Jesi mi išao na živce, ali ovaj post ti je za Pulitzera.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo samo jedna rečenica koja me je ponukala da napišem ovaj gore post: Ni u najtežim trenucima za grad i klub, Vujović nije napuštao svoje Sarajevo.Antikloc je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:05Evo ,ja ko stariji forumas cu zamjeriti. Vujovic je velicina i legenda. Tan je samo vlasnik a vlasnici dolaze i prolaze,samo Sarajevo ostaje. Njih dvojica ne mogu u istu recenicu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jul 2021, 17:43Ne znam hoće li mi stariji forumaši zamjeriti, ali meni je amidža pandan Svetozaru Vujoviću.
A kad smo vec kod Tana,zanimljivo je kako je presvukao levata ( Nama )![]()
![]()
![]()
Prodao mu dionice ( uloge,prava ) za 20 $ miliona a otkupio ih nazad za sicu !! U trku je dobar 10-15 $ miliona![]()
Mi kao klub,kojeg ne zeli grad,kanton,federacija,drzava,nemamo drugog rjesenja osim privatizacije. Tako da u tom kontekstu Tan je odlican ( kad vec nema boljeg ). Samo nema potrebe idealizirati vlasnika,radi se o bezskrupuloznom biznismenu,koji za dollar vise spreman na sve opcije i marifetluke. Nego treba pokusati izvuci najvise sto se da iz te relacije. Njemu pare,nama sportski uspjesi.
Samo uz sve pare ako se bude lose radilo,necemo imati napretka ili bar ne ,nekog ozbiljnog napretka. Ako imas los izbor igraca koje dovodis i ako lose radis sa mladim kategorijama ,ne mozes imati uspjeha ,ni rezultata,posebno ne dugorocno.
Tanovu ozbiljnost i posvecenost cemo vidjeti bas po tome,koliko je spreman izorganizirati klub. Jer nama organizacija treba vise od para. Postaviti na zdrave noge,akademiju i rad sa mladim kategorijama,da pocnemo izbacivati kvalitetne igrace,to je prioritet. A drugo je dobar,sposoban i posten SD,koji ce dovoditi sto bolje igrace za sto manje para !
U svakom slucaju ,izlazimo iz krize a dokle cemo doci,ostaje da se vidi !!
Pitanje je samo da li ce amidza ove nesposobne uhljebe ostaviti,ako se to desi moje misljenje je da cemo i dalje tapkat u mjestu jer sa ovima napretka nema.Red1946 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:27Tan Nikada nije ni otišao, zadržao je udio, i pustio Nama da rukovodi.
Pokazalo se da Nam nije sposoban da upravlja, jer su ga Emir, Siminhanka, Husref , V M , svojom politikom oštetili za minimalno 5 miliona maraka, kao i gubitkom perspektive i povjerenje u iste. Sama politika plaćanja fudbalera ima vezu u poslovanju kao i KK Bosna i Dino Konaković i Imamović Asa(nerealne plate i kvalitet). To je upropastilo i KK Bosnu i koja se do danas nije oporavila.
Sa FKS je malo puno drugačije jer poslije odustajanja Nama, Tan je postupio kao svaki normalan biznismen, i jasno je da je zaštitio svoje interese odnosno dionice i kapital. Ovdje je gubitnik Nam jer će morati prodati svoje dionice ispod cijene koštanja, a dobitnici će biti Tan i novi dioničar. O ovome sam pisao prije par mjeseci, trošio je Nam momački, pod uticajem Emira i Siminhanke,svoje novce povjerio osobama koji nikada ne bi završili iole ozbiljan faks i nadao se zaradii na kraju došao do čabara, kad se došlo do kraja, bilo je kasno za pamet i koja uvijek kasno dođe. Tako to momci ide u poslovnom svijetu, i ne sekirajte se za sudbinu ovih zaposlenika, pokazali su da su oglezli u korupciji i neznanju, tako da će biti manji od makovog zrna.
Neznalice niko ne voli , samo služe za jednokratnu upotrebu prevarantima koji samo kao Ibrak, Emir i slični iskoriste...
Ove Nobele, Vanje, Zipe, SJB Teočak i slične ne smatrajte ozbiljnim, njihova ozbiljnost se ogleda u prisustvu 0-24h na forumu, što jasno govori o prioritetima istih..žali bože izgubljenog vremena....
Meni ko da je regres bio.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:52Neko ne može naci jednog, a mi doveli 2 investitora.
Ode si sad mjesto kafe naručiti red bull nek se vidi raskos.
E jest ti raskos. Valjda pored kafe a umjesto vode red bullElCartel11 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:52Neko ne može naci jednog, a mi doveli 2 investitora.
Ode si sad mjesto kafe naručiti red bull nek se vidi raskos.
Vidi kako mu zinula guzicu odmah.hz033 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:56E jest ti raskos. Valjda pored kafe a umjesto vode red bullElCartel11 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:52Neko ne može naci jednog, a mi doveli 2 investitora.
Ode si sad mjesto kafe naručiti red bull nek se vidi raskos.![]()
On je modni guru, ne voli slaninu ni puru...
Kakvs laz, vec drugi put lazes o dresovimafeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:05Momci dresovi su ostali na carini. Trebamo se skupit pa platit
Mucki provokatorrevolt je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:10Kakvs laz, vec drugi put lazes o dresovimafeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:05Momci dresovi su ostali na carini. Trebamo se skupit pa platit
Nemoj da ti sve utiče na živce, čuvaj zdravlje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:29Jesi mi išao na živce, ali ovaj post ti je za Pulitzera.![]()
Ti si nam glavi za sutrašnji link.osvajaci551 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:22Ovako to rade Moldavci. Dakle, 10ak minuta prije početka tekme objave sastave i ilegalni link za gledanje tekme (doduše gostujuće)![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, PAPE3, pierce, riki46, Velaxsa i 76 gostiju.