Normalno da ce spomenuti okolnosti, igraci nisu dobijali plate, nisu mu registrovali pojacanja, samo jedna prijateljska, nije se išlo na pripreme. Sabljicu i igracima se nema sta reci sta god urade ovu sezonu dobro je.obrijanopile je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:10Nije tako izjavio. Ako želimo nekoga citirati onda to trebamo uraditi onako kako je rekao, a kod tebe fali jedna bitna riječ a to je VLADALA. Nije rekao kako si ti napisao, vec je dodao vladala... Bitno pravo, zato sam ti odgovorio na post. Znaci rekao je " S obzirom na okolnosti koje su VLADALE u ekipi i oko nje, zadovoljan sam".donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:57apsolutno nemam neka veca ocekivanja u Evropi,nasi su nek igraju pa koliko god doguraju.
Ali trenerova izjava u kojoj kaze s obzirom na okolnosti u klubu i oko kluba bla bla,cim je poceo pricati odmah se ogradjivao.
Pa jarane znao si kakve su okolnosti kad si dosao, tu si da pokusas to prebroditi a ne da ti to buda izvlakusa,jel sad na svaku losiju utakmicu bit ce nismo imali pripremnih ,igracki kadar se promijenio itd itd
Tvoja rečenica je sadašnje vrijeme, a njegova prošlo.
Nemoj da se ljutiš, ali sam morao ovo napisati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Slazem se 100%.bordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:14Normalno da ce spomenuti okolnosti, igraci nisu dobijali plate, nisu mu registrovali pojacanja, samo jedna prijateljska, nije se išlo na pripreme. Sabljicu i igracima se nema sta reci sta god urade ovu sezonu dobro je.obrijanopile je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:10Nije tako izjavio. Ako želimo nekoga citirati onda to trebamo uraditi onako kako je rekao, a kod tebe fali jedna bitna riječ a to je VLADALA. Nije rekao kako si ti napisao, vec je dodao vladala... Bitno pravo, zato sam ti odgovorio na post. Znaci rekao je " S obzirom na okolnosti koje su VLADALE u ekipi i oko nje, zadovoljan sam".donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:57apsolutno nemam neka veca ocekivanja u Evropi,nasi su nek igraju pa koliko god doguraju.
Ali trenerova izjava u kojoj kaze s obzirom na okolnosti u klubu i oko kluba bla bla,cim je poceo pricati odmah se ogradjivao.
Pa jarane znao si kakve su okolnosti kad si dosao, tu si da pokusas to prebroditi a ne da ti to buda izvlakusa,jel sad na svaku losiju utakmicu bit ce nismo imali pripremnih ,igracki kadar se promijenio itd itd
Evo i oni tebe selame!
Proteklo vrijeme je spomenuto iz konteksta utakmice, dakle situacija do samog meca, ali nikako ne znaci da ne vlada jos uvijek. Covjek se referisao na konkretan mec i do istoga je bilo tako kako je naveo. Ne pisem ovo u smislu tumacenja izjave nego cisto iz ugla toga sto plate jos uvijek nisu isplacene. Atmosfera je svakako bolja i bez toga jet sada je tu Tan kao odredjeni garant isplate.obrijanopile je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:10Nije tako izjavio. Ako želimo nekoga citirati onda to trebamo uraditi onako kako je rekao, a kod tebe fali jedan dio, koji je veoma bitan u rečenici, a to je PROTEKLO VRIJEME DOGADJALO. Nije rekao kako si ti napisao, vec je dodao dogadjalo... Bitno pravo, zato sam ti odgovorio na post. Znaci rekao je " S obzirom na proteklo vrijeme i ono sto je se događalo u momčadi i oko nje zadovoljan sam".donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:57apsolutno nemam neka veca ocekivanja u Evropi,nasi su nek igraju pa koliko god doguraju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
S'obzirom na desavanja oko kluba i kako su nas srozali,godisnji odmori itd 2000 je sasvim pristojna cifra.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:01Znam sve,svima su visoke kada pogledamo kakav kvalitet fudbala cemo gledatiShategabri je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:52Za Milsami...wtf is MilsamiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:44Hoce li i za nas biti obezbjedjeno besplatno testiranje sa kupljenom ulaznicom kao za navijace Veleza ili?
