FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ne treba pretjerivati, kakva borba za evropu (doduse nikad se ne zna yebat ga).. Sredina tebele je realnost nazalost.
@igrajlopte 🐦
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ljudi ne kontate očigledno da je opstanak kluba u pitanju a ne opstanak u ovoj kukuruz ligi....
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Bukvalno to. Ekipa će nekako na zelenom terenu sigurno izboriti opstanak to nije upitno ali da li će klub opstati, tu će biti velika borba. A nikakvih naznaka za napredak nema.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:43Ljudi ne kontate očigledno da je opstanak kluba u pitanju a ne opstanak u ovoj kukuruz ligi....
-
- Kontakt:
Ma meni je onaj javni poziv investitorima i partnerima smijesan. Kakav javni poziv,nadji konkretno nekog,radi na tome.Dejan1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 21:02Bukvalno to. Ekipa će nekako na zelenom terenu sigurno izboriti opstanak to nije upitno ali da li će klub opstati, tu će biti velika borba. A nikakvih naznaka za napredak nema.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:43Ljudi ne kontate očigledno da je opstanak kluba u pitanju a ne opstanak u ovoj kukuruz ligi....
Sto kazes nasi kontaju sve ce samo sa neba pasti.
Sto je najtuznije imas ponuditi vise od bilo kog sportskog kolektiva u BIH.
Ja bi iskreno put pod noge i razgovarao sa Mamicem. Taj covjek ako nece u zatvor ne moze maknut iz BIH,jarane uradi od Zelje 40 posto sto sinod Dinama i Hrvatske repke,bili bi na konju.
Sta mu mozes ponudit. Mozes mu ponudit da se ugradi,u svaku prodaju,da radi isto ono sto je od hrvatskih igraca. Ako nekad prodaju pomocni i tu ga ugradi,ali bar znas da bi covjek cudo napravio.
Za pocetak ti ,dok ne stanes na noge,moze iskamcat pozajmnica iz Dinama.
-
- Kontakt:
Sa ovim ovakvim pozivom, možeš ljude kontaktirati i da ti priča ima osnovu, a ne da mu valjaš šuplju. To je poenta. Nije poena da ide neko ganja investitore a onda mu skupština kaže mrš.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 jul 2021, 21:28Ma meni je onaj javni poziv investitorima i partnerima smijesan. Kakav javni poziv,nadji konkretno nekog,radi na tome.Dejan1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 21:02Bukvalno to. Ekipa će nekako na zelenom terenu sigurno izboriti opstanak to nije upitno ali da li će klub opstati, tu će biti velika borba. A nikakvih naznaka za napredak nema.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:43Ljudi ne kontate očigledno da je opstanak kluba u pitanju a ne opstanak u ovoj kukuruz ligi....
Ja bi iskreno put pod noge i razgovarao sa Mamicem. Taj covjek ako nece u zatvor ne moze maknut iz BIH,jarane uradi od Zelje 40 posto sto sinod Dinama i Hrvatske repke,bili bi na konju.
Sta mu mozes ponudit. Mozes mu ponudit da se ugradi,u svaku prodaju,da radi isto ono sto je od hrvatskih igraca. Ako nekad prodaju pomocni i tu ga ugradi,ali bar znas da bi covjek cudo napravio.
- MocMahale444
Znaci najgori smo 🥲 e sta smo sebi dozvolili na 100 god klubu.
Vrati eru demira hotica.
Vrati eru demira hotica.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tačno mi je nekad muka otvorit temu jer znam da me tamo čeka pesimizam i kuknjava na max
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ako budemo igrali prvo kolo termin utakmice protiv Borca je u subotu u 21h.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni se čini da je poziv i napravljen kao alibi za poslije. Pokušali smo, pozvali smo javno, niko se nije odazvao i to je to. A realnost je da bi na ovakav poziv 20-ak klubova u svijetu dobilo konkretan odgovor. Pogotovo sada u situaciji kada većina klubova posluje negativno.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 jul 2021, 21:28Ma meni je onaj javni poziv investitorima i partnerima smijesan. Kakav javni poziv,nadji konkretno nekog,radi na tome.Dejan1921 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 21:02Bukvalno to. Ekipa će nekako na zelenom terenu sigurno izboriti opstanak to nije upitno ali da li će klub opstati, tu će biti velika borba. A nikakvih naznaka za napredak nema.StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:43Ljudi ne kontate očigledno da je opstanak kluba u pitanju a ne opstanak u ovoj kukuruz ligi....
