Zenske selekcije

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Ghuraba
Kontakt:

Re: Zenske selekcije

Post Postao/la Ghuraba » 03 jul 2021, 11:07

bombaysaphire je napisao/la:
03 jul 2021, 10:54
Svijet je sasvim normalan , nego ti nisi "normalan" ...

Gazda milioner , klub zarađuje milione , igrači tome najviše doprinose pa zašto i oni da ne budu milioneri ?
Iz kojeg razloga me vrijedjas? Ne vidim da sam te igdje bilo kako spomenuo, a kamoli uvrijedio.

Sve dok jedan kosarkas uzima 50 miliona dolara godisnje samo od ugovora, a tamo neki rudar nema ni 500 dolara mjesecno - ovaj svijet nece biti normalan. Dok narod u Africi nema pitke vode i umire od gladi, jedan Ronaldo samo sto objavi sliku na degenskom instagramu dobije stotine hiljada eura (mozda i vise). Ako je to normalan svijet, onda daj da zalimo ove sportiste koji godisnje uzmu 'samo' 200k dolara.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 jul 2021, 15:05

Ghuraba je napisao/la:
03 jul 2021, 11:07

Gazda milioner , klub zarađuje milione , igrači tome najviše doprinose pa zašto i oni da ne budu milioneri ?
Iz kojeg razloga me vrijedjas? Ne vidim da sam te igdje bilo kako spomenuo, a kamoli uvrijedio.

Sve dok jedan kosarkas uzima 50 miliona dolara godisnje samo od ugovora, a tamo neki rudar nema ni 500 dolara mjesecno - ovaj svijet nece biti normalan. Dok narod u Africi nema pitke vode i umire od gladi, jedan Ronaldo samo sto objavi sliku na degenskom instagramu dobije stotine hiljada eura (mozda i vise). Ako je to normalan svijet, onda daj da zalimo ove sportiste koji godisnje uzmu 'samo' 200k dolara.
Znaš i ti sam da te ne vrijeđam , zato sam i stavio navodnike ... Nisi "normalan" u smislu da tako danas svijet funkcioniše, namjerno nisam htio da povlačim paralelu sa ljudima van sporta ... De mi reci ko je kriv rudarima što nemaju mozga , što zajedno svi ne odu kod vlasnika i kažu nećemo raditi ako plata nije bar 2000 KM ? Umiru i van Afrike , Afrika mora sama da se izbori , pogledaj primjer Runade ...

Ako vlasnik kluba odluči da Jokić treba 250 miliona dolara za 5 godina da ima , pa možeš misliti koliko on zaradi ? Meni je normalnije da igrači imaju milione , jer donose milione , a tebi to nije ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 04 jul 2021, 20:00

03 jul 2021, 15:05
Ghuraba je napisao/la:
03 jul 2021, 11:07

Znaš i ti sam da te ne vrijeđam , zato sam i stavio navodnike ... Nisi "normalan" u smislu da tako danas svijet funkcioniše, namjerno nisam htio da povlačim paralelu sa ljudima van sporta ... De mi reci ko je kriv rudarima što nemaju mozga , što zajedno svi ne odu kod vlasnika i kažu nećemo raditi ako plata nije bar 2000 KM ? Umiru i van Afrike , Afrika mora sama da se izbori , pogledaj primjer Runade ...

Ako vlasnik kluba odluči da Jokić treba 250 miliona dolara za 5 godina da ima , pa možeš misliti koliko on zaradi ? Meni je normalnije da igrači imaju milione , jer donose milione , a tebi to nije ...
Ni meni to nije nikako normalno a smatram sebe sasvim normalnim ... :think:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jul 2021, 20:34

Šta ovo na portalu kao Melisa nakon eurobasketa potpisala za neki španski klub, a ovde u toku prvenstva raja pisala da je prešla u Španiju
nema potpisa

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 06 jul 2021, 21:00

Ma kasne kao i inače,Još prije prvenstva na fibinom sajtu si mogao saznati da je otišla u Španiju.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jul 2021, 22:41

