Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Marica je itekako Srpkinja. Meni godi sto igra za nasu selekciju ali treba biti objektivan. Ovdje nikada nece biti cijenjena kao tamo niti ce biti dovoljno uspjesna. Vjerujem da ce se potruditi i ona sama da prizna koja joj je drzava u srcu.
Dečko, konstitutivni narodi, multikulturalizam, nije ovo Saudijska Arabija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma nisam ja nacionalista daleko bilo to. Svi trebamo da budemo udruzeni u svemu i da se postujemo. Ali sam zato realan i svako ko iole prati neke stvari zna da je Marica Srpkinja. Isto kao sto je i Emina Bosanka. To je sasvim normalno, a sto igra za drugu drzavu to je drugi par cipela. Doduse, u reprezentaciji Srbije ne bi ni imala kvalitetom mjesta. Ali jedno je sigurno, " "!
Bravo sokole!Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:01Ma nisam ja nacionalista daleko bilo to. Svi trebamo da budemo udruzeni u svemu i da se postujemo. Ali sam zato realan i svako ko iole prati neke stvari zna da je Marica Srpkinja. Isto kao sto je i Emina Bosanka. To je sasvim normalno, a sto igra za drugu drzavu to je drugi par cipela. Doduse, u reprezentaciji Srbije ne bi ni imala kvalitetom mjesta. Ali jedno je sigurno, " "!
" ", & je "! 

Lik je kancer. Trnce me prodju kad udjem na neki pdf i vidim "Post je postao/la Goretzka, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.".
@igrajlopte 🐦
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nisi ti nacionalista,kakvo to, ti si i.diot. E to je taj drugi par opanaka ,o kome ti pričaš.Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:01Ma nisam ja nacionalista daleko bilo to. Svi trebamo da budemo udruzeni u svemu i da se postujemo. Ali sam zato realan i svako ko iole prati neke stvari zna da je Marica Srpkinja. Isto kao sto je i Emina Bosanka. To je sasvim normalno, a sto igra za drugu drzavu to je drugi par cipela. Doduse, u reprezentaciji Srbije ne bi ni imala kvalitetom mjesta. Ali jedno je sigurno, " "!
BosnaE
Ne znam sto vrijedjas rodjak ali ok, to se moze ocekivati od iskompleksiranih likova. Ja kazem samo da Marica treba igrati za svoju drzavu Srbiju, ne moze Marica biti Bosanka nikako, gdje to ima? Marica Marica, Srpska je carica. Ljepse i zvuci. A i njoj bi bilo bolje, bila bi cjenjenija, placenija i uspjesnija.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:33Nisi ti nacionalista,kakvo to, ti si i.diot. E to je taj drugi par opanaka ,o kome ti pričaš.Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:01Ma nisam ja nacionalista daleko bilo to. Svi trebamo da budemo udruzeni u svemu i da se postujemo. Ali sam zato realan i svako ko iole prati neke stvari zna da je Marica Srpkinja. Isto kao sto je i Emina Bosanka. To je sasvim normalno, a sto igra za drugu drzavu to je drugi par cipela. Doduse, u reprezentaciji Srbije ne bi ni imala kvalitetom mjesta. Ali jedno je sigurno, " "!
**** ti mater trolerskuGoretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:37Ne znam sto vrijedjas rodjak ali ok, to se moze ocekivati od iskompleksiranih likova. Ja kazem samo da Marica treba igrati za svoju drzavu Srbiju, ne moze Marica biti Bosanka nikako, gdje to ima? Marica Marica, Srpska je carica. Ljepse i zvuci. A i njoj bi bilo bolje, bila bi cjenjenija, placenija i uspjesnija.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:33Nisi ti nacionalista,kakvo to, ti si i.diot. E to je taj drugi par opanaka ,o kome ti pričaš.Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:01Ma nisam ja nacionalista daleko bilo to. Svi trebamo da budemo udruzeni u svemu i da se postujemo. Ali sam zato realan i svako ko iole prati neke stvari zna da je Marica Srpkinja. Isto kao sto je i Emina Bosanka. To je sasvim normalno, a sto igra za drugu drzavu to je drugi par cipela. Doduse, u reprezentaciji Srbije ne bi ni imala kvalitetom mjesta. Ali jedno je sigurno, " "!
