Znas li zasto je na Areni katastrofalna slika zadnjih nekoliko dana ?
Zeljo - Borac je nemoguce gledati.
Kvaliteta je tu, ali su nešto mijenjali način distribucije.
Ovakva je slika unazad 4-5 dana..poslao sam im mail i naravno nema nikakvog odgovora..nije mi jasno da niko od uposlenika ne vodi brigu da li je sve u redu sa pojedinim kanalima..cekaju haman da ih jedno 10 000 hiljada ljudi nazove ili posalje mail..kod njih haman nema nista po sluzbenoj duznosti..
Popravljeno danas barem na MojaTVedo07 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 17:29Ovakva je slika unazad 4-5 dana..poslao sam im mail i naravno nema nikakvog odgovora..nije mi jasno da niko od uposlenika ne vodi brigu da li je sve u redu sa pojedinim kanalima..cekaju haman da ih jedno 10 000 hiljada ljudi nazove ili posalje mail..kod njih haman nema nista po sluzbenoj duznosti..
Ili će angažirati neke lokalne kuće. Arena u Srbiji ima jednu centralnu utakmicu, a ostale idu sa jednom kamerom. Mislim da će bar 3 opet ići u normalnom prijenosu (Zrinjski-Željo, Borac-Tuzla i Sarajevo-Radnik) a da ostale pokriju tako putem nekog multija uz uključenja i na ove 3.
osvajaci551 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 18:23Da ovdje sumiram
Cluj - Borac | ASBiH/AS1
Velež - Coleraine | FaceTV
Široki Brijeg - Vllaznia | ASBiH
Milsami Orhei - Sarajevo | *
*Arena će i ovo raditi ako bude signala iz Moldavije
Inače, 1. kolo m:tel PL BiH:
Rad-Leo, Šir-Zri i Želj-Bor na Areni. MojaTV će raditi još dvije.
Edit: Vel-Pos isto na Areni. Sar-Tuz i Slo-Rud na MojaTV.osvajaci551 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 18:23Inače, 1. kolo m:tel PL BiH:
Rad-Leo, Šir-Zri i Želj-Bor na Areni. MojaTV će raditi još dvije.
Mogli su u subotu jednu utakmicu staviti u 21h, tad bi se moglo pogledati svih 6 utakmica.Raspored prvog kola PLBiH:
Petak, 16. jula:
Radnik – Leotar (20 sati, Arena Sport)
Subota, 17. jula:
Željezničar – Borac (21, Arena Sport)
Sarajevo – Tuzla City (19, Moja TV)
Nedjelja, 18. juli:
Sloboda – Rudar (19, Moja TV)
Široki Brijeg – Zrinjski (21, Arena Sport)
Ponedjeljak, 19. juli:
Velež – Posušje (20, Arena Sport)
Prema Areni, derbi kola je od 21h. Nije prvi put.
U pravu si. Ispravio sam.
Tristan je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:40U pravu si. Ispravio sam.
Jos je bilo logicno da je Sarajevo u nedelju, a Sloboda-Rudar u subotu. Obzirom da su obe utakmice na MojaTV mogli bi nesto iskombinovati.
Trenutno korisnika/ca: Badgley, Balorda, GrbavicaHrammm, Hrasno15, MostarReds22, Napapijri, zemuntrg, ŠTA_JE i 45 gostiju.