FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kurdić 100%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Necemo ga registrovati ni u drzavnim takmicenjima jer ne placamo rate reprograma.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Solidan igrački kadar, za lige ako budu imali plate i više nego dobar. Što se tiče Evrope, uz malo sreće 2 pretkola.
Pa kako je Sablic dobio radnu dozvolu onda ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa možda Lazić nije fizički spreman s obzirom da dugo nije igrao.
Na Cometu nema Sablica kod nas.
-
- Kontakt:
Nemoguce da je Sablic dobio radnu dozvolu a da Lazic i Sevelj nisu
Ili su svi dobili ili nije niko
Jedino sto mi pada na pamet je to ono sto je neki portal objavio neki dan da su iz kluba i saveza zamolili da pozuri se sa radnom dozvolom Sablica
A za Lazica i Sevelja kad god,nije zurba
Ili su svi dobili ili nije niko
Jedino sto mi pada na pamet je to ono sto je neki portal objavio neki dan da su iz kluba i saveza zamolili da pozuri se sa radnom dozvolom Sablica
A za Lazica i Sevelja kad god,nije zurba
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jul 2021, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ode I Sablic ubrzo..nemamo za kafe a ne za placanje..sta je vama o cemu Vi mastate..ugasit ce nas Nsbih zbig ne placanja nije ovo 96 god
Sine Željeznicar isplatio jednu ili dvije plate od oktobra prošle godine.
-
- Kontakt:
Meni majke mi nista nije jasno. Kasnimo s platom i porezom 6 mjeseci, investitior digao ruke traze novog, igraci raskidaju ugovore. A ovamo obecali stadion, stranac u akademiji, imas neki i gracki kadar, traze da zaposle ljude u marketingu, nova oprema itd. Ne zna covjek sta da pomisli
Naime, trener Goran Sablić je registrovan u Nogometnom savezu BiH nakon što je na vrijeme dostavljena registracija, pa će nekadašnji trener Širokog Brijega ipak biti na klupi bordo tima u četvrtak.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Pusti ti sta pisu covjeku u kometu pise pomocni trener ŠB. Eto kad je zadnji put bio registrovan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- robertkosar
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:09Meni majke mi nista nije jasno. Kasnimo s platom i porezom 6 mjeseci, investitior digao ruke traze novog, igraci raskidaju ugovore. A ovamo obecali stadion, stranac u akademiji, imas neki i gracki kadar, traze da zaposle ljude u marketingu, nova oprema itd. Ne zna covjek sta da pomisli
Obecali to sve prije nego je Nam digao ruke sad se ne zna ko pije ko placa ako Tan ne dođe kraj nam je ide nam situacija iz 2010.
Mahala se ,da je glavna prepreka ceskom preuzimanju kluba,upravo Tan. Naime Cesi hoce da imaju sve dionice,osim onih 10 % sto je rasitnjeno kod domacih ljudi. Najvise iz razloga da nemaju Tana u klubu,koji bi preko svojih ljudi rusio klub iznutra. Kao sto ga je srusio Namu. No,Tan nece da cuje,ucjenjuje i uslovljava. Dizanje njegove cijene je i ovaj igrokaz i cirkus ,koji je zadnjih dana uprilicio preko svojih pulena. Nadajmo se najboljem,nadajmo se uspjehu Ceha ,protiv zlih Kineza i njihovih sluga !!
Dolazak Ceha bi digao klub,jer nama ne trebaju toliko pare,niti su to velike pare u poslovnom svijetu. Nama treba : red,rad,disciplina ! Pamet i organizacija. To bi sve doslo s Cesima !!
Tan je na Sarajevu vec zaradio milione. Sam je rekao da je s transferom Cimija na nuli,bilo je poslije jos para. A onda je prodao dosta skuplje nego sto je kupio uloge Namu. Ali je ostavio dovoljno uloga,da ima svoje ljude a preko njih minirao i upropastio Nama. A sada s ovim djelom uloga koje jos ima,ucjenjuje Cehe ,hoce pravo da naplati,preko svake vrijednosti !
Ili cemo se uspjeti rijesiti poganog Kineza ili nam je kriza tavorenje u iducih nekoliko godina !!
Dolazak Ceha bi digao klub,jer nama ne trebaju toliko pare,niti su to velike pare u poslovnom svijetu. Nama treba : red,rad,disciplina ! Pamet i organizacija. To bi sve doslo s Cesima !!
Tan je na Sarajevu vec zaradio milione. Sam je rekao da je s transferom Cimija na nuli,bilo je poslije jos para. A onda je prodao dosta skuplje nego sto je kupio uloge Namu. Ali je ostavio dovoljno uloga,da ima svoje ljude a preko njih minirao i upropastio Nama. A sada s ovim djelom uloga koje jos ima,ucjenjuje Cehe ,hoce pravo da naplati,preko svake vrijednosti !
Ili cemo se uspjeti rijesiti poganog Kineza ili nam je kriza tavorenje u iducih nekoliko godina !!
Uzmi vode hladne pa se umi.Antikloc je napisao/la: ↑05 jul 2021, 19:28Mahala se ,da je glavna prepreka ceskom preuzimanju kluba,upravo Tan. Naime Cesi hoce da imaju sve dionice,osim onih 10 % sto je rasitnjeno kod domacih ljudi. Najvise iz razloga da nemaju Tana u klubu,koji bi preko svojih ljudi rusio klub iznutra. Kao sto ga je srusio Namu. No,Tan nece da cuje,ucjenjuje i uslovljava. Dizanje njegove cijene je i ovaj igrokaz i cirkus ,koji je zadnjih dana uprilicio preko svojih pulena. Nadajmo se najboljem,nadajmo se uspjehu Ceha ,protiv zlih Kineza i njihovih sluga !!
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, ErosViverosViv, fks74, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, Seipronto i 121 gost.