Ne vidim ja ovo kao alibi nego samo sprovodjenje u djelo necega sto je izglasala stara Skupstina prije nove. Ovo je doneseno u januaru i vjerovatno se sve vrijeme do ove zadnje Skupstine nekako sklapalo za objavu, sto je Hasanbegovic i rekao nakon Skupstine. Ne ocekujem nista jer nemamo organe Kluba, a ovo ne moze iznijeti 11 osoba (toliko trenutno se bavi klubom). U normalnim sredinama i ne bi trebali organi kluba vec bi neko na osnovu ljubavi povukao neku vezu, poznanstvo, ali kod nas nece to ni oni sto se uguraju u organe Kluba, a ne neko ko je samo navijac da kazem.Dejan1921 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 09:08Meni se čini da je poziv i napravljen kao alibi za poslije. Pokušali smo, pozvali smo javno, niko se nije odazvao i to je to. A realnost je da bi na ovakav poziv 20-ak klubova u svijetu dobilo konkretan odgovor. Pogotovo sada u situaciji kada većina klubova posluje negativno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da, to sam otprilike i htio reći. Odlučili smo to na zadnjoj Skupštini, poslaćemo poziv pa šta bude. A u stvarnosti su ovo ogromni i komplikovani procesi koji zahtijevaju kompletan tim ljudi plus ljude koji bi na osnovu svojih veza tražio ljude po svijetu.LjoZee je napisao/la: ↑08 jul 2021, 09:19Ne vidim ja ovo kao alibi nego samo sprovodjenje u djelo necega sto je izglasala stara Skupstina prije nove. Ovo je doneseno u januaru i vjerovatno se sve vrijeme do ove zadnje Skupstine nekako sklapalo za objavu, sto je Hasanbegovic i rekao nakon Skupstine. Ne ocekujem nista jer nemamo organe Kluba, a ovo ne moze iznijeti 11 osoba (toliko trenutno se bavi klubom). U normalnim sredinama i ne bi trebali organi kluba vec bi neko na osnovu ljubavi povukao neku vezu, poznanstvo, ali kod nas nece to ni oni sto se uguraju u organe Kluba, a ne neko ko je samo navijac da kazem.Dejan1921 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 09:08Meni se čini da je poziv i napravljen kao alibi za poslije. Pokušali smo, pozvali smo javno, niko se nije odazvao i to je to. A realnost je da bi na ovakav poziv 20-ak klubova u svijetu dobilo konkretan odgovor. Pogotovo sada u situaciji kada većina klubova posluje negativno.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ja se nadam da ćemo okupiti Željovce koji su pošteni i koji namjeravaju da rade ozbiljno. Ne moraju biti bogati koliko trebaju da budu ljudi i da se ne plaše izaći u javnost i informisati sve Željovce o problemima, o tome šta se uradilo i šta se to planira uraditi. Treba nam transparentnost i rad. Ja sam ubijeđen da ako Željovci vide trud i rad da će i sami pomoći, a znamo koliko mi navijači možemo kada se ujedinimo.
-
- Kontakt:
Upravo tako. Izgradili smo istok, renovirali zapad.. Rijesili bi i ovo. Samo da dodje neko iskren ko hoce i zna raditi..drzgemboadislic je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:01Ja se nadam da ćemo okupiti Željovce koji su pošteni i koji namjeravaju da rade ozbiljno. Ne moraju biti bogati koliko trebaju da budu ljudi i da se ne plaše izaći u javnost i informisati sve Željovce o problemima, o tome šta se uradilo i šta se to planira uraditi. Treba nam transparentnost i rad. Ja sam ubijeđen da ako Željovci vide trud i rad da će i sami pomoći, a znamo koliko mi navijači možemo kada se ujedinimo.
Pročepit će negdje.
Ovo bi bilo super. Da se Skupština popuni ljudima koji će aktivno učestvovati u radu kluba a ne jednom ili dva puta godišnje dolaziti, odnosno kao neki i ne dolaziti, i formalno dizati ruke. Da u UO dođu ljudi željni rada i dokazivanja. Teško da mi sada možemo privući ikoga sa novcem, s obzirom na situaciju u kojoj smo. Dobrim i poštenim radom kroz par godina bi mogli doći u poziciju da ponudimo nekome nešto a da to nije divlja privatizacija ili otimanje imovine.drzgemboadislic je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:01Ja se nadam da ćemo okupiti Željovce koji su pošteni i koji namjeravaju da rade ozbiljno. Ne moraju biti bogati koliko trebaju da budu ljudi i da se ne plaše izaći u javnost i informisati sve Željovce o problemima, o tome šta se uradilo i šta se to planira uraditi. Treba nam transparentnost i rad. Ja sam ubijeđen da ako Željovci vide trud i rad da će i sami pomoći, a znamo koliko mi navijači možemo kada se ujedinimo.
Klub nam duguje preko 12.000.000, u startu treba 2.000.000 da klub uđe u ovu sezonu i prezivi, da ne pricamo o borbi za tiulu, kup.
Postoji li takav investitor da ce doci u ne uređen klub, bez osnove za rad ?
Sto je najtuznije - u i oko kluba se nalazi mnogo ljudi koji bi opet gledali svoj đep da dođe taj neki investotor a ne interes i spasavanje kluba !
Postoji li takav investitor da ce doci u ne uređen klub, bez osnove za rad ?
Sto je najtuznije - u i oko kluba se nalazi mnogo ljudi koji bi opet gledali svoj đep da dođe taj neki investotor a ne interes i spasavanje kluba !
Mjau !
Joj Mačak zar i ti,od tebe sam bar očekivao neku transparentnost i pozitivu,svakako nemamo ništa od organa i tek se treba birati,nadati se najboljem,a od pesimizma i kuknjave nemamo ništa shvatite to
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Pa neces na silu biti optimistican i nadati se da padne sa neba 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hijene se nameracile na pomocni teren svejsno idu da nabiju veliki dug,svjesno su pravili greske na stetu kluba .Nazalost pitanje je dana kada nam saopste da nemaju drugi izlaz nego prodaja terena,jer tonemo u dugovima. Neko je ovo svjesno i dobro skontao.
Pitari da su nam vodili klub bolje bi prosli.
Pitari da su nam vodili klub bolje bi prosli.
Dajte godisnje majmuni