Faraon iz Visokog je napisao/la:Los_Blanos2 je napisao/la:Bandera kad zabije po 20 tak komada u ligi javi se, kameli da pricamo u 2,3 godine zaredom o toj brojki, pa u njega je ukupna brojka u sezoni oko 9,10 golova LP, FA kup, PL, Carling Cup..
edit: Da, da ado se nemoze porediti

pa eto bolan taj "bandera" treci napadac a zabiej manje u pola golova nego pita a pita prvi napadac
najile po cemu je to bolji od adebayora

Ti kazes 3 napadac pa ti kao fan Arsenala netrebas da se hrabris sa lazima ja volim da udarim po Madridskom napadu kad ih neide ( npr.pocetak sezone i losa forma C.Ronalda ko bi rekao da ce imati ovoliko golova) i Higuain mije jos u sijecanju njegova stativa protiv OL, a koliko je tebi Bandera to ti sam znas koliko je on gori zicera promasio al dobro, cuj pa prosle godine je bio 1 napadac, Eduardo nije igrao par tekmi, RVP nije igrao povredjen dugo bio..Koliki muje skor prosle godine bio, koliko je tekmi odigrao, evo ima 88 tekmi 22 gola u Arsenalu, pokazalo se i stim da se doveo Coki Camke da popravi statistiku u napadu a ni to neide najbolje, al dobro njemu treba dati vise vremena 1 godina..
Higuain Real Madrid 122-66, Argentina 13-7 sada ces reci igrao je vise od 1 minute

( bogami nije ni Higuain igrao imao je konkurenciju VanGola, Raula, a prosle sezone kad je dosao Benzema svi su ga vidili u prvih 11 a uzeo muje mijesto, ne slucajno, o Argentinskoj repki bolje da nepricamo kolika je tamo konkurencija i da cak Maradona izbaci svog miljenika Aguera stavi kloca Higuaina)

momak ucestuje u igri, asistira cesto sto ta Bandera nezabija ja nisam vidio da on ucestuje u igri nesto da asistira..
Kod Higuaina mise svidja sto je lik na nogama, nema skandala oko njega, smiren a dosao je u RM sa nepunih 20 godina.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu