Ugasi nas ti ako mozes.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Gdje smo, tu smo.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mene kao navijaca Zelje bas sramota citati ovaj pokusaj trole od Ritma. Moglo se ovdje i finih postova procitati ali ovaj sa ovim debilizmom unisti i jedinu zdravu temu na ovom smijesnom forumu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovaj rukometni derbi je bio bas

Mi kasnili nekoliko minuta, dobacivanje bakljama, zamalo belaj sirih razmjera. Znalo je biti interesantno na ovim dvoranskim zajebancijama, espešli na malonogometnim turnirima. Ispravi me ako grijesim, na ovoj tekmi ste pjevali "Nemanja javi se"?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Uvijek se nadje par retarda ko ovaj Ritma i 90ka da provociraju i sjebu zdravu temu i zajeb..ciju bez ikakvog povoda. To je i razlog sto nitko od Ultrasa ne cita i ne komentira nista na ovom nacionalistickom portalu, jer cim netko nesto objavi bilo dobro ili lose, nadje se par debilu da ti se nahebu mrtvih, majka i sestara, i onda reknu na kraju da smo mi fasisti.. Razmislite malo, naravno, ako imate cime razmislitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:39Mene kao navijaca Zelje bas sramota citati ovaj pokusaj trole od Ritma. Moglo se ovdje i finih postova procitati ali ovaj sa ovim debilizmom unisti i jedinu zdravu temu na ovom smijesnom forumu.

Pozdrav iz Mostara svim normalnim navijacima i simpatizerima bez obzira na vjeru i naciju.
Stavite Vahu Brijuna da piše za vas, njega ne mogu vrijeđati na nacionalnoj osnoviultras94mostar je napisao/la: ↑05 jul 2021, 20:45Uvijek se nadje par retarda ko ovaj Ritma i 90ka da provociraju i sjebu zdravu temu i zajeb..ciju bez ikakvog povoda. To je i razlog sto nitko od Ultrasa ne cita i ne komentira nista na ovom nacionalistickom portalu, jer cim netko nesto objavi bilo dobro ili lose, nadje se par debilu da ti se nahebu mrtvih, majka i sestara, i onda reknu na kraju da smo mi fasisti.. Razmislite malo, naravno, ako imate cime razmislitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:39Mene kao navijaca Zelje bas sramota citati ovaj pokusaj trole od Ritma. Moglo se ovdje i finih postova procitati ali ovaj sa ovim debilizmom unisti i jedinu zdravu temu na ovom smijesnom forumu.
Pozdrav iz Mostara svim normalnim navijacima i simpatizerima bez obzira na vjeru i naciju.

A ti imaš veze sa ultrasima koliko i ja sa marsovcima
-
- Kontakt:
RdS je napisao/la: ↑05 jul 2021, 20:58Stavite Vahu Brijuna da piše za vas, njega ne mogu vrijeđati na nacionalnoj osnoviultras94mostar je napisao/la: ↑05 jul 2021, 20:45Uvijek se nadje par retarda ko ovaj Ritma i 90ka da provociraju i sjebu zdravu temu i zajeb..ciju bez ikakvog povoda. To je i razlog sto nitko od Ultrasa ne cita i ne komentira nista na ovom nacionalistickom portalu, jer cim netko nesto objavi bilo dobro ili lose, nadje se par debilu da ti se nahebu mrtvih, majka i sestara, i onda reknu na kraju da smo mi fasisti.. Razmislite malo, naravno, ako imate cime razmislitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jul 2021, 17:39Mene kao navijaca Zelje bas sramota citati ovaj pokusaj trole od Ritma. Moglo se ovdje i finih postova procitati ali ovaj sa ovim debilizmom unisti i jedinu zdravu temu na ovom smijesnom forumu.
Pozdrav iz Mostara svim normalnim navijacima i simpatizerima bez obzira na vjeru i naciju.![]()
A ti imaš veze sa ultrasima koliko i ja sa marsovcima
Živi ti meni bio! Ajde dimi
Pa moje najgore " uvrede " za druga dva naroda su pi.ckin dim šta se piše na HB forumu gdje orbitiraju tvoji atleticari.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Aaaaj nostalgije. Imao sam negdje ovaj magazin, ali je brzo i ugašen koliko znam. Bilo finih priča. Što 90tka reče, dvorane su bile haos, treslo se sve, pirotehnike na parketu more. Ovaj rukomet mogo kobno završiti, lik zboden u obraz tu noć.
ORIGINAL 1987
Može li neko postaviti neki od najbolji gostovanja Lešinara?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jel vaše najbolje u Kaknju ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:41Može li neko postaviti neki od najbolji gostovanja Lešinara?
Nije jel vaše najbolje kući protiv Želje ili SarajevaConvicts1988 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:45Jel vaše najbolje u Kaknju ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 17:41Može li neko postaviti neki od najbolji gostovanja Lešinara?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nije u Žepcu je
Jesu li ušli Lešinari na stadion u Rumuniji?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
@Ritamreda Jesu li te to banovali yeboti obitelj?
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je bila sezona suzavaca u Sarajevu. Malo po Grbavici, malo po Kosevu, Vilsu, Titovoj...

Ma sve se zna, naravno i sa jedne i sa druge strane. Tada nekada je mozda bio i najveci naboj izmedju dvije navijacke skupine od kako ja pamtim. Svako malo akcije sa svih strane. Pofalici bukvalno bili granica!