FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam sto vise trubite nakon promasenog penala Krste. Ja odusto prije 2 godine
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo uzimamo na Koševu, volim te Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lupajte po tastaturi, koliko god imate vremena. Sabljić odlučuje a ne klikovi. U revanšu ćemo biti jači, idemo dalje,
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta raja u komentarima na zvanicnoj spominje Mehanovica i Crnkića ?
Meni je on drag ali ne vidim stvarno kako on ili hebibovic mogu nama dati neki doprinos na terenu a opet kod svakog trenera igraju.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jul 2021, 20:50Dvije godine vam govorim:dobar covjek, ali kao igrac je prosao zenit, najgori je za SVLACIONICE.
Ni sekunde nije kriv, krivi smo mi, rece pjesnik.![]()
Jednostavno kad imas u isto vrijeme takve igrace na terenu tesko je i ocekivati golove.
Da nam je jedini Krste takav pa hajd moglo bi se opravdati nekako.
Generalno kako sam ocekivao dobro smo i odigrali ali nije ova 0 rezultat koji nam bilo sta garantuje. Jedna frljoka nek uđe kao velez sto je primio i eto ti problema.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Nije Krste kriv sto mora biti nosioc igre, kriv onaj koje doveo klub u ovu situaciju da Hebib i Krste moraju ostati. Ponavljam postujem Velkoskog al ne moze vise igrati, moze biti tu radi svlačionice i eventualno 15 tak minuta da odigra.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:00Evo kažu trenutno u svlačionici atmosfera kakvu Moldavci nisu vidjeli do sad. Krstu na rukama u špaliru nosaju.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:06Nije da se nesto sad hvalim al sve sto sam pisao ispostavilo se tacnim. Pa i u vezi igraca ismijavali su me ovdje kad sam pisao Za Velkoskog, Hebiba i Ahmeta da su bitni za klub kao ljudi kako prave atmosferu. Ovdje se sprdali s tim Krste motivator, klaun itd. A momci sad kad je tesko i nema love pokazali pravo lice.
-
- Kontakt:
Eh ovako
Sad kad sam se "ohladio" da i ja ostavim komentar o utakmici
Nisam nezadovoljan igrom,ogroman broj izgledni sansi smo stvorili
Ali bas se ocigledno vidi da fali 1 napadac tipa Ahmetovica i Benke
Po tekstualnom vidim da su svi ok odigrali,Sabanovic izgleda nije los toliko,kao ni Kanuric,ali do duse nije imao puno posla
Krle molim te vise ne diraj loptu,kako nisi skontao vise da ne znas pucati penale
Nadam se da kod Fanima nije nista ozbiljno,izasao je iz igre poslije ukazivanja pomoci
Ja vjerujem da ovo rutinski 2-0/3-0 uzimamo u revansu aBd
Bolji smo za klasu
Ali ne treba se opustati,jos jedna bruka kao protiv Zarije bi bila neprihvatljiva
Sad kad sam se "ohladio" da i ja ostavim komentar o utakmici
Nisam nezadovoljan igrom,ogroman broj izgledni sansi smo stvorili
Ali bas se ocigledno vidi da fali 1 napadac tipa Ahmetovica i Benke
Po tekstualnom vidim da su svi ok odigrali,Sabanovic izgleda nije los toliko,kao ni Kanuric,ali do duse nije imao puno posla
Krle molim te vise ne diraj loptu,kako nisi skontao vise da ne znas pucati penale
Nadam se da kod Fanima nije nista ozbiljno,izasao je iz igre poslije ukazivanja pomoci
Ja vjerujem da ovo rutinski 2-0/3-0 uzimamo u revansu aBd
Bolji smo za klasu
Ali ne treba se opustati,jos jedna bruka kao protiv Zarije bi bila neprihvatljiva
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jul 2021, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Igraci koji prije godinu nisu imali mjesta ni medju 18 sada su u prvoj postavi. Ako tan ne dovede 4 pojacanja sredina smo tabele bez mnogo pametovanja, toliko
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Krste nema mjesta 4 godine a igra redovno. Sabanovic je bolji od Oremusa na beku da je 7x gluplji za fudbal jer Mirsko je ofanzivno cista 0. Ostalo tu i tamo. Zaboravljate da je u ovoj ligi bitno da imas dobrog napadaca i jedno solidno krilo i sigurno se boris za top 4
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ima li sta od njega vise?Neki prije par dana napisali da je sve dogovoreno?Kakvo je stanje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2021, 20:51Jel se mogu novi igraci prijaviti za revansa?