Sjever-10
Istok-15
Zapad-20
Ovo bi po meni bile realne cijene karti![]()
Veležovci su pretjerali sa cijenama no ok, kontam zato što je njima to prvi put u Evropi nakon koliko vremena.
Po meni su to previsoke cijene što se tiče nas. Protivnik je baš baš.
Ali vidjet ces da nece biti ispod ovoga cijene
Prije dok je sve bilo ok i dok je karta za Evropu bila max 12 KM(i to za zapad) u 1.pretkolu nije skoro nikad bilo vise od 8000 ljudi
I ja se bojim ako stave previsoke cijene da nece biti vise od 2000 ljudi
Vidjet cemo,cekamo da se klub izjasni
Karte najkasnije u utorak pustiti u prodaju
e bas to,bio sam napisao post ali preopsiran,ja samo vidim da su nam Sloboda i vatikanci drzali liniju,ne interesuju me nikakve postavke i napadacki fudbal u kojem ne pobjedjujesNapapijri je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:16Proteklo vrijeme je spomenuto iz konteksta utakmice, dakle situacija do samog meca, ali nikako ne znaci da ne vlada jos uvijek. Covjek se referisao na konkretan mec i do istoga je bilo tako kako je naveo. Ne pisem ovo u smislu tumacenja izjave nego cisto iz ugla toga sto plate jos uvijek nisu isplacene. Atmosfera je svakako bolja i bez toga jet sada je tu Tan kao odredjeni garant isplate.obrijanopile je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:10Nije tako izjavio. Ako želimo nekoga citirati onda to trebamo uraditi onako kako je rekao, a kod tebe fali jedan dio, koji je veoma bitan u rečenici, a to je PROTEKLO VRIJEME DOGADJALO. Nije rekao kako si ti napisao, vec je dodao dogadjalo... Bitno pravo, zato sam ti odgovorio na post. Znaci rekao je " S obzirom na proteklo vrijeme i ono sto je se događalo u momčadi i oko nje zadovoljan sam".donDondon je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:57apsolutno nemam neka veca ocekivanja u Evropi,nasi su nek igraju pa koliko god doguraju.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- LutakSutko
- Kontakt:
ko igra u spicu?
na koga racunamo na toj poziciji?
Ahmetovic, mali Dervisagic?
-
- Kontakt:
Juče 4 igrača koja su prošla Akademiju u prvoj postavi( Kurdić , Pidro,Šabanović i Đokanović ) ,poslije ulazak još 3.Samim tim, ovo je veliki plus a igra je po svim izvještajima bila sasvim korektna za prvu utakmicu u sezoni.Sad,očigledan je problem u realizaciji i na tome se nadam da će se raditi u narednom periodu.Ajde da vidimo revanš i početak sezone za malo jasniju sliku ekipe ali ako uspijemo riješiti ofanzivni dio(prije svega centarfora,nadam se da ce Cmiljanić početi igrati pa da vidimo vrijedi li ili ne) ,krilne pozicije osim Fanima ,mislim da Hebibović može biti samo dobra rezerva kao i Krste(sa iskustvom u određenim momentima kad se zatvora utakmica).Golmanima treba pružiti podršku,i kanurić i Dizdarević su bez iskustva i ako izdrže ovaj početni pritisak možemo dobiti kvalitetne golmane u budućnosti.
Ako moze neko da mi objasni,
Recimo da se sad u ponedjeljak vakcinisem drugom dozom, da li smijem predati taj papir o drugoj koji nije stariji od 14 dana, ili moram onaj o prvoj dozi koji jeste stariji od 14 dana?
Recimo da se sad u ponedjeljak vakcinisem drugom dozom, da li smijem predati taj papir o drugoj koji nije stariji od 14 dana, ili moram onaj o prvoj dozi koji jeste stariji od 14 dana?
Treba vidjeti hoceli se potrefiti ligaska tekma u isto vrijeme pa da nam zajedno zakazu termin testiranja sa njimaosvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:57Isto važi i za Ligu i za EvropuMinistar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić najavio je da će biti osigurano besplatno brzo antigensko testiranje za sve koji će pratiti utakmice na stadionima u Kantonu Sarajevo, dok su na snazi trenutne higijensko-epidemiološke mjere.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:40Treba vidjeti hoceli se potrefiti ligaska tekma u isto vrijeme pa da nam zajedno zakazu termin testiranja sa njimaosvajaci551 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 11:57Isto važi i za Ligu i za EvropuMinistar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić najavio je da će biti osigurano besplatno brzo antigensko testiranje za sve koji će pratiti utakmice na stadionima u Kantonu Sarajevo, dok su na snazi trenutne higijensko-epidemiološke mjere.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
CmiljanicLutakSutko je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:28ko igra u spicu?

