Ovakve objave nam uvijek trebaju, dan/jutro pred utakmicu objavis ko konkurise za prvih 11 (tj. ko ce se naci u zapisniku), usput malo raju nahajpas i to je to.
Prenosa ce biti, a saznat cemo za njega oko 18:50.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci isto kao i "nas" proslosezonski izrezirani prvak Borac.SarajevoForza je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:53Očekivano, čitava Moldavija je zaostala u 90-im, podjela u državi je čak izraženija nego kod nas, jedino ih Sheriff Tiraspol dostojno predstavlja u Evropi, a klub ne priznaje Moldaviju za svoju državu, već nekakvu tzv. transnistrijuosvajaci551 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:34Amateri klasični, npr. Sheriff Tiraspol ima televiziju koja radi sve njihove domaće plus puste i na yt (čak i kada Savez ima svoj stream za ligu).
Vidjet ćete kad za 8 dana pred revanš oni na svojoj stranici podijele stream s bhlige![]()
![]()
Pa ako postoji gora zemlja u Evropi od Bosne, onda je to sigurno Moldavija. Uzet ovo 0:3 sutra hladnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:29Ali najjace onda poslije toga objave detalje i sanse sa utakmice
Neki cak i citavu utakmicu
Pa sto nisi uzivo prenosio onda?Ocigledno je da si mogao samo upaliti kameru i upaliti live na facebook
Kakvi su amateri ovi iz Milsamija ja tek sad vidim...
Izvinjavam se onda nisam upratiofeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:13Mucki provokatorrevolt je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:10Kakvs laz, vec drugi put lazes o dresovimafeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:05Momci dresovi su ostali na carini. Trebamo se skupit pa platit
Zabolio ga stomak, otisao u wc i zaboravili ga
Jeo hladnu lubenicu, kaže dr. Vrabac
Ma ako mogu 10,treba im zabiti 10,samo zbog ovoga oko prijenosaAmca007 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 21:41Pa ako postoji gora zemlja u Evropi od Bosne, onda je to sigurno Moldavija. Uzet ovo 0:3 sutra hladnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:29Ali najjace onda poslije toga objave detalje i sanse sa utakmice
Neki cak i citavu utakmicu
Pa sto nisi uzivo prenosio onda?Ocigledno je da si mogao samo upaliti kameru i upaliti live na facebook
Kakvi su amateri ovi iz Milsamija ja tek sad vidim...
Uzput ce bit svegan
Ćesi ha...?
Pazi se brate, ne smije se zezati crnce za lubenice na to su bas osjetljivi. Znam ja da to nas moderator podrzava ali sta znas moze admin uletiti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, napoleon72, sekac i 67 gostiju.