Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 jan 2011, 16:59

Higuain bi pojeo Adebayora...uozbiljite se...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 17:00

boom.dll je napisao/la:Ma brate , ne mozes ti sa napinama raspravljat .... Samo navijači i simpatizeri Reala koji misle da su im igrači svemogući veličaju Higuaina . Svi ostali istog tog igrača vide kao prosječnog igrača , a on to i jeste.
Npr. Forlan i Llorente , koji igraju u A.M. , odnosno u A.B. su igrači koji zaslužuju bolji klub i koji su mnogo jači igrači od navedenog , a u realu bi naprosto explodirali
Higuain je za klubove poput Viljareala i Valencije , klubove koji u primeri nažalost vise nemaju sta trazit protiv Barce i Reala . Osim Higuaina , za klub poput Reala nisu Albiol , M.Diarra , Benzema , Granero i Marcelo (**** ofanzivu , teška rinaka u odbrani , a odbrana je ono sto Realu treba) . Arbeloa moze proci. Gago je dobar , al treba da ide sto prije.

I Real bi trebao malo pogurat igrace poput Morate i Sarabije koji ce sasvim sigurno izrast u strašne igrace , a dvojac poput ovog bi u bliskoj budućnosti ginuo za Real. I ne samo oni , već svi iz omladinskog pogona a tu leži uspjeh , što i dokazuje trenutno mnogo moćnija Barcelona.
Dosao je iz Rivera za 12 mill eure, ne velicam Higuaina, respect veliki za njegovo zalaganje ucestuje u igri zabija, ima mijesta u RM.Hvala mu cijeni klub nije trcao za novcem kad je City ga zelio o Chelzi, a ako su Villareal i Valencija klubovi za nejga ti onda stvarno malo znas o Higuainu, u prve 2,3 sezoe bio je najslabije placeni igrac od 24 nogometasa godisnja plata mu bila 1.4 mill eura a zabijao je po 20 tak komada u PD, nobina Benzema dodje u RM i plata godisnja 5.5 mill eura a to su krivi u upravi sto su odma na to pristali ugovor, ok da je bilo 3 mill pa ako zasliuzi produziti snjim veci ugovor, bonusi itd..

Neznam jesi u toku ali Mourino je prije par dana pricao o mladim igracima tipa Morata (R.Madrid Cantera)..

Ne racunate na Moratu? a Madrid ga nezeli prodati..

Mourinho
Morata ce biti u prvoj ekipi, i bice igrac za historiju.Bice od Madrida na 10tak godina, kao i Canales.Nece biti prodan, sada on uziva u statusu treniranja sa prvom momcadi, i kad je stavit na spisak za neku tekmu.
Iduće godine treba integrirati u prvu momčad, jedan problem oko dijecaka odavde jeste okolis i novinari.Narod nezna da saceka, Primera Division je prepuna igraca koji su igrali u Real Madrid Canteri, vecina ih nije imala trijunf u Madridu jer nisu znali da sacakaju.
Ko jos sa 17 godina dolazi u prvu momcad, starter, i ostaje zauvijek.Maradona, Raul , Zidane, i ostatak mora biti strpljiv.
Nova dijeca dolaze to znamo, i ako nisu u prvom timu o starteri, zele da idu, ili je stvar u njihovim menadzerima koji zele zaraditi novac, o roditeljima, o upravo glave tih talentovanih dijecaka koja se nalazi na mijesecu.
Morata mora zabijati golove u Real Madrid Castilli, do sada je u Castilli postigao samo cetri gola, a jedan napadac od Castille mora da postize vise od cetri gola.
Iduce ce godine biti ovdje, i bice mnogo veci covijek nego sto je sada, ostavite ga na miru.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 jan 2011, 17:04, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 18 jan 2011, 17:01

ja ne bi zelio nekog napadaca na 6 mjeseci... ako se vec neko treba dovesti onda je to Raul. i najveca greska je sto smo njega prodali... vise bi volio vidjeti u napadu Alvara, nego Nisterloya ili Klosea npr.

jeste da ne moze igrati LP.. ali za Primere se ubio

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 jan 2011, 17:03

lech je napisao/la:ja ne bi zelio nekog napadaca na 6 mjeseci... ako se vec neko treba dovesti onda je to Raul. i najveca greska je sto smo njega prodali... vise bi volio vidjeti u napadu Alvara, nego Nisterloya ili Klosea npr.

