PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unforgotten
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
J*** ti moju sreću kad dobijem veliki Feyenoord. Ne znam ko bi se mogo poredit sa mnom.
Ajd ko oce
Eu 1
ss.ba
ss.ba
Molim da me ne razvaljujete puno.
Hvala unaprijed i unazad.
Ajd ko oce
Eu 1
ss.ba
ss.ba
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Palermo 
Unforgotten nisam se nadao onakvoj reakciji od tebe ali eto ....
Kad si pobjedio prvo 3-1 nisi se zapitao kakve si ti golove dao i nisi pogledao statistiku poslije utakmice
Ja se tad nisam ljutio.Ali eto ko gubi ima pravu da se ljuti

Kad si pobjedio prvo 3-1 nisi se zapitao kakve si ti golove dao i nisi pogledao statistiku poslije utakmice
Ja se tad nisam ljutio.Ali eto ko gubi ima pravu da se ljuti
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Donnie Darko
- Kontakt:
imas bolji tim nego ja.Unforgotten je napisao/la:**** ti moju sreću kad dobijem veliki Feyenoord. Ne znam ko bi se mogo poredit sa mnom.
Ajd ko oce
Eu 1
ss.ba
ss.ba
Donnie Darko je napisao/la:imas bolji tim nego ja.Unforgotten je napisao/la:**** ti moju sreću kad dobijem veliki Feyenoord. Ne znam ko bi se mogo poredit sa mnom.
Ajd ko oce
Eu 1
ss.ba
ss.ba
Jao ocm ja dobio Bolton ne žalim se ovaj sa Feyenoordom se žali,a tek ti wolwy sa Atleticom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- senad_flamin
- Kontakt:
jel treba imati originalni CD da bi igrao PES 6 online i igra li se vise ova liga?ajd nek mi neko odgovori,jer mi je mrsko citat komentare.... 
Hocemo prijateljsku? Moram da vidim u kakvoj si formi?LBJ MVP je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:imas bolji tim nego ja.Unforgotten je napisao/la:**** ti moju sreću kad dobijem veliki Feyenoord. Ne znam ko bi se mogo poredit sa mnom.
Ajd ko oce
Eu 1
ss.ba
ss.ba
Hvala unaprijed i unazad.![]()
![]()
![]()
Jao ocm ja dobio Bolton ne žalim se ovaj sa Feyenoordom se žali,a tek ti wolwy sa Atleticom
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Treba mi smo svi dali po stoju i vise da bi igrali online i liga se ugasila pisemo samo onakoajvardedo je napisao/la:jel treba imati originalni CD da bi igrao PES 6 online i igra li se vise ova liga?ajd nek mi neko odgovori,jer mi je mrsko citat komentare....
@BEGAX napravi sobu
Mada je u mene forma relativna mogu jedno poluvrijeme užasno,a da drugo razvalim
Mada je u mene forma relativna mogu jedno poluvrijeme užasno,a da drugo razvalim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
soba: ss.baLBJ MVP je napisao/la:@BEGAX napravi sobu
password: 12345
EU#1
- Donnie Darko
- Kontakt:
brate sta ja imam? imam loseg golmana asenja, de gea umjesto da ima keeping skils 95 ima 77. stoperi svi od reda spori i slabi, bekovi slabi, sa vezom sam zadovoljan, dok je napad goli ku*ac, iako to na papiru nije tako. forlan spor i slab, dok su reyes i aguero fol brzi, al ih vjetar nosi. nemoj mislit da jadikujem bezveze, jer je atletico ocajan ovdje. u normalnom svijetu je naravno druga slika, ali ovaj sto je pravio patch zivi u retardiranom svijetu.LBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Odo po dzojstik 
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- senad_flamin
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:ajde neko ako hoce senad_italy ssba euro 1
nisam cijeli dan igrao
-RIVALDO-
papak ne zna kulturno odgovorit...pitarska skola,nema sta!materi kolutaj ocima...Samo F.K.S !! je napisao/la:Treba mi smo svi dali po stoju i vise da bi igrali online i liga se ugasila pisemo samo onakoajvardedo je napisao/la:jel treba imati originalni CD da bi igrao PES 6 online i igra li se vise ova liga?ajd nek mi neko odgovori,jer mi je mrsko citat komentare....
- Unforgotten
- Kontakt:
E kud se ne može mijenjati ja bi objeručke prihvatio Bolton, a kamoli Atl.Madrid.
@ S-Y-L-A-R
Kod 3:0 sam se pravo izjebao zbog sebe, u pravu si ko gubi ima pravo da se ljuti ali si imao sreće kada si izvukao Fiorentinu, sad sam sa njima igrao, Mutu 88, uglavnom klupa ti bolja neg moj prvi sastav.
Čestitke na pobjedi. Mislim da si ti igrao sa Cityem a ja sa Interom, da si me također sedam nula krehno, čestitke i na tome, sve najbolje u predstojećoj sezoni!
Edit: Wolverine, morat ćemo nekad odigrat friendly, al' da zamijenimo timove. Može?
@ S-Y-L-A-R
Kod 3:0 sam se pravo izjebao zbog sebe, u pravu si ko gubi ima pravo da se ljuti ali si imao sreće kada si izvukao Fiorentinu, sad sam sa njima igrao, Mutu 88, uglavnom klupa ti bolja neg moj prvi sastav.
Čestitke na pobjedi. Mislim da si ti igrao sa Cityem a ja sa Interom, da si me također sedam nula krehno, čestitke i na tome, sve najbolje u predstojećoj sezoni!
Edit: Wolverine, morat ćemo nekad odigrat friendly, al' da zamijenimo timove. Može?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Necu da se spustam na tvoj nivo samo me nervira sto 95% vas ovdje sve hocete da vam neko drugi uradi snadji se sam malo imas sve objasnjeno na 9 stranici da si fino pitao jel mi treba original mozete mi pomoci kako cu igrat online a ne ovaj nacin jos pises mrsko miajvardedo je napisao/la:papak ne zna kulturno odgovorit...pitarska skola,nema sta!materi kolutaj ocima...Samo F.K.S !! je napisao/la:Treba mi smo svi dali po stoju i vise da bi igrali online i liga se ugasila pisemo samo onakoajvardedo je napisao/la:jel treba imati originalni CD da bi igrao PES 6 online i igra li se vise ova liga?ajd nek mi neko odgovori,jer mi je mrsko citat komentare....![]()
- Unforgotten
- Kontakt:
eu 1
sportsport
ss.ba

sportsport
ss.ba
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Atl. Madrid imas i zalis se. Pa jel te stid dusmanine ?! 
- Donnie Darko
- Kontakt:
dealUnforgotten je napisao/la: Edit: Wolverine, morat ćemo nekad odigrat friendly, al' da zamijenimo timove. Može?
inace neznam kakav je feyenord, ono gore sam se zajebavo
OTNYS_YNWA-probaj odigrat jednu sa njima, pa ces vidit ubojitog napada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.