Ako mogu, Bagaric mora potpisati sto prije
Ako ce potpisati mora u naredna 2 dana
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma da je jedno dovest (napadaca) ja bih bio presretan samo da ima ko go da dadne ovo sa Krstom je uzas
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mahala se da ce uubrzo potpisati, ali haj ga znaj..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:26Ima li sta od njega vise?Neki prije par dana napisali da je sve dogovoreno?Kakvo je stanje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2021, 20:51Jel se mogu novi igraci prijaviti za revansa?
Ako mogu, Bagaric mora potpisati sto prije
Ako ce potpisati mora u naredna 2 dana
Vidjet cemo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sve je to ok, 2 stative, promasen penal - desi se, al valjda nauce pa ubuduce neko drugi suta..
Ali je stvarno tuzno gledati neke komentare i toliko pljuvanje..
Na kosevu 3-0 lagano
Ali je stvarno tuzno gledati neke komentare i toliko pljuvanje..
Na kosevu 3-0 lagano
Sve mi znamo.
Kriv je onaj ko mu je dao ugovor na dvije godine.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:19Nije Krste kriv sto mora biti nosioc igre, kriv onaj koje doveo klub u ovu situaciju da Hebib i Krste moraju ostati. Ponavljam postujem Velkoskog al ne moze vise igrati, moze biti tu radi svlačionice i eventualno 15 tak minuta da odigra.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:00Evo kažu trenutno u svlačionici atmosfera kakvu Moldavci nisu vidjeli do sad. Krstu na rukama u špaliru nosaju.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:06Nije da se nesto sad hvalim al sve sto sam pisao ispostavilo se tacnim. Pa i u vezi igraca ismijavali su me ovdje kad sam pisao Za Velkoskog, Hebiba i Ahmeta da su bitni za klub kao ljudi kako prave atmosferu. Ovdje se sprdali s tim Krste motivator, klaun itd. A momci sad kad je tesko i nema love pokazali pravo lice.
I njemu i Hebibu i Ahmetoviću.To je čisti kriminal koji se sprovodi nad klubom.
U svakoj ekipi trener odlučuje ko penale puca. To se unaprijed zna i nema tu pametovanja. Treba trener promijeniti izvođača.
- forza_juve
- Kontakt:
De da mi prvo skocimo pa kažemo hop !!!
Valja posložiti klub nakon rasula koji je bio na kraju sezone, treba riješiti finansije, napraviti neki plan pa tek onda amidza da isttese pare ako bude htio uopće istresti.
Pokrali ga jednom, ovo s namom ni ja šta nije ličilo i sada treba čovjeka opet opalit po ušima. Ne vjerujem da će Tan sada počastiti kao tipa Benko ali će sigurno učestvovati da klub napreduje. Dakle uprava prva mora da se trzne pa onda Tan.
Prije 5 dana smo bili u rasulu i molili Boga da izadje na dobro a već danas tražimo da istrese keš, ne ide to tako.
Što se tiče tekme kao što sam rekao prva tekma, protivnik nije neka mjera ali smatram da prolazimo. Vidjet ćemo u sljedećim utakmicama na šta licimo i onda komentarisati.
Valja posložiti klub nakon rasula koji je bio na kraju sezone, treba riješiti finansije, napraviti neki plan pa tek onda amidza da isttese pare ako bude htio uopće istresti.