Premieru sad komotno mozete da halalite, 4 boda zaostatak i negativan medjusobni omjer s Barcom je zaostatak veliki kao kuca u ovakvoj ligi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 18 jan 2011, 17:05

Romariooo je napisao/la:
lech je napisao/la:ja ne bi zelio nekog napadaca na 6 mjeseci... ako se vec neko treba dovesti onda je to Raul. i najveca greska je sto smo njega prodali... vise bi volio vidjeti u napadu Alvara, nego Nisterloya ili Klosea npr.

Premieru sad komotno mozete da halalite, 4 boda zaostatak i negativan medjusobni omjer s Barcom je zaostatak veliki kao kuca u ovakvoj ligi
znam... mada ima dosta do kraja, no ako ovako nastavimo/nastavite titula je u Kataloniji.
Alvaro ima 18 godina, i treba ga gurati bar protiv ovih manjih ekipa... davati mu vecu minutazu a ne 10 minuta ko protiv Levantea

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 jan 2011, 17:05

Smiješna liga postala.. Neizvjesnost i napetost lige 0 bodova
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 17:06

Romariooo je napisao/la:

@rodzmario Hvala sto si nam dosao na temu i to napisao, a sada idi na temu Barca, pisi o Mesiju i Hristi i koliko ste bodova ispred nas svrsavaj :mrgreen: ocigledno ti trebamo na temi Barce da bi mogao da spamas i spominjes 5 komada o Hriste :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 jan 2011, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 18 jan 2011, 17:09

Los_Blanos2 je napisao/la:zabijao je po 20 tak komada u PD[/i]
Ne mogu da raspravljam s tobom brate ... spremam ispit
A tih 20 golova , pa vjeruj mi da bi u Realu i Forlan i Llorente zabijali po 25 prosjecno ... Real zabije svake sezone preko 80 golova otprilike, a kako i ne bi kad je liga u k.urac otisla ... Tako da nemoj da ti to bude mjerilo .. Igrači se dokazuju u velikim tekmama , što je slučaj sa Forlanom na SP-u ... Et pozz odo ... Što se tiče Benzeme , jednostavno se ne snalazi i čovjek bi rek'o da mu ne leži la liga

a onaj smijesni hattrick pipite na sp-u ne spominji ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 17:14

boom.dll je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:zabijao je po 20 tak komada u PD[/i]
Ne mogu da raspravljam s tobom brate ... spremam ispit
A tih 20 golova , pa vjeruj mi da bi u Realu i Forlan i Llorente zabijali po 25 prosjecno ... Real zabije svake sezone preko 80 golova otprilike, a kako i ne bi kad je liga u k.urac otisla ... Tako da nemoj da ti to bude mjerilo .. Igrači se dokazuju u velikim tekmama , što je slučaj sa Forlanom na SP-u ... Et pozz odo ... Što se tiče Benzeme , jednostavno se ne snalazi i čovjek bi rek'o da mu ne leži la liga
OK..a dok Forlan i Llortene dodju u veci klub i pokazu se pritisku kakav je npr u Madridu onda mozemo reci Forlan, Llorente su veci kalibra, bio je Forlan u Man.U kao mladic, sijecas li se samo zicera protiv Juventusa :lol: ne samo to..Decko je imao sansu igrao je, imao godina kao sto pipita ima sada u RM, ali nije puno pokazao, dokazao se u Villarealu zatim Atl.Madridu kao i rep.Urugvaja i na SP..

