FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kreću potpisi,hejteri na aparatima 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu imam jedno pitanje ,Madžid Šošić vaš momak ako se ne varam ,pa otiso u Split,kakav je imali ikakvih informacija ko je pratio te mlađe kategorije ?
Miličević 189 cm , Muftić 182timpramosavePla je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:14Nista specijalno veci nije Milicevic u odnosu na Muftica.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Nekad ne tako davno se znali potpisivati 3-4godisnji ugovor, danas je to vec svedeno na lijepi jednogodisnji.
Hvala jos jednom ovoj strukturi ljudi, a novim igracima sretno i da donesu vecu srecu u Zelju nego njihovi prethodnici.

Hvala jos jednom ovoj strukturi ljudi, a novim igracima sretno i da donesu vecu srecu u Zelju nego njihovi prethodnici.
@igrajlopte 🐦
Nadam se da će uskoro Jahić, Mujarić i Stjepanović potpisati ugovore, uskoro bi se trebali pridružiti još dva, tri igrača na probu.
Sretno Mekiću, Muftiću i Milićeviću da vas povrede zaobiđu i da ostvarite još bolji rezultat od Željinih najboljih generacija !
Ne znam zašto, situacija u klubu je nikakva, ali ja sam retardirano (nenormalno) optimističan za utakmicu protiv Borca
Sretno Mekiću, Muftiću i Milićeviću da vas povrede zaobiđu i da ostvarite još bolji rezultat od Željinih najboljih generacija !
Ne znam zašto, situacija u klubu je nikakva, ali ja sam retardirano (nenormalno) optimističan za utakmicu protiv Borca

mosa lošmi stićko tit-ula!
http://savez.fsks.ba/index.php/politics ... eljeznicarDanas su u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), uz prisustvo službenog predstavnika FS KS , profesionalne ugovore sa FK Željezničar potpisali Drina Amar, Muftić Vedad, Beća Omar i Milićević Nikola. Igračima želimo puno uspjeha u nastupima za FK Željezničar.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Glupo bi bilo potpisivati išta duže od jedne sezone, jer mi i za ovu još nismo sigurni hoćemo li igrati u kompletu. Sljedeća je svakako veliki upitnik i pitanje je u kojoj ligi ćemo je započeti i sa kakvim ciljevima.
Ma joj, glupo ne glupo sad.. Poenta je nemas para i da hoces da potpises na vise . Ovako si siguran da ne moras raskidati ugovor ako se situacija ne poboljsa iduce godine.

@igrajlopte 🐦
Durakovic, Gasal? Znas li sta za njih.LjoZee je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:10http://savez.fsks.ba/index.php/politics ... eljeznicarDanas su u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), uz prisustvo službenog predstavnika FS KS , profesionalne ugovore sa FK Željezničar potpisali Drina Amar, Muftić Vedad, Beća Omar i Milićević Nikola. Igračima želimo puno uspjeha u nastupima za FK Željezničar.
@igrajlopte 🐦
Pa naravno da ću se nadati dobrom rezultatu protiv Borca. Nadao bih se protiv Reala da izađemo sa 11 kadeta, a ne protiv Vojnovića, Ćosića i Brtana. Prirodno je navijački se nadat, pa prestao bih pratit fudbal da se ne nadam ničemu.1921boy je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:06Nadam se da će uskoro Jahić, Mujarić i Stjepanović potpisati ugovore, uskoro bi se trebali pridružiti još dva, tri igrača na probu.
Ne znam zašto, situacija u klubu je nikakva, ali ja sam retardirano (nenormalno) optimističan za utakmicu protiv Borca![]()
Sjeti se kad je bila obratna situacija 2015. Isto početak prvenstva 15/16, mi dolazimo u BL da igramo s Borcem, nafurani poslije 2 pobjede nad Ferencom. Borac bio u žešćem qrcu i igrački i na svaki drugi način, mi izveli haman najjaču postavu u BL; Bajić, Dado, Blagi, Kokot, Memija, Đelmić, Antolović itd. I šta se desi? Svi nas unaprijed vidjeli ko pobjednike i klepi nas na kraju Borac 1:0. Tako da ne vidim razlog što i mi ne bi pokušali iznenadit. Pa svaki dan se u fudbalu događaju pobjede otpisanih protiv favorita i to između ekipa gdje je puno veći jaz nego između nas i Borca.
Nećemo plakati ko tetke, idemo muški pa ko koga

Ako pričamo o talentovanim igračima logika nalaže da ga vežeš višegodišnjim ugovorom.
Šta treba sad Ivković da sad od njih pravi ekipu pa na ljeto opet jovo na novo,ne kontam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
O tome i pričam. Previše je upitnika a situacija je jako loša. Zato je ovo jedino logično.ReX je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:26Ma joj, glupo ne glupo sad.. Poenta je nemas para i da hoces da potpises na vise . Ovako si siguran da ne moras raskidati ugovor ako se situacija ne poboljsa iduce godine.![]()
Iskreno,od ovo Stjepanovića nisam do sad ništa vidio,možda me sutra demantuje,al sumnjam.1921boy je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:06Nadam se da će uskoro Jahić, Mujarić i Stjepanović potpisati ugovore, uskoro bi se trebali pridružiti još dva, tri igrača na probu.
Ne znam zašto, situacija u klubu je nikakva, ali ja sam retardirano (nenormalno) optimističan za utakmicu protiv Borca![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
I meni za sad nije djelovao nešto u ove 2 utakmice, ali rano je još. Mislim da Mustafa počinje lijevo protiv Borca, a Stjepanović će čekat šansu sa klupe.UBIPITAR je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:38Iskreno,od ovo Stjepanovića nisam do sad ništa vidio,možda me sutra demantuje,al sumnjam.1921boy je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:06Nadam se da će uskoro Jahić, Mujarić i Stjepanović potpisati ugovore, uskoro bi se trebali pridružiti još dva, tri igrača na probu.

