Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Zvjezdica pored titule, ako je osvoje.
-
- Kontakt:
UEFA p.ederi nogomet ste syebali
UEFA MAFIA!!!
BOJKOT FINALA "EURA", ne priznajemo ovo kvazi prvenstvo!!!
UEFA MAFIA!!!
BOJKOT FINALA "EURA", ne priznajemo ovo kvazi prvenstvo!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
iz bojkota necu vise gledati ovaj Euro, ispratit' cu jos samo finale i to je to 

Don't believe the hype.
Ovaj penal je veća prevara od one borbe Zije Polje u Sanskom Mostu.
Ovakvog guranja domaćina bi se posramio i EHF, namazat će vas Talijani u finalu.
- Meraak1921
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:18Al moras priznati da ovo nije vidilo ni P od Penala realno. Daj im Euro ako vec navlace haaaaaMeraak1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:16
Navijam za Dansku, al bolja Engleska realno, ovih 105 min fakat dosta bolja
6 utakmica igraju kuci, tako da me ne cudi penal nista, bio minimalan kontakt i ovo se ne svira nikad logicno
- invincible1921
- Kontakt:
Ajde ba da je sviro dancima svi bi rekli bio je ili nema veze sro nije sta fali...
Uostalom cist penal na kaneu nije svirao
=\_1921_/=
A nije vam valjao Florentino Perez 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne pricam o penalu, pricam o tekmi, sa ovim povlacenjem je bilo pitanje vremena kad ce ga primiti, na ovaj ili onaj nacin.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:17Sve da je svih 11 igrača stalo na goo liniju ne možeš svirati penal tamo gdje ga nema. To nije nikakvo opravdanje. Teška lakrdija od suđenja.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:15Pa Danci su sami sebi krivi sa ovim bunkerom, uvukli se Kasperu u krilo, bilo je pitanje vremena kad ce pasti gol
Englezi zasluzeno idu u finale, isto kao i Italijani, koji sinoc nisu bili ni blizu onog sto su igrali u ranijim tekmama, al opet ukuono gledano dvije najbolje ekipe ce biti u finalu. Da Danska prodje to ne bi bio slucaj.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Potencirali su onu lijevu nogu. Kao koljenom ga udario. A vidilo nije kontakta
. Cime se sve sluze da opravdaju lopovluk.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
nemoj ni finale da gledašakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:21iz bojkota necu vise gledati ovaj Euro, ispratit' cu jos samo finale i to je to![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo malo **** je gore od Immobilea u simuliranju.IlCapitano je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:20Apsolutno ni jednog elementa za penal nema. Niko ga dotakao nije, kamo li šta više.
A slušam neki dan Joe Colea kako se hvali da Englezi ne padaju kao Talijani, da im je stalo do tradicije nogometa, da su muškarci i sl.![]()
Koševo Zapad
-
- Moderator
- Kontakt:
VAR odlicno radi svoj posao nema sta. Svaka cast.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa u tom slucaju neka se i malima nekad vrati za milion nepravdi, ne mozes to poredit nikakoinvincible1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:21Ajde ba da je sviro dancima svi bi rekli bio je ili nema veze sro nije sta fali...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovo je žalosno, pustite ko je bio bolji i Španci su sinoć bili bolji pa su ispali. U doba VARa ovo da im se svira je velika sramota.

Selam od kraljice za raju na forumu

Budimo realni ljudi nemaju nijedno finale na EP. Pa to ako nije sramota za takvu sportsku drzavu onda ne znam sta je. Moralo se kad tad ovo desiti, da im se navuce makar. Kad sam pisao da je preofirno ovo oko stadiona i domacinstava smijali ste mi se. Osmina finala i polufinale ovo su bas kriticni. Ako osvoje titulu brojati je kao 0.5.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.