Da se nadovezem uvezi ovog, imas napadaca tipa Batistuta koji nikad nije igrao u nekom od najveci euro klubova, igrao je u Firenci rasturao, kako Seria A, tako i rep.Arg kasine u Romi..a bilo je napadaca koji su u tom periodu puno slabiji od njega ali su igrali u vecem klubu.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 jan 2011, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 jan 2011, 17:17

Los_Blanos2 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

@rodzmario Hvala sto si nam dosao na temu i to napisao, a sada idi na temu Barca, pisi o Mesiju i Hristi i koliko ste bodova ispred nas svrsavaj :mrgreen: ocigledno ti trebamo na temi Barce da bi mogao da spamas i spominjes 5 komada o Hriste :mrgreen:
Ne znam postoji li neka statistika, ako postoji, pogledaj koliko si ti puta pisao po Barcinoj temi, a koliko puta ja po realovoj, ako se ne ispostavi da je omjer 1 : 10, onda ce to biti cudo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 17:24

@rodzmario :mrgreen: pa nadji zadnji moj post na temi Barce, datum, vrijeme..o eto sve ukupno zadnjih mijesec dana, pa ja ti kazem sada da si ti bio evo na temi RM, ispred mene si, tako i zadnjih mijesec dana imas vise postova na temi RM nego ja na temi Barca ali nebitno Hristo :lol: a to sto Portillo o slicni dolaze na vasu temu cesto pa me mijesas zadnje vrijeme tvoja stvar..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 jan 2011, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 17:30

@LBJ pusti ga kraju, ovog Paju najbolje staviti u gnjevatore i rahed lokum :lol: lik prelazi svake mijere vise nije ni smijesan sa svojim izjavama :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 jan 2011, 17:57

Kao u Realu je lahko postizat golove ..
Pa u Realu glavnu rijec vodi CR i sve ide na njega zanemaruju se napadaci, zbog toga Benzema i stagnira.. A Pipita je pokazao klasu kad je postigao 28 golova u primeri pored tako skrtog igraca..
Najbolji napadaci svijeta :
Llorente
Ibrahimovic
Higuain
Torres
Villa
pa tako dalje..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 17:59

L_blancos je napisao/la:Kao u Realu je lahko postizat golove ..
Pa u Realu glavnu rijec vodi CR i sve ide na njega zanemaruju se napadaci, zbog toga Benzema i stagnira.. A Pipita je pokazao klasu kad je postigao 28 golova u primeri pored tako skrtog igraca..
Llorente
Ibrahimovic
Higuain
Torres
Villa
pa tako dalje..
Dje' Dzeko :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 18:00

Llorente
Ibrahimovic
Higuain
Torres
Villa
pa tako dalje..
Torres :shock: :o bio u najboljim vise ne.Ima puno boljih napadaca od njega, sada je i Dzeko ispred njega a to ce se pokazati u PL, malo je tempo od W.Ronneya opao ali vratit ce se on prije Torresa, lik stvarno propo :lol:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 jan 2011, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jan 2011, 18:02

L_blancos je napisao/la: Najbolji napadaci svijeta :
Llorente
Ibrahimovic
Higuain
Torres
Villa
pa tako dalje..
Reci mi da se šališ kada je ova lista u pitanju?! :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 jan 2011, 18:02

Los_Blanos2 je napisao/la:
Llorente
Ibrahimovic
Higuain
Torres
Villa
pa tako dalje..
Torres :shock: :o bio u najboljim vise ne, sada je Dzeko ispred njega a to ce se pokazati u PL :) malo je tempo od W.Ronneya opao ali vratit ce se on prije od Torresa, lik stvarno propo :lol:
Torres da nije bio tolko povrijedjen on bi bio prvi..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 18:04

Vidi L_blancos i Los_Blanos2 se raspravljaju,a ja cijelo vrijeme mislim da se radi o jednoj osobi :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 jan 2011, 18:09

Llorente
Ibrahimovic
Higuain
Torres
Villa
pa tako dalje..
ne bi se slozio za ibrahimovica moze tu Pedro ili mozda Krkic uletit :mrgreen: :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 18:09

Dylan Dog je napisao/la:Vidi L_blancos i Los_Blanos2 se raspravljaju,a ja cijelo vrijeme mislim da se radi o jednoj osobi :D
:lol: a druze jbg sada..
@ L_ blancos djes Toresa sada u najbolje napadaca svijeta , pa Milevsky (D.Kyiv) je ispred njega :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.