Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Inace nikad nisam drzo do teorija zavjere, al ovo je previse. Preocito podredjeno prvenstvo Englezima, sve moguce utakmice, osim jedne i to u bliskom Rimu igrali u Londonu, pored toga hebali svaku drugu reprezentaciju i njihove navijace oko dolaska. Jos navodno nisu oni domacini.
Opet kazem drugima bi puno lakse bilo da je citavo prvenstvo u Engleskoj jer bi se vec navikli na klimu, terene itd, ovako ce Italija tek u polufinalu prvi put igrat na Wemblyu i obe utakmice bez podrske, znaci wtf.
Onda najofirnije moguce kad se pocelo pricat o zamjeni stadiona za finale, odma negiranje iz UEFE, kao nema pomjeranja domacih utakmica za zavrsnicu. Istanbul su mogli nogirat po drugi put za finale LP, al ni slucajno nemoj Englezice dirat.
I onda se cude sto ce svak ziv protiv njih navijat.
Opet kazem drugima bi puno lakse bilo da je citavo prvenstvo u Engleskoj jer bi se vec navikli na klimu, terene itd, ovako ce Italija tek u polufinalu prvi put igrat na Wemblyu i obe utakmice bez podrske, znaci wtf.
Onda najofirnije moguce kad se pocelo pricat o zamjeni stadiona za finale, odma negiranje iz UEFE, kao nema pomjeranja domacih utakmica za zavrsnicu. Istanbul su mogli nogirat po drugi put za finale LP, al ni slucajno nemoj Englezice dirat.
I onda se cude sto ce svak ziv protiv njih navijat.
3. Italija i Španija s formatom od 4 i Francuza s formatom od 8 timova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Vraća se kući. Na ovaj ili onaj način. 
Ljudi nece superligu ali zato hoce da ceferin vedri i oblaci 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I to su ko biva prodali engleski navijaci, hahaha, oni kuje koje arapi , rusi i amerikanci pokupovase ko qrve na petlji, koji gadovi i bjednici. Nadam se da ce svi engleski klubovi propast u svakom smislu, a slovenci ko slovenci, najvise su ko biva voljeli i jugu a prvi nabrali, a znamo da su fasisti ko i caca im janša.
CPOJ
Svakako bi bolje bilo da se igra na Puskas Areni.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ljudi na sve nacine pokusavaju da Englezi osvoji,a sto bi volio da ih vec Danci izhace pa onda nek wembly bude prazan u finalu,ko ga yebe
Ni blizu. Zavrsnica se igrala u Lisabonu i klub koji je podigao trofej je u istom gradu u 3 utakmice smjestio hm jel ono bjese 12 golova..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 21:45Istina. Egzibicioni turnir kao i završnica LP u augustu prošle godine. Ko god da osvoji, titula neće imati istu težinu kao i sve prethodne.
Dok ovamo imas ociglednu stimacinu za Engleze. Budimo realni ipak je to nogometna sila, ali su siromasni sa samo jednim SP (prije 50 godina osvojenim) i bez EP. Sramotno. Tako da se moralo nekako nasteliti. Bila bi bas fora da ne osvoje na svom terenu. Vjerujem da ce Talijani ili Spanci zavrsiti posao.
Definitivno prvenstvo koje bi puno regularnije bilo da je domaćin Engleska. I engleski smecari su protiv Superlige ali ovo sto se radi na ovom prvenstvu je sasvim okej. 
Samo da ih izbace Danci, mozda je bolniji poraz u finalu pred svojima ali tad bi već ostvarili historijski uspjeh i donekle uspjeli sa ovim namještanjima.
Samo da ih izbace Danci, mozda je bolniji poraz u finalu pred svojima ali tad bi već ostvarili historijski uspjeh i donekle uspjeli sa ovim namještanjima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa dobro sto vise Engleza bude na tribinama sad za koji dan, to cemo vise suza vidjeti 
ARSENAL4ever
- OldFashioned
- Kontakt:
+1
Stoka engleska!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nesto mi ne komentarises babuku
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Limvo ja njega!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vidis znao sam ja sto sam te zagotivioOldFashioned je napisao/la: ↑06 jul 2021, 01:29Limvo ja njega!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- OldFashioned
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Threesome.
Malo ljubomornih strelica iz Sandzaka 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.