FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema ko da dati gol, ovo je patnja i na kosevu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Yebo te tvoj penal Krste
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma šta očekivati, dovoljno je pogledati roster.
Tuga.
Tuga.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Bitno je proci.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Mi nismo, samo smo manje doprinijeli državnom koeficijentu, ali nas se to ne tiče previše.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Očekivano danas, proćemo ovo u revanšu na mišiće, i onda se oprostit protiv Elfsborga
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ocekivano,bukvalno znali smo nakon prosle sezone da nam je odbrana bolji dio tima a napad losiji,i mi na to sve pojacavamo odbranu a napad cak i oslabili.Neide to tako.
Bez dva ofanzivca jaka mi nesmijemo uci u sezonu.Sutra vec bukvalno se mora reagovati i dovesti to.
Bez dva ofanzivca jaka mi nesmijemo uci u sezonu.Sutra vec bukvalno se mora reagovati i dovesti to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Evo kažu trenutno u svlačionici atmosfera kakvu Moldavci nisu vidjeli do sad. Krstu na rukama u špaliru nosaju.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:06Nije da se nesto sad hvalim al sve sto sam pisao ispostavilo se tacnim. Pa i u vezi igraca ismijavali su me ovdje kad sam pisao Za Velkoskog, Hebiba i Ahmeta da su bitni za klub kao ljudi kako prave atmosferu. Ovdje se sprdali s tim Krste motivator, klaun itd. A momci sad kad je tesko i nema love pokazali pravo lice.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Tri godine se trubi i govori za napadaca ! Tri yebene godine !!!
Ima li ko sposoban da dovede napadaca yeboga hljebovi svi !!!!
Godina 2021 nama Hebibovic krilo, fuj.
Klasicni napadac treba i kraj price, ne samo za Evropu nego i za ligu. Makar se vratio i Mahir Karic
Klasicni napadac treba i kraj price, ne samo za Evropu nego i za ligu. Makar se vratio i Mahir Karic
Bolli smo tim, najvažnije je da nismo primili neku frljoku. Iduće dedmice je druga prića.
Valjda že imbecil Forto pšoštovati nas, kao Veležovce.
ABD idemo dalje
Valjda že imbecil Forto pšoštovati nas, kao Veležovce.
ABD idemo dalje
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma ovo smo igrali za godišnji budzet. Adzuka završio
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trebo bi ovih dana jedan momak doći, prošao psv-ovu školu. Velika nada.ajdohordas je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:01Tri godine se trubi i govori za napadaca ! Tri yebene godine !!!
JURIŠ
-
- Kontakt:
Ma i tih 15 min bolje ubaciti nekog akademca ako je vec 2-0,3-0 nazalost nije bio potreban ni dva mjeseca kamo li dvije godine kao ni Heba al et.
Braćo, da nije u protokolu nikako, znači tribine, eventualno ga dole na stazu nek dohvaća lopte da ga ne plaćamo bezvezeSanchez1987 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:04Ma i tih 15 min bolje ubaciti nekog akademca ako je vec 2-0,3-0 nazalost nije bio potreban ni dva mjeseca kamo li dvije godine kao ni Heba al et.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Mogla bi ovo biti sezona za zaborav,nadati se da će doći još koje pojačanje al brate napadač pod hitno
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Nemojte zamjeriti kapitenu ipak ga je satrala kakva Moldavka, hejterima krivo što oni nisu umocili, pravda za kapitena 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, dime, ErosViverosViv, goGlobal, Hamagara, JuricaSpindl, Lokomotifa, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Proximic, riki46, rimljanin90, samoFKS, sekac, Vanja8, Varijantas8, Venom i 171 gost.