FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 06 jul 2021, 12:02

braco je napisao/la:
05 jul 2021, 23:20
**** piše da se Štilić dvoumi da li ide u Tuzla City ili da završi karijeru.
Ti su bracika pisali da je Amar preuzeo Leotar. Stila ke zelio ostati samo UO ne zeli da ostane. Jedina istina u toj trakavici.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 jul 2021, 12:50

slika

Plava braco
Jel imamo mi sta od ove posudbe

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 06 jul 2021, 12:53

Ne
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jul 2021, 13:36

slika

Po ovome mi mozemo registrovati igrace u kantonalni savez bez obzira na suspenziju. Znaci nesto drugo koci pa ne potpisuju se ugovori sa Mekicem, Stjepanovicem i ovima sto treniraju, a imaju nas pasos.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 06 jul 2021, 14:07

LjoZee je napisao/la:
06 jul 2021, 13:36
slika

Po ovome mi mozemo registrovati igrace u kantonalni savez bez obzira na suspenziju. Znaci nesto drugo koci pa ne potpisuju se ugovori sa Mekicem, Stjepanovicem i ovima sto treniraju, a imaju nas pasos.
Ja sam čuo da Mekić traži nešto para na ruke (ne puno), a za Stjepanovića ne znam. Suspenzija se odnosi na omladinski pogon, nema nikakve veze sa prvim timom, mi možemo normalno registrovati igrače sad je to do ovih iz uprave.
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jul 2021, 14:10

1921boy je napisao/la:
06 jul 2021, 14:07
Ja sam čuo da Mekić traži nešto para na ruke (ne puno), a za Stjepanovića ne znam. Suspenzija se odnosi na omladinski pogon, nema nikakve veze sa prvim timom, mi možemo normalno registrovati igrače sad je to do ovih iz uprave.
Ma kontam da nesto postoji sto nas blokira jer niko nista ne potpisuje. Hajde da su to dva igraca pa kaze lova, ne mogu se dogovoriti, ali ne moze se reci da Drina npr. ne zeli ostati sad kad je napokon dobio priliku ili Beca i tako dalje, a niko ne potpisuje. Mislio sam da je to do ovog saveza, ali je ocigledno problem negdje drugo. Mi ako ne pocnemo potpisivati imat cemo problem jer sezona se blizi, a oni svi moraju i ljekarske proci i svu tu proceduru da bi uopste mogli se koristiti u sljedecoj sezoni.

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 06 jul 2021, 14:24

Zna li trener ko ce mu igrat?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 jul 2021, 14:32

Kerim Palic na Kosevu. Jesu grohnuli i oni u pm :urnebes: :oops:
@igrajlopte 🐦

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 06 jul 2021, 14:39

ReX je napisao/la:
06 jul 2021, 14:32
Kerim Palic na Kosevu. Jesu grohnuli i oni u pm :urnebes: :oops:
Malo prije im se Tan vratio,a jeKo Palic nikad cuo?
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 06 jul 2021, 14:50

LjoZee je napisao/la:
06 jul 2021, 13:36
slika

Pa nema ko potpisat ugovor s njima... :mrgreen:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 jul 2021, 14:50

Palič igrao za nas u omladinskim kategorijama, generacija koja je pobjedila Salzburga 2 - 1

Hiroš, Palić, Mujagić, Osmanković, Čubara... Ako se ne varam
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 jul 2021, 15:34

LjoZee je napisao/la:
06 jul 2021, 14:10
1921boy je napisao/la:
Ma kontam da nesto postoji sto nas blokira jer niko nista ne potpisuje. Hajde da su to dva igraca pa kaze lova, ne mogu se dogovoriti, ali ne moze se reci da Drina npr. ne zeli ostati sad kad je napokon dobio priliku ili Beca i tako dalje, a niko ne potpisuje. Mislio sam da je to do ovog saveza, ali je ocigledno problem negdje drugo. Mi ako ne pocnemo potpisivati imat cemo problem jer sezona se blizi, a oni svi moraju i ljekarske proci i svu tu proceduru da bi uopste mogli se koristiti u sljedecoj sezoni.
Do kada je krajnji rok za prijavu igraca za prvu polusezonu?
Pročepit će negdje.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 jul 2021, 16:40

LjoZee je napisao/la:
06 jul 2021, 14:10
1921boy je napisao/la:
Ja sam zaboravio skroz da su istekli amaterski ugovori Gasalu, Durakoviću, Beći itd., a koliko sam upratio nisu još potpisani novi bar prema informacijama sa FSKS. Nadam se da će se ove hefte to riješiti.
MojaMalenkost je napisao/la:
06 jul 2021, 15:34

Do kada je krajnji rok za prijavu igraca za prvu polusezonu?
Naime, prema odluci IO NSBiH klubovi će imati dozvolu da igrače profesionalce registruju u periodu od 1. juna do 13. avgusta ove godine.

