Nestvarno. Draper, mrtvi Kevin, Kudla zabavljac, sad Garin klasicni sljaker. U iducem bi mogao na Fucsovicsa ako iznenadi Rubleva. Nikad lakse. A znaju se Nolovci zalit na zrijeb i na teorije zavjere.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
- osvajaci551
- Kontakt:
Dobro je rekao Viško, bio je favorit u svakom meču dosad i zasluženo prošao dalje.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Sto je najgore sve sto valja je u donjem dijelu zrijeba. Berettini, Zvekec, Medo i Roger. Gore mrtvaci Karen, Shapo, Agut.
visko odavno pojma nema i lupa gluposti koje veze sa zivotom nemaju uopste
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- osvajaci551
- Kontakt:
I ovaj tenis je pao kurcu za usi,Novak iskoristava najsmjesniju konkurenciju da postavlja neke rekorde i u Visokom imas boljih tenisera od ovog Gagarina.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
Joj al mlatite bezveze.
Covjek 17. nositelj, i imao sve dosta slabije rangirane igrace od sebe u zdrijebu. A i protiv njih nije briljirao, ne znam sta ste ocekivali od klasicnog šljakera.
Covjek 17. nositelj, i imao sve dosta slabije rangirane igrace od sebe u zdrijebu. A i protiv njih nije briljirao, ne znam sta ste ocekivali od klasicnog šljakera.
- osvajaci551
- Kontakt:
Gledaj ovog Rubleva 6-0 brat dobio u setu na svom servisu samo 4 poena,kakvi sve igraci dolaze do zavrsnice slama,i kao Rublev treba biti prijetnja Novaku,grdne rane,frajer nikad laksi zrijeb nije imao do finala GS
Ma u pravu su 100%. Pa gledaj ti aždaha na drugoj strani. Mannarino, Gasquet i Norrie. To ko veže treba mu titulu uručiti odmah. Što je najgore, prođeš to i čeka te Sonego. Novak bi sad već u Visokom bio da ga je to zapalo.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:12Joj al mlatite bezveze.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
smijesno bas
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Jap, najjace gledam tamo ona tipovanje, ima ih predviđaju da Sonego dobija FedereraS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:20Ma u pravu su 100%. Pa gledaj ti aždaha na drugoj strani. Mannarino, Gasquet i Norrie. To ko veže treba mu titulu uručiti odmah. Što je najgore, prođeš to i čeka te Sonego. Novak bi sad već u Visokom bio da ga je to zapalo.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:12Joj al mlatite bezveze.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- BosniaBoston
- Kontakt:
I onda neki tamo Zverev i Medvedev. Dosta slabije neg Fuckovic i Shapo/KarenS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:20Ma u pravu su 100%. Pa gledaj ti aždaha na drugoj strani. Mannarino, Gasquet i Norrie. To ko veže treba mu titulu uručiti odmah. Što je najgore, prođeš to i čeka te Sonego. Novak bi sad već u Visokom bio da ga je to zapalo.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:12Joj al mlatite bezveze.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma lupaju sila i lull,ali dobro navijacki i jeste da se lupa..
nego jel Medo sad na centralnom pa tek onda najveci ?
nego jel Medo sad na centralnom pa tek onda najveci ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Đoković i Federer i njihov ždrijeb na putu do GS titula DOKAZANO je neusporediva razlika. Jasno tko je imao kudikamo lakši put uglavnom. Nadal je između,nema zamjerke, on je tukao Novaka na US Openu 2x u finalu,Rogera u Wimbledonu kultno 2008. i on je imao i najviše nesreće u završnicama s ozljedama.
- osvajaci551
- Kontakt:
Pa priča se o dosadašnjim protivnicima, šta ne? Garin se ismijava ali je zato Sonego strašan rival. Uostalom, sve četvorica koju si naveo imaju nešto zajedničko a vezano je za rezultate na Wimbledonu.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:29I onda neki tamo Zverev i Medvedev. Dosta slabije neg Fuckovic i Shapo/KarenS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:20Ma u pravu su 100%. Pa gledaj ti aždaha na drugoj strani. Mannarino, Gasquet i Norrie. To ko veže treba mu titulu uručiti odmah. Što je najgore, prođeš to i čeka te Sonego. Novak bi sad već u Visokom bio da ga je to zapalo.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2021, 16:12Joj al mlatite bezveze.
Covjek 17. nositelj, i imao sve dosta slabije rangirane igrace od sebe u zdrijebu. A i protiv njih nije briljirao, ne znam sta ste ocekivali od klasicnog šljakera.![]()

41.21.1.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedino Agut može nekako Novaka da namuči, ostali nemaju šanse.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.