Na onim slikama sa jutrosnjeg treninga bili su i jedan i drugi. Cim su tu vjerovatno ce i oni potpisati samo mozda drugi dan ili ce oni amaterski zbog neke nadoknade.
Ja se sjecam da su za njega pisali da je bio super talentovan.GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:29Izvinite na upadu imam jedno pitanje ,Madžid Šošić vaš momak ako se ne varam ,pa otiso u Split,kakav je imali ikakvih informacija ko je pratio te mlađe kategorije ?
Evo sudeći po ovome, Borac će biti bez Ziljkića protiv nas
Borac ostaje bez jednog od najvažnijih fudbalera: Almedin Ziljkić odlazi u inostranstvo
Fudbalere Borca očekuje revanš okršaj protiv Cluja u kvalifikacijama Lige šampiona. Rumunski tim ima prednost od dva gola. a U revanšu u Banjaluci bi mogao biti oslabljen za Almedina Ziljkića, inače i reprezentativca Bosne i Hercegovine.
Prema našim informacijama za Ziljkića je izuzetno interesovanje pokazala ljubljanska Olimpija i taj posao je pred realizacijom.
Danas ili sutra bi ovaj krilni napadač trebao staviti potpis na ugovor sa timom koji od ove sezone vodi Savo Milošević.
Ma znam zato i kažem, u jednu ruku je rasulo samo takvo ali opet se nadam da najmanje x možemo izvući, još uz 4.000 ili 5.000 navijača siguran imamo se svakako čemu nadati iako je ekipa dosta mlada.braco je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:33Pa naravno da ću se nadati dobrom rezultatu protiv Borca. Nadao bih se protiv Reala da izađemo sa 11 kadeta, a ne protiv Vojnovića, Ćosića i Brtana. Prirodno je navijački se nadat, pa prestao bih pratit fudbal da se ne nadam ničemu.1921boy je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:06Nadam se da će uskoro Jahić, Mujarić i Stjepanović potpisati ugovore, uskoro bi se trebali pridružiti još dva, tri igrača na probu.
Sjeti se kad je bila obratna situacija 2015. Isto početak prvenstva 15/16, mi dolazimo u BL da igramo s Borcem, nafurani poslije 2 pobjede nad Ferencom. Borac bio u žešćem qrcu i igrački i na svaki drugi način, mi izveli haman najjaču postavu u BL; Bajić, Dado, Blagi, Kokot, Memija, Đelmić, Antolović itd. I šta se desi? Svi nas unaprijed vidjeli ko pobjednike i klepi nas na kraju Borac 1:0. Tako da ne vidim razlog što i mi ne bi pokušali iznenadit. Pa svaki dan se u fudbalu događaju pobjede otpisanih protiv favorita i to između ekipa gdje je puno veći jaz nego između nas i Borca.
Nećemo plakati ko tetke, idemo muški pa ko koga![]()
Nije ni Borac sad neka aman zaman ekipa, neutrališeš Zakarića, Vranješa i Ziljkića igraš marker na njima trojici i već imaš pola posla obavljeno. Vojinović i Meleg sami ne mogu iznijeti sredinu terena, pozadi im igra Milojević (koji je napravio smiješan penal protiv Cluja) ili Kujunđić. Na golu nije bilo Pavlovića branio je Lakić koji je izgledao dosta nesigurno, mašao centaršuteve, kasnio sa reakcijama.
Mislim i kod nas će biti grešaka i svega ali ja sam uvjeren da će momci uraditi dosta više od borbe za opstanak.
Izaći sa mudima, pa šta Bog da ! Samo jednu želju ....
mosa lošmi stićko tit-ula!
Jos samo da se hoce staviti nasi u punom kapacitetu i za nas i Elham.Sjajan posao napravili su i uposlenici FK Željezničar koji su se, kako nam kažu iz Veleža, svojim punim kapacitetima stavili u uslugu organizacije utakmice.

https://fkzeljeznicar.ba/foto-kenan-has ... car/45765/Kenan Hasagić novi trener golmana FK Željezničar
Nekadašnji golman Plavih i reprezentacije BiH, Kenan Hasagić, novi je trener golmana FK Željezničar.

Zvanicna na aparatima danas.
Kenan Hasagić novi trener golmana.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dobrodošao Keno, pa nas tuži opet za par godina. 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Kockoglavi, Lokomotifa, NekoSaDaleka, perodeformero, samoFKS i 48 gostiju.