FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa ima li kraja sramocenju?
-
- Kontakt:
Od više ljudi u zadnjih nekoliko dana sam cuo, da su dresovi na granici i da naši nemaju para da plate carinu.
Hi,
As as I know, no any stream will be available.
Best regards,
Lavrentii Aniscenco,
Director of
Moldfootball.com and Divizia-A.md
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Vamos Rajvosa.
A ublehe nas sramote svaki dan od kasnjenja plata, ne registrovanje igraca, bez napadača, u trening dresovima.strašno koliko su nesposobni.
Hajmo momci dobit ovo za klub, navijace , a ublehe odlazite.
A ublehe nas sramote svaki dan od kasnjenja plata, ne registrovanje igraca, bez napadača, u trening dresovima.strašno koliko su nesposobni.
Hajmo momci dobit ovo za klub, navijace , a ublehe odlazite.
-
- Kontakt:
I bitno da se ne brisu komentari kad se Vanja i alfred nasladjuju,al haj
Ovakvu bruku ne pamtim. Ovo je dno dna. Fuj yebem im sve retardirano i nesposobno!!!
-
- Kontakt:
Ma nema veze. Da sam pogrijesio i da mi je pogresna informacija data volio bih vise nego ista drugo. Ali eto, nazalost... Popravit ce se sve ako Bog da, samo da joj vidimo kraj!BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:46A ismijavali i vrijeđali momka koji je to napisao, skoro je Vanja se naslađivao i provocirao zbog opreme.
Nadam se da će imat obraza da se izvine čovjeku.
Naša ekipa današnju utakmicu će igrati u bordo trening opremi, zbog problema sa transportom dresova iz Italije. Već na sljedećoj utakmici naši prvotimci će igrati u novim Errea garniturama.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evo ova objava je jos jedan dokaz da nam je marketing u q i da uopste o tome ne vodimo racuna. Pa gdje ces ovo napisati, bolje da oko ovog muntas nego da muntas sa vijestima ko je povrijedjen, a ko ne. Boze sacuvaj, samo to reci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Hajmo Bordo nacijo !! Juris !!
-
- Kontakt:
Valjda necemo fasovati neku kaznu, zbog ovog cirkusa sa dresovima.U 2021 godini se ovo nama dešava 

-
- Kontakt:
osvajaci551 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:58Svi korisnici MojaTV neka se jave u pp da dobiju odobrenje za prijenos![]()
![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sramota za jedan prof klub.
Ja mislim da nece ovo biti lagana tekma i ako kvote to prikazuju malo drugcije. 13.00 je fakat luda kvota za ovaj mec.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni ne smeta ovo, samo da pobjedimo, da je sramota - jest.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:54Ma nema veze. Da sam pogrijesio i da mi je pogresna informacija data volio bih vise nego ista drugo. Ali eto, nazalost... Popravit ce se sve ako Bog da, samo da joj vidimo kraj!BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:46A ismijavali i vrijeđali momka koji je to napisao, skoro je Vanja se naslađivao i provocirao zbog opreme.
Nadam se da će imat obraza da se izvine čovjeku.
Naša ekipa današnju utakmicu će igrati u bordo trening opremi, zbog problema sa transportom dresova iz Italije. Već na sljedećoj utakmici naši prvotimci će igrati u novim Errea garniturama.
Al mi na qrac idu ovi što odmah vrijeđaju i sarkazmom danima prozivaju svakog ko nešto negativno prenese i što sazna, prave te budalom i ismijavaju, a na kraju se sve ispostavi tačnim i onda dođu da kažu "jedva si čeko". Zbog takvih ljigavaca sam se vratio sa pisanjem samo da ih mogu prozivat.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Koja je funkcija momaka iz bordo price? Sto nisu ponijeli kamere koje imaju na raspooaganju pa makar snimali na 240p, makar bi vidjeli bordo tackice koje se pomjeraju desno lijevo, ovako cekamo da nam neko napise sta se desava.
JURIŠ
Neznam za granicu i dali nema para,ali imao sam informaciju istu glede toga da nece biti dresova,cak je bila opcija da ce biti 3:0 za domacina,ali eto nekako su dogovorili da mogu igrati u trening opremi.Historicar je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:49Od više ljudi u zadnjih nekoliko dana sam cuo, da su dresovi na granici i da naši nemaju para da plate carinu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Idemoooo. Nekako još uvijek srce za igra kad krece utakmica FKS. Hajdeeeee
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ajdeeeeeeeeeeee
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Hajdeeeeeeee
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.