totalchaos87 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:23Otkud Kenan Delić, bivši junior Želje na našem treningu ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
totalchaos87 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:23Otkud Kenan Delić, bivši junior Želje na našem treningu ?
Kakav je?totalchaos87 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:23Otkud Kenan Delić, bivši junior Želje na našem treningu ?
Drug zar ti ne bi radije istrpio nekog omladinca, umjesto da im krste i anel zauzimaju mjesto.. A pricamo o nekom podmladjivanju
Kakav ce biti sa 22 god nije mogao u Tosku igratTarpi1234 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:38Kakav je?totalchaos87 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:23Otkud Kenan Delić, bivši junior Želje na našem treningu ?
Treba i par iskusnijih, sada ćeš svakako imati omladinaca.
Jesi pratio pa znas ili?Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:44
Kakav ce biti sa 22 god nije mogao u Tosku igratTarpi1234 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:38Kakav je?totalchaos87 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:23Otkud Kenan Delić, bivši junior Želje na našem treningu ?![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:49
Jesi pratio pa znas ili?
Ne znam otkud uopste da je na nasem treningu, ali eto[media]
Nisam detaljno pratio,jer me anam oni ne zanimaju,al znam da nije ispunio ocekivanja ni u radniku bn u dva navrata,ni u tosku a vec ima 22 god,plus je ofanzivni vezni gdje imas akademce,Salcin,Dal,odigrao je dosta tekmi za tosk oko 30,al.ucinak nula bodova s tim da je ofanzivni vezni,a otkud kod nas pojma nemam,vjerovatno ono naGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:49Jesi pratio pa znas ili?
Ne znam otkud uopste da je na nasem treningu, ali eto
Iskusne treba imati na pozicijama gdje bas nemas mladih ili gdje igraju dvojica (npr. Dupovac kao 1 stoper i jos 1 mladi pored njega), a da krste uzima mjesto varešanoviću ili slicno, na to nemam komentarMortemHz je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:47Treba i par iskusnijih, sada ćeš svakako imati omladinaca.
Volio bi da su neki veći kvalitet ali trenutno ne možemo dovoditi igrače pa je ovo ok, šta ćeš.
Hebi je Velež ponudio mizernu platu a neće ga niko drugi, zato je i pristao na smanjenje.
Jašta bi.Baš trče svi da dovedu metuzaleme.
100%feniksptica je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:58Krste Velkoski je igrac na ciji sam racun i ja nekad napisao salu. Mozda i nije trenutno za FKS DA JE SITUACIJA IDEALNA.
Ali napisati na sta smo spali da nam je on najtrofeniji..izvini molim te gdje smo mi to bili kao klub i kakve smo to igrace imali da imaju s nama po 5 -6 titula lige ?? Ako mi ne postujemo nase igrace i nase uspjehe nece niko.
A ovdje raja ismijava kup. A redovno se sigurno s plavim raspravlja ko je trofejniji i broji i taj KUP
I ja bi se slozio sa tobom,ne treba ti recimo na desnom krilu,Fanimo,Heba i Resic,dovoljno je Fanimo i Resic illi Heba i Resic npr,ovako akademac skoro pa da nece dobiti priliku kad je treca opcija.Dave je napisao/la: ↑05 jul 2021, 23:04Iskusne treba imati na pozicijama gdje bas nemas mladih ili gdje igraju dvojica (npr. Dupovac kao 1 stoper i jos 1 mladi pored njega), a da krste uzima mjesto varešanoviću ili slicno, na to nemam komentar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.