ShaquilleoNeal2560 je napisao/la:
06 jul 2021, 21:00
Ma kasne kao i inače,Još prije prvenstva na fibinom sajtu si mogao saznati da je otišla u Španiju.
A ovako po ovome tekstu kao euro je prodao, a realno kako je igrala samo je mogao sniziti cijenu :(
nema potpisa

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 06 jul 2021, 22:46

Ma ona je na osnovu partija u Belgijskom prvenstvu osigurala sebi transfer u Španiju.Bila je drugi strijelac ekipe poslije Kanađanke .Europsko je odigrala kako je odigrala,nadam se da će idući put kad budu kvalifikacije odigrati znatno bolje.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jul 2021, 11:45

Problem ove države je da vam sve mogu oprostiti osim uspjeha, mišljenja je.

“Ljudi koji su ranije bili, da su mogli kako gumicom izbrisati moje rezultate, to bi najviše voljeli. Ali na žalost, to je negdje zapisano i u mojoj karijeri, ja sam osvajala osim u našoj državi i van granica BiH i ti rezultati govore o meni. Najgore kad ljudi pokušavaju sami o sebi da pričaju. Ne pričam o sebi, i uvijek čekam da drugi pričaju o meni. Ali u ovoj državi morate se sami isticati. Na moju žalost, bila sam uvijek skromna i tiha. Možda sam im se trebala nametnuti, ali nisam takav čovjek”, kazala je skromno jedna od naših najboljih sportiskinja svih vremena.

Ko je želio izbrisati gumicom rezultat i karijeru Razije Mujanović, konkretno nas je zanimalo.

“To je bivši generalni sekretar u košarkašem savezu. To je neka netrpeljivost. Riječ je o Harunu Mahmutoviću. Nikad prije nisam čula za njega dok nije došao za sekretara”, otkrila je Mujanović.

Nisam upratio da je Harun imao sukob sa Razom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 jul 2021, 12:00

Čitao sam neki članak i između ostalog pitaju Maricu kako se nosi s tim da je sredina iz koje dolazi ipak okrenuta Srbiji, kako oni prihvataju njen odabir da igra za BiH, kaže da ima nekih sitnih bezazlenih provokacija, tj. da ih ona tako doživljava, ali da to nikad nije bilo upitno, da joj je najbitnije da ima podršku mame i sestre.
Kraljica Marica :bih:
Koševo Zapad

Tiktaktoe
Kontakt:

Post Postao/la Tiktaktoe » 07 jul 2021, 12:21

Harunov ego je do neba...
Raza sve super, ali nije ni njeno maslo za ramazana...
Sto bi se reklo bošnjačka posla
Vrabac kriminalac

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 07 jul 2021, 12:23

Marici je bolje da za Srbiju igra. Nista sa ovom reprezentacijom nece postici.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 jul 2021, 12:37

Goretzka je napisao/la:
07 jul 2021, 12:23
Smaraš li, smaraš...
Volim te Bosno!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jul 2021, 12:47

Shategabri je napisao/la:
07 jul 2021, 12:00
Čitao sam neki članak i između ostalog pitaju Maricu kako se nosi s tim da je sredina iz koje dolazi ipak okrenuta Srbiji, kako oni prihvataju njen odabir da igra za BiH, kaže da ima nekih sitnih bezazlenih provokacija, tj. da ih ona tako doživljava, ali da to nikad nije bilo upitno, da joj je najbitnije da ima podršku mame i sestre.
Ma novinari idioti što to uopšte i pitaju, puno bi bolje za sve bilo se to uopšte ne spominje, normalna pojava da dijete od 18 godina igra za državu gdje rođena i kraj priče. Puno spominje mamu i sestru, ima li oca , do sad nisam vidio da je spomenut ili na društvenim mrežama da sam vidjao.

