FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Muki15
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Muki15 » 09 jul 2021, 14:15

Kreću potpisi,hejteri na aparatima :think:
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 09 jul 2021, 14:29

Izvinite na upadu imam jedno pitanje ,Madžid Šošić vaš momak ako se ne varam ,pa otiso u Split,kakav je imali ikakvih informacija ko je pratio te mlađe kategorije ?

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 09 jul 2021, 15:00

timpramosavePla je napisao/la:
09 jul 2021, 14:14
Nista specijalno veci nije Milicevic u odnosu na Muftica.
Miličević 189 cm , Muftić 182
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 09 jul 2021, 15:01

Nekad ne tako davno se znali potpisivati 3-4godisnji ugovor, danas je to vec svedeno na lijepi jednogodisnji. :clap:

Hvala jos jednom ovoj strukturi ljudi, a novim igracima sretno i da donesu vecu srecu u Zelju nego njihovi prethodnici.
@igrajlopte 🐦

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 jul 2021, 15:06

Nadam se da će uskoro Jahić, Mujarić i Stjepanović potpisati ugovore, uskoro bi se trebali pridružiti još dva, tri igrača na probu.

Sretno Mekiću, Muftiću i Milićeviću da vas povrede zaobiđu i da ostvarite još bolji rezultat od Željinih najboljih generacija !

Ne znam zašto, situacija u klubu je nikakva, ali ja sam retardirano (nenormalno) optimističan za utakmicu protiv Borca :roll:
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2021, 15:10

Danas su u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), uz prisustvo službenog predstavnika FS KS , profesionalne ugovore sa FK Željezničar potpisali Drina Amar, Muftić Vedad, Beća Omar i Milićević Nikola. Igračima želimo puno uspjeha u nastupima za FK Željezničar.
http://savez.fsks.ba/index.php/politics ... eljeznicar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 09 jul 2021, 15:13

ReX je napisao/la:
09 jul 2021, 15:01
Nekad ne tako davno se znