FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cek jel ono protiv Zarie bio lajv na fb ili na TV ? 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Preko nakve fb stranice

Tek na par sati do utakmice saznali da ce oni prenositi,tako nekako

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Joj protiv Zarije satrao se pola sata tražeći, taman našao i primi ga odmah Pavlović sa centra 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Daaaa MoldFootball ako se ne varam

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma bit cu i sutra nesto, mozda na YT, mozda na tako nekoj stranici na FB. Mora biti nesto.
Ne sjecam se kako se zove, ali znam da sam ga jedva nasao, ova bliza aut linija se nije ni vidjela kako treba ukoliko se dobro sjecam.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Bit ce braco sutra stream (90%), samo mi posaljite poruku, dijelim sutra ali tek kad pocne utakmica 

NEMA NAZAD
- osvajaci551
- Kontakt:
Na fb je bio neki divlji stream sa Balti City TV, koristili samo 2 ofsajd kamere 
Znam da sam ovo tek našao na poluvremenu

Znam da sam ovo tek našao na poluvremenu

Zadnja izmjena: osvajaci551, dana/u 07 jul 2021, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Je li nam ziv @donidon, da ga nije srce odvalilo...

Amidza ako se vrati i ako bude bas se vratio u punom kapacitetu, tacno bi zeni reko da kuha kolace.
Amidza samo kes ulazi u AKADEMIJU.
Nedaj da dovode susice pejovice
Da se produzava sa AHMETOM KRSTEOM Hebom kofu radi moralni vrijednosti iz proslosti, i da rade poso moraliste.. placamo sabljicu za moralisanje ako treba neko strucno lice zovnud doktora psihijatra i zdravo..
Amidza samo kes ulazi u AKADEMIJU.
Nedaj da dovode susice pejovice
Da se produzava sa AHMETOM KRSTEOM Hebom kofu radi moralni vrijednosti iz proslosti, i da rade poso moraliste.. placamo sabljicu za moralisanje ako treba neko strucno lice zovnud doktora psihijatra i zdravo..
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Naglo nestadoše oni silni dušebrižnici i "insajderi" sa foruma koji su jedva čekali da se sve raspadne pa da se naslađuju kako su "sve znali". Znali ste hargu moga!
SARAJEVO SIAMO NOI
OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑07 jul 2021, 17:16Naglo nestadoše oni silni dušebrižnici i "insajderi" sa foruma koji su jedva čekali da se sve raspadne pa da se naslađuju kako su "sve znali". Znali ste hargu moga!

- robertkosar
- Kontakt:
Da brate opet nam forum cist i moze se normalno disati bez naricanja, kukanja i prostackog psovanjaOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑07 jul 2021, 17:16Naglo nestadoše oni silni dušebrižnici i "insajderi" sa foruma koji su jedva čekali da se sve raspadne pa da se naslađuju kako su "sve znali". Znali ste hargu moga!

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I ja čitam i ne vjerujem

FK Sarajevo
- PeakyBlinders
- Kontakt:

Očekuješ da Čaušević napiše nešto pametno.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Imali smo divnu priliku da se rijesimo pasojeda i Siminhanke,ali izgleda da cemo opet nasjesti na bajke i dovesti opstanak kluba u pitanje.
Sljedeci put kad Tan digne ruke,ovi problemi sto smo sad imali ce biti smijesni za ono sto nas ceka.
Sljedeci put kad Tan digne ruke,ovi problemi sto smo sad imali ce biti smijesni za ono sto nas ceka.
Otvoriteoci je napisao/la: ↑07 jul 2021, 17:26Imali smo divnu priliku da se rijesimo pasojeda i Siminhanke,ali izgleda da cemo opet nasjesti na bajke i dovesti opstanak kluba u pitanje.

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bordobijeli, keli, muhamedhulk, samirr i 70 gostiju.