FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sportsport prenosi da je Savez odredio da igramo 17. 7. u 19:00 sa Tuzlom, dakle manje od 48 sati nakon revanša sa Milsamijem 

- Shategabri
- Kontakt:
Tražiti od TC da pomjere na ponedeljak.Historicar je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:43Sportsport prenosi da je Savez odredio da igramo 17. 7. u 19:00 sa Tuzlom, dakle manje od 48 sati nakon revanša sa Milsamijem![]()
Naravno neće pristati, al et.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma nije to tacnoHistoricar je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:43Sportsport prenosi da je Savez odredio da igramo 17. 7. u 19:00 sa Tuzlom, dakle manje od 48 sati nakon revanša sa Milsamijem![]()
Mislim da i po pravilu ne smijes igrati 2 utakmice u nepuna 2 dana,jos pogotovo ako je Evropska utakmica u pitanju
Nije to tacno,kakav Sportsport veze sa vezom oni nemaju,Avaz i klix jedini provjeren info imaju.Sve ostalo miki maus portali
Mi igramo sa Tuzlom nedelja ili ponedeljak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
osvajaci551 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:15Da.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Shategabri
- Kontakt:
Jahja Bajrić, član Akademije FK Sarajevo, nalazi se na probnom radu u redovima turskog superligaša Giresunspora.
Zanimljivo je da 17-godišnji veznjak trenira sa prvim timom Giresunspora i pokušat će se nametnuti treneru Hakanu Kelešu.
Bajrić je u protekloj sezoni odigrao 29 utakmica za kadetski tim i postigao je sedam pogodaka uz tri asistencije, a upisao je i tri nastupa za U-19 tim i ubilježio asistenciju.
Mladi veznjak bio je član U-15 reprezentacije Bosne i Hercegovine, a u maju ove godine debitovao je i za naš U-18 nacionalni tim.
Zanimljivo je da 17-godišnji veznjak trenira sa prvim timom Giresunspora i pokušat će se nametnuti treneru Hakanu Kelešu.
Bajrić je u protekloj sezoni odigrao 29 utakmica za kadetski tim i postigao je sedam pogodaka uz tri asistencije, a upisao je i tri nastupa za U-19 tim i ubilježio asistenciju.
Mladi veznjak bio je član U-15 reprezentacije Bosne i Hercegovine, a u maju ove godine debitovao je i za naš U-18 nacionalni tim.
Sarajevo ljubavi moja.
Babo mu hodza,ima neke kontakte u Turskoj i odmah misli da ce sin postati drugi Elvir Bolic,pa ovako djeci sjebu karijeru zbog pretjeranih ambicija.sonpenn je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:04Jahja Bajrić, član Akademije FK Sarajevo, nalazi se na probnom radu u redovima turskog superligaša Giresunspora.
Vala osma, jarane ti si me najvise razocarao...OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:07Ma zna Sabra znanje. Ona to izdejstvovala svojim novcima i vezama.![]()
Iskreno, tebi sam vjerovao, ali sve sto si rekao u zadnje vrijeme, sve opsta fula...
Sad opet onog Mortu moram slusati, ko lafo njegova pametna...

-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:14Vala osma, jarane ti si me najvise razocarao...OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:07Ma zna Sabra znanje. Ona to izdejstvovala svojim novcima i vezama.![]()
Iskreno, tebi sam vjerovao, ali sve sto si rekao u zadnje vrijeme, sve opsta fula...
Sad opet onog Mortu moram slusati, ko lafo njegova pametna...![]()

Priznam fulam sve... Valjda se popravim do kraja polugodišta.

ABgda, ali stiPu to sto fulas, vise sabura, manje sekiracije, sto bi reko nas Hus-aga, sta je, tu je ili kako je , tako je...OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:15Vanja8 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:14Vala osma, jarane ti si me najvise razocarao...OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:07
Ma zna Sabra znanje. Ona to izdejstvovala svojim novcima i vezama.![]()
Sad opet onog Mortu moram slusati, ko lafo njegova pametna...![]()
![]()
Priznam fulam sve... Valjda se popravim do kraja polugodišta.![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Bezveze mi nesto da nam klub na zvanicnom profilu reklamira kladionicu i to pred nasu utakmicu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel moguce da su ti moldavci toliko losi ? Mi bez adekvatnih priprema i sa jednom pripremnom utakmicom favoriti.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
90% klubova reklamiraju kladionicefeniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:45Bezveze mi nesto da nam klub na zvanicnom profilu reklamira kladionicu i to pred nasu utakmicu
2.07 na Sarajevo na lutrijiTigerWoods je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:5190% klubova reklamiraju kladionicefeniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:45Bezveze mi nesto da nam klub na zvanicnom profilu reklamira kladionicu i to pred nasu utakmicu
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Pade delija ko da je naletio na Peti korpus Armije RBiH!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zašto je odjednom porastao koeficijent na nas..
-
- Kontakt:
Dizdarevic
Pidro
Dupovac
Kurdic
Oremus
Djokanovic
Susic
Salcin
Fanimo
Hebibovic
Velkoski
4-3-3 formacija(sa 2 zadnja vezna i 1 ofanzivni vezni)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, benko21, boki86, bordobijeli, Haksss, Lecler, MaroonBjelave, Napapijri, pierce, Sanchez87hz, ShofaII i 126 gostiju.