Ima nas u BiH kojima nije jedini cilj u zivotu da ih neko poistovjecuje sa Srbijom, vjerovao ili ne, mozda je i Marica jedna od tih, ne pati od tog da je onii tamo prihvateGoretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:37Ne znam sto vrijedjas rodjak ali ok, to se moze ocekivati od iskompleksiranih likova. Ja kazem samo da Marica treba igrati za svoju drzavu Srbiju, ne moze Marica biti Bosanka nikako, gdje to ima? Marica Marica, Srpska je carica. Ljepse i zvuci. A i njoj bi bilo bolje, bila bi cjenjenija, placenija i uspjesnija.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:33Nisi ti nacionalista,kakvo to, ti si i.diot. E to je taj drugi par opanaka ,o kome ti pričaš.Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:01Ma nisam ja nacionalista daleko bilo to. Svi trebamo da budemo udruzeni u svemu i da se postujemo. Ali sam zato realan i svako ko iole prati neke stvari zna da je Marica Srpkinja. Isto kao sto je i Emina Bosanka. To je sasvim normalno, a sto igra za drugu drzavu to je drugi par cipela. Doduse, u reprezentaciji Srbije ne bi ni imala kvalitetom mjesta. Ali jedno je sigurno, " "!

Ovakve treba banovati po kratkom postupku
Nažalost klikovi ovih trolova i nas koji nešto pokušavamo diskutirati isto vrijede, a odavno je ovaj forum i stranica mjesto gdje kvalitet ne igra nikakvu ulogu. Da tuga bude veća bolje od ovoga teško da imamo...JHam je napisao/la: ↑08 jul 2021, 00:23Ima nas u BiH kojima nije jedini cilj u zivotu da ih neko poistovjecuje sa Srbijom, vjerovao ili ne, mozda je i Marica jedna od tih, ne pati od tog da je onii tamo prihvateGoretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:37Ne znam sto vrijedjas rodjak ali ok, to se moze ocekivati od iskompleksiranih likova. Ja kazem samo da Marica treba igrati za svoju drzavu Srbiju, ne moze Marica biti Bosanka nikako, gdje to ima? Marica Marica, Srpska je carica. Ljepse i zvuci. A i njoj bi bilo bolje, bila bi cjenjenija, placenija i uspjesnija.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:33Nisi ti nacionalista,kakvo to, ti si i.diot. E to je taj drugi par opanaka ,o kome ti pričaš.![]()
Ovakve treba banovati po kratkom postupku
nema potpisa
A zasto sam troll ne razumijem? Samo pisem istinu. Marica moze biti Bosanka isto kao i Melisa Brcaninovic Srpkinja. Znaci nigdje veze s vezom. Kladim se da i u njenom srcu kuca Srbija. U ovoj reprezentaciji nema postovanja dovoljno, uspjeh izostaje, cuj raduju se petom mjestu, svasta. U Srbiji istini za volju ne bi igrala u standardnoj pocetnoj petorci ali bi valjala za rotacije. Isto tako bi nesto i zaradila a ne da je nakon utakmice i prvenstva pocaste sa po cvajom i cevapima s lukom kod Zelje. Marice Marice, Srpska kraljice, ceka te Srbija, tvoja domovina!! 

