Al si nasjeo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa dobro,desava se, htio sam pomoc.
Je l' nas furas? Ako da nije ti to fino, a ako ne javi se u privatnu sa instrukcijamaosvajaci551 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:58Svi korisnici MojaTV neka se jave u pp da dobiju odobrenje za prijenos![]()
![]()
Jel se i ovo odnosi na Tuzlu Cityosvajaci551 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:58Svi korisnici MojaTV neka se jave u pp da dobiju odobrenje za prijenos![]()
![]()
Ova je dobra formacija,samo zamjeniti Krleta i Susica i ko bombona 4-3-1-2. Nadam se da je tacna.
Nije mi finoMiljacka je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:02Je l' nas furas? Ako da nije ti to fino, a ako ne javi se u privatnu sa instrukcijamaosvajaci551 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:58Svi korisnici MojaTV neka se jave u pp da dobiju odobrenje za prijenos![]()
![]()
![]()
Za klupu svaka cast,tako i treba da izgleda,al Sabanovic,Hebibovic,Velkoski,Kanuric pa to nije ni za Krupe,al haj.Sretno momcimaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:53Na klupi nema niko stariji od 21 godine
Bravo na tom potezu!
Igra sto moze. Imaš 2 stopera ne mozes igrati s 3 u zadnjoj liniji kad nemašBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:15
Kako da ne momci, navikli smo igrat i mjenjat formaciju i eksperimentisat.![]()
![]()
Kanurić
Šabanović Kurdić Dupovac Pidro
Oremuš Đokanović
Fanimo Sušić Hebibović
Velkoski
Trenutno korisnika/ca: Haksss, Imamkarbarum, plisek i 61 gost.