- robertkosar
- Kontakt:
Nakon jučerašnjeg remija sa Milsamijem, fudbaleri Sarajeva će narednog četvrtka u revanšu na stadionu Koševo dočekati moldavski tim, u nastojanju da dođu do pobjede i plasmana u drugo pretkolo.
Epidemiološka slika u Bosni i Hercegovini povoljnija je u posljednje vrijeme, pa je omogućeno i prisustvo publike na stadionima, ali ne u punom kapacitetu gledališta.
Kako je za naš portal izjavila Aida Pilav iz Kriznog štaba Kantona Sarajevo, oko 30% kapaciteta stadiona bit će na raspolaganju FK Sarajevo, što je naredba Kriznog štaba Federacije BiH.
Pod uslovom da epidemiološka situacija ostane povoljna i da budu primijenjene sve adekvatne mjere zaštite, to u praksi znači da bi Sarajevu moglo biti dozvoljeno prisustvo negdje oko 10.500 gledalaca na stadionu Koševo narednog četvrtka.
Epidemiološka slika u Bosni i Hercegovini povoljnija je u posljednje vrijeme, pa je omogućeno i prisustvo publike na stadionima, ali ne u punom kapacitetu gledališta.
Kako je za naš portal izjavila Aida Pilav iz Kriznog štaba Kantona Sarajevo, oko 30% kapaciteta stadiona bit će na raspolaganju FK Sarajevo, što je naredba Kriznog štaba Federacije BiH.
Pod uslovom da epidemiološka situacija ostane povoljna i da budu primijenjene sve adekvatne mjere zaštite, to u praksi znači da bi Sarajevu moglo biti dozvoljeno prisustvo negdje oko 10.500 gledalaca na stadionu Koševo narednog četvrtka.
- robertkosar
- Kontakt:
Sta bi sa Bagaricem??LutakSutko je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:28ko igra u spicu?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako izuzmemo službena lica, pozivnice i ostale k...ce palce, 10.000 navijača glat na stadionu može bitikeli je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:50Nakon jučerašnjeg remija sa Milsamijem, fudbaleri Sarajeva će narednog četvrtka u revanšu na stadionu Koševo dočekati moldavski tim, u nastojanju da dođu do pobjede i plasmana u drugo pretkolo.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ako ti je revakcinacija u ponedeljak smatras se full vakcinisanim i mozes ici gdje hoces uz potvrdu(cod) o vakcinaciji koji dobijes odmah nakon revakcinacije
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
< 3kkeli je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:50Nakon jučerašnjeg remija sa Milsamijem, fudbaleri Sarajeva će narednog četvrtka u revanšu na stadionu Koševo dočekati moldavski tim, u nastojanju da dođu do pobjede i plasmana u drugo pretkolo.
ZZ
Ma kad je sinoc moglo na grbavicu 5k koja je duplo manja od Koševa, sve ispod 5 milja kapacitet treba nekome mater jmoj uzor-S.G je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:01< 3kkeli je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:50Nakon jučerašnjeg remija sa Milsamijem, fudbaleri Sarajeva će narednog četvrtka u revanšu na stadionu Koševo dočekati moldavski tim, u nastojanju da dođu do pobjede i plasmana u drugo pretkolo.
Dobrodosao Amidza !!! Bosnjaci predobri me banovase pa me nije bilo...
Utakmica OK, obzirom da je prva u sezoni nakon niza turbulencija. Ovoj ekipi treba napadac, desni bek i krilo i konkurentni smo za titulu.
Utakmica OK, obzirom da je prva u sezoni nakon niza turbulencija. Ovoj ekipi treba napadac, desni bek i krilo i konkurentni smo za titulu.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Samo je bitno da istok bude što puniji.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, benko21, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, johntravolta123, juka55, MrPink, nedimmmm1337, Sazg, stokastoka23, striktnosarajevski, Velo6 i 78 gostiju.