debilčino glupavaGoretzka je napisao/la: ↑08 jul 2021, 00:42A zasto sam troll ne razumijem? Samo pisem istinu. Marica moze biti Bosanka isto kao i Melisa Brcaninovic Srpkinja. Znaci nigdje veze s vezom. Kladim se da i u njenom srcu kuca Srbija. U ovoj reprezentaciji nema postovanja dovoljno, uspjeh izostaje, cuj raduju se petom mjestu, svasta. U Srbiji istini za volju ne bi igrala u standardnoj pocetnoj petorci ali bi valjala za rotacije. Isto tako bi nesto i zaradila a ne da je nakon utakmice i prvenstva pocaste sa po cvajom i cevapima s lukom kod Zelje. Marice Marice, Srpska kraljice, ceka te Srbija, tvoja domovina!!![]()
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pusti budalu, lijepo je @JHam rekao, ima i onih koji smatraju ovu državu svojom i nije ih briga ko se kojem Bogu moli. Pa nismo Saudijska Arabija majku mu...theKuPuS je napisao/la: ↑08 jul 2021, 01:47debilčino glupavaGoretzka je napisao/la: ↑08 jul 2021, 00:42A zasto sam troll ne razumijem? Samo pisem istinu. Marica moze biti Bosanka isto kao i Melisa Brcaninovic Srpkinja. Znaci nigdje veze s vezom. Kladim se da i u njenom srcu kuca Srbija. U ovoj reprezentaciji nema postovanja dovoljno, uspjeh izostaje, cuj raduju se petom mjestu, svasta. U Srbiji istini za volju ne bi igrala u standardnoj pocetnoj petorci ali bi valjala za rotacije. Isto tako bi nesto i zaradila a ne da je nakon utakmice i prvenstva pocaste sa po cvajom i cevapima s lukom kod Zelje. Marice Marice, Srpska kraljice, ceka te Srbija, tvoja domovina!!![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Shategabri
- Kontakt:
Ona sama kaže da je njen izbor logičan da igra za zemlju u kojoj je rođena.Goretzka je napisao/la: ↑08 jul 2021, 00:42A zasto sam troll ne razumijem? Samo pisem istinu. Marica moze biti Bosanka isto kao i Melisa Brcaninovic Srpkinja. Znaci nigdje veze s vezom. Kladim se da i u njenom srcu kuca Srbija. U ovoj reprezentaciji nema postovanja dovoljno, uspjeh izostaje, cuj raduju se petom mjestu, svasta. U Srbiji istini za volju ne bi igrala u standardnoj pocetnoj petorci ali bi valjala za rotacije. Isto tako bi nesto i zaradila a ne da je nakon utakmice i prvenstva pocaste sa po cvajom i cevapima s lukom kod Zelje. Marice Marice, Srpska kraljice, ceka te Srbija, tvoja domovina!!![]()
Ona je rođena u BiH.
Bijeljina je u BiH.
Ona nikad nije imala dilemu za koju reprezentaciju će igrati.
Tako da ti ne pišeš istinu. Ti pišeš neki svoj trolerski subjektivni stav.
Mani šuplje, a i ne valja priča. Pokušaj malo realnije, pa čak i kad trolaš gledaj da to bude sa stilom a ne ovako.
Koševo Zapad
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Klasicni I.diot.Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:37Ne znam sto vrijedjas rodjak ali ok, to se moze ocekivati od iskompleksiranih likova. Ja kazem samo da Marica treba igrati za svoju drzavu Srbiju, ne moze Marica biti Bosanka nikako, gdje to ima? Marica Marica, Srpska je carica. Ljepse i zvuci. A i njoj bi bilo bolje, bila bi cjenjenija, placenija i uspjesnija.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:33Nisi ti nacionalista,kakvo to, ti si i.diot. E to je taj drugi par opanaka ,o kome ti pričaš.Goretzka je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:01Ma nisam ja nacionalista daleko bilo to. Svi trebamo da budemo udruzeni u svemu i da se postujemo. Ali sam zato realan i svako ko iole prati neke stvari zna da je Marica Srpkinja. Isto kao sto je i Emina Bosanka. To je sasvim normalno, a sto igra za drugu drzavu to je drugi par cipela. Doduse, u reprezentaciji Srbije ne bi ni imala kvalitetom mjesta. Ali jedno je sigurno, " "!
BosnaE
Marica je itekako Srpkinja, ali je bezobrazno zbog toga samo slati je za Srbiju ili sta vec.
Srbi imaju mjesta i u BIH i njenim reprezentacijama kada vec nema RS reprezentacije i to kao Srbi.
Srbi imaju mjesta i u BIH i njenim reprezentacijama kada vec nema RS reprezentacije i to kao Srbi.