Pokrali ga jednom, ovo s namom ni ja šta nije ličilo i sada treba čovjeka opet opalit po ušima. Ne vjerujem da će Tan sada počastiti kao tipa Benko ali će sigurno učestvovati da klub napreduje. Dakle uprava prva mora da se trzne pa onda Tan.
Prije 5 dana smo bili u rasulu i molili Boga da izadje na dobro a već danas tražimo da istrese keš, ne ide to tako.
Što se tiče tekme kao što sam rekao prva tekma, protivnik nije neka mjera ali smatram da prolazimo. Vidjet ćemo u sljedećim utakmicama na šta licimo i onda komentarisati.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ovo mi nije jasno.
Sigurno da idemo u rebuilding tima, što nužno ne mora biti loša stvar, ali zašto onda ostavljati toliko veterana koji pritom ne doprinose na terenu, hajde okej dugogodišnji kapiten, ali Ahmetović, Hebibović?! Upravo bacanje para na "nebitne" igrače nas je dovelo do ove situacije i opet plaćamo platu igračima koji doprinose svlačionici? Nismo u poziciji to raditi.
Milanović
Hodžić
Jukić
Crnički
Zinedin
Cruz
Cmiljanić
povratak Adukora
Svi ovi igrači nisu NIŠTA uradili, okej čeka se Cmiljanić, ali lik je doveden povrijeđen.
Sigurno da idemo u rebuilding tima, što nužno ne mora biti loša stvar, ali zašto onda ostavljati toliko veterana koji pritom ne doprinose na terenu, hajde okej dugogodišnji kapiten, ali Ahmetović, Hebibović?! Upravo bacanje para na "nebitne" igrače nas je dovelo do ove situacije i opet plaćamo platu igračima koji doprinose svlačionici? Nismo u poziciji to raditi.
Milanović
Hodžić
Jukić
Crnički
Zinedin
Cruz
Cmiljanić
povratak Adukora
Svi ovi igrači nisu NIŠTA uradili, okej čeka se Cmiljanić, ali lik je doveden povrijeđen.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kanuric bio treci golman, sad prvi, dizdarevic treci u doboj kaknju sad prvi/drugifeniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:25Krste nema mjesta 4 godine a igra redovno. Sabanovic je bolji od Oremusa na beku da je 7x gluplji za fudbal jer Mirsko je ofanzivno cista 0. Ostalo tu i tamo. Zaboravljate da je u ovoj ligi bitno da imas dobrog napadaca i jedno solidno krilo i sigurno se boris za top 4
Sabanovic nije bio ni za sireg spiska, poslali ga u kakanj, gledao sam ih 6-7 utakmica, da bog sacuva.
Kurdica poslali na posudbu, otjerali ga iz pazara, mi ga vratili, necu spomenuti resica koji nije mogao 10 minuta ni u slobodi skupiti.
Pidro hebib krle - neopisivo, N E O P I S I V O
Djokan susic oremus fanimo su jedini vrijedni pomena (moje misljenje). Vidjet cemo sta moze sevelj uraditi.
Bek krilo i napadac pod moranje ako idemo na evropu ove sezone
NEMA NAZAD
Ja ne znam kad nismo ovog Ikica iz raspalog sirokog doveli sad kad mu je istekao ugovor ne znam koga mozemo. Mali sa 22 godine dere po krilu svaku mogucu ekipu. Ako mu Siroki daje dvije tri milje pljuni me. Covjece bez obzira na sve sta nas sve ceka. Pa ljudi koji su placeni da se brinu o klubu vec dvije godine kaskaju sa svojim potezima. Od SDa do trenera do kasnih pojacanja. Pa hoce li neko odgovarati za ove stvari. Ne mracim. Nije losa tekma dobro smo igrali ali druge stvari me interesuju.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Rodman, Tatamata1946, Vanja8 i 29 gostiju.