Također, ljetni registracioni period za igrače amatere svih nivoa fudbalskih takmičenja NSBiH počinje 28.06.2021. i završava 15.09.2021. godine.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 jul 2021, 16:51

Tuzno jer se ne zna jos uvijek ko ce biti registrovan do prve utakmice, a kamoli sta vise.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 06 jul 2021, 17:01

:bih: :salut:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jul 2021, 17:02

StrikeWarzone je napisao/la:
06 jul 2021, 14:50
Ima valjda Nurko. Neka radi nesto u zivotu osim sto samo sjedi na zapadu u onim udobnim stolicama.

Vidjoh Stilica maloprije. Iz ovog razloga se najvise ljutim na njega i Zeca. Digli nos zbog nekog Balica, Hasanbegovica ili UO koji je tu reda radi i koji nema potpredsjednika (toliko da se nesto planira sa njima) i okrenuli ledja klubu. Sad gledajmo svi kud sunce hoda jer nemamo ni za zapisnika igraca pod ugovorom, a novi se ocigledno i ne mogu potpisati.
Admir74 je napisao/la:
06 jul 2021, 17:01
Pametnije je tim ljudima u Op da plate dug koji su napravili da se ne brukamo nego da organizuju turnire i hvale se.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 jul 2021, 17:13

Eto do kantona je koliko publike i pod kojim uslovima ce biti na tekmima.. Vec vidim kako ce onaj retardirani Vranic traziti testove i kojekakve potvrde..

I znali se hoce li ovi nasi pustati polugodisnje i godisnje i hoce li biti desetogodisnje za ovu sezonu? Yebo majku bruke, ne oglasavaju se ni po jednom pitanju.. Sta docekasmo sunce ti poljubim..
Pročepit će negdje.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 06 jul 2021, 17:17

LjoZee je napisao/la:
06 jul 2021, 17:02
StrikeWarzone je napisao/la:
06 jul 2021, 14:50
Ima valjda Nurko. Neka radi nesto u zivotu osim sto samo sjedi na zapadu u onim udobnim stolicama.

Vidjoh Stilica maloprije. Iz ovog razloga se najvise ljutim na njega i Zeca. Digli nos zbog nekog Balica, Hasanbegovica ili UO koji je tu reda radi i koji nema potpredsjednika (toliko da se nesto planira sa njima) i okrenuli ledja klubu. Sad gledajmo svi kud sunce hoda jer nemamo ni za zapisnika igraca pod ugovorom, a novi se ocigledno i ne mogu potpisati.
Admir74 je napisao/la:
06 jul 2021, 17:01
Pametnije je tim ljudima u Op da plate dug koji su napravili da se ne brukamo nego da organizuju turnire i hvale se.
Uz dužno poštovanje, mislim da se ne razumiješ u to. I ne mogu da vjerujem da omalovažavamo turnir koji je jedini bio od kluba za 100 godina, i da omalovažavamo ovakav uspjeh omladinaca uz ovako jaku ( finansijski ) konkurenciju pogona u Državi.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jul 2021, 17:24

Ja sta je ovo zar da i ovo docekam u svojoj dugoj navijackoj karijeri.Javasluk teski a glavni odgovorni negdje glade muda.Svi posmatraju i ko fol cude se a sve se zna ima vec pola godine.Nece se samo od sebe rjesit.Uvjek sam pozitivan ali kolko vidim nema nam spasa.Mozemo i pocet igrat ligu ali vrlo kratko ce to bit.Ja sam se dobrog Zelje nagledo zao mi vas mladjih.Pa zar je toliki tesko nac sponzora privatnika pick..mater.. samo da se spasi klub.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jul 2021, 17:26

MojaMalenkost je napisao/la:
06 jul 2021, 17:13
I znali se hoce li ovi nasi pustati polugodisnje i godisnje i hoce li biti desetogodisnje za ovu sezonu? Yebo majku bruke, ne oglasavaju se ni po jednom pitanju.. Sta docekasmo sunce ti poljubim..
Mozda cekaju da vide koliko ce publike biti pusteno i pod kojim uslovima.

Vidjoh maloprije Stilica kod Masinske. Voza se u svom Porsche-u, boli njega djon.
Admir74 je napisao/la:
06 jul 2021, 17:17
Uz dužno poštovanje, mislim da se ne razumiješ u to. I ne mogu da vjerujem da omalovažavamo turnir koji je jedini bio od kluba za 100 godina, i da omalovažavamo ovakav uspjeh omladinaca uz ovako jaku ( finansijski ) konkurenciju pogona u Državi.
Nista mi, odnosno ja ne ismijavam, ali dopustiti da se sluzbenim rezultatima registruju utakmice djece zbog duga, a hvaliti se necim i organizovati nesto meni nije bas logicno. Zelji za rodjendan ne trebaju nikakvi turniri nego bi mu najveci poklon bio da sva djeca bez obzira na uzrast i takmicenje imaju pravo da se takmice. Mislim djeci koja je navedena u postu svaka cast, ali ovo moje je vise upuceno rukovodstvu OP, direktoru ili UO, odnosno onom ko je odgovoran za taj dug i sto nije placen. Kad nemas za sve sredstva moraju postojati prioriteti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 42 gosta.