A Raza i Harun vjerovatno zakuhali nešto Kad je on bio sekretar, al ev iz današnje perspektive i jedno i drugo zaslužni za ovaj uspjeh, da nije Haruna bilo Ko zna šta bi bilo sa reprezentacijom a Raza u zadnje vrijeme extra stvari pravila oko ekipe. Što od početka nije tako bilo vjerovatno što neko kaže bošnjačka posla :)
nema potpisa

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 jul 2021, 13:01

Admir_Sa je napisao/la:
07 jul 2021, 12:47
Shategabri je napisao/la:
07 jul 2021, 12:00
Ma novinari idioti što to uopšte i pitaju, puno bi bolje za sve bilo se to uopšte ne spominje, normalna pojava da dijete od 18 godina igra za državu gdje rođena i kraj priče. Puno spominje mamu i sestru, ima li oca , do sad nisam vidio da je spomenut ili na društvenim mrežama da sam vidjao.

A Raza i Harun vjerovatno zakuhali nešto Kad je on bio sekretar, al ev iz današnje perspektive i jedno i drugo zaslužni za ovaj uspjeh, da nije Haruna bilo Ko zna šta bi bilo sa reprezentacijom a Raza u zadnje vrijeme extra stvari pravila oko ekipe. Što od početka nije tako bilo vjerovatno što neko kaže bošnjačka posla :)
Ma naravno, ali onako kad pogledaš priznaćeš nije jednostavno ako si iz Bijeljine odlučiti da igraš za BiH.
Naravno, tu su i druge okolnosti, sigurno da joj je više mogla ponuditi Srbija ili Slovenija.
Koševo Zapad

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 07 jul 2021, 13:08

xavi26 je napisao/la:
07 jul 2021, 12:37
Goretzka je napisao/la:
Smaraš li, smaraš...
Suti Ćavi Srbine. :yawn:

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 07 jul 2021, 16:25

[/spoiler]
Goretzka je napisao/la:
A, tek tebi shvatiti da si paglu. Pa se zapitaj ...

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 07 jul 2021, 16:56

Swanfilter je napisao/la:
07 jul 2021, 16:25
[/spoiler]
Goretzka je napisao/la:
Cemu uvrede? Samo sam rekao da je bolje da igra za Srbiju jer bi bolje prolazila i bila bi vise cijenjena. A i svakako je Srpkinja. Marica carica :opaopa:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jul 2021, 18:20

Goretzka je napisao/la:
07 jul 2021, 16:56
[/spoiler]
Goretzka je napisao/la:
Cemu uvrede? Samo sam rekao da je bolje da igra za Srbiju jer bi bolje prolazila i bila bi vise cijenjena. A i svakako je Srpkinja. Marica carica :opaopa:
Samo da te podsjetim da nije tema Srbija. Igra za drzavu gdje je rodjena a prvo je Bosanka pa sve ostalo
Marica je Bosanska carica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mirza25
Kontakt:

Post Postao/la Mirza25 » 07 jul 2021, 18:45

Goretzka je napisao/la:
[/spoiler]
Goretzka je napisao/la:
Samo u Bosni može biti Marica kraljica jer je u SRbiji prevelika gužva. Ima više igraćica koje su 'kraljice', a milion posto ne bi imala ovakvu podršku i poštovanje. Dakle, ostaje samo da provociraš, a to nije gest lijepog odgoja. Prvo se odgoji pa onda budi šta hoćeš.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jul 2021, 18:46

Mirza25 je napisao/la:
07 jul 2021, 18:45
Goretzka je napisao/la:
[/spoiler]

Samo u Bosni može biti Marica kraljica jer je u SRbiji prevelika gužva. Ima više igraćica koje su 'kraljice', a milion posto ne bi imala ovakvu podršku i poštovanje. Dakle, ostaje samo da provociraš, a to nije gest lijepog odgoja. Prvo se odgoji pa onda budi šta hoćeš.
Hahahah pa ovog mentola Goretzku samo treba ignorisati, sigurno su ga tukli kad je bio mali
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.