FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde proći moldavce pa jednu-dvije bombe i da za tri sedmice mlatnemo šveđane
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Sta je sa Sabrom, leti li?
- Shategabri
- Kontakt:
Nije baš u formi, ali eto bio je nekad dobar, valjali smo mu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jel trolas ili ozbiljno?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Kaže lik koji je prije par dana spominjao da u klub sa Tanom dolaze Ameri i Arapi.
Koševo Zapad
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Sabrina će sada biti ko Halid Genjac, do penzije u fotelji kluba 

Ostaviti iste ciljeve trenutne,ne ponavljati greske iz proslosti.Nista skupi polovnjaci iz PL za pocetak.Na ovaj roster dovesti 2 ofanzivca koja nam fale i to je to,ganjamo i tezimo Evropi i to je sasvim zadovoljavajuce sada .Ide svakako novi val korone i zatvaranja,apsolutno je glupost davati neke svemirske ugovore koji su nas doveli dovde.Ta sredstva okrenuti u gradnju stadiona i kampa,a ova stretegija sa omladinom ce kroz sezone nadolaziti.Apsolutno ja licno nikakav rezultat sad ne stavljam pred tim,apsolutno sam za zdravu rekonstrukciju svega i spreman sam da taj period potraje 2/3 godine a u to vrijeme ce svakako proci vladavina trenutnih ljudi u savezu a mi cemo u tom periodu taman uraditi ono sto treba da smjenu istih docekamo na najbolji moguci nacin.Na ovu korona krizu i na ovu politiku u savezu je apsolutna glupost ista gurati sem ovoga sto smo sad ko zapoceli ,istina silom prilika,jel uvijek je tako kad nema para okrecemo se omladini i ja to slucam 20 godina u PL.Dakle nastaviti istim tempom,pare ulagati u prave stvari gore vec spomenute a vrijeme ce vec raditi za nas.
Nek nam je sretno svima i da naucimo iz gresaka ,i da iste priznamo i kazemo tu i tu smo grijesili i nek nam to bude škola za ubuduce.
Nek nam je sretno svima i da naucimo iz gresaka ,i da iste priznamo i kazemo tu i tu smo grijesili i nek nam to bude škola za ubuduce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Samo neka plate imamo redovne a treba nastaviti sa mladjim igracima
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ova informacija će smirit i situaciju sa igračima, možda prikoče sa zamislima da pobjegnu glavom bez obzira jer bi uskoro situacija mogla biti stabilna i obećavajuća.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo ga počinje našao euforija hajmo malo stati na loptu da ne bude ko prošle sezone, nema grupnih faza, nema zvučnih pojačanja, samo akademija.
Samo naprijed bordo-bijeli...
Samo naprijed bordo-bijeli...
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Benko123, Dave, Grk1234, Hamagara, Homelander, MSOZ101, muhamedhulk, nedimmmm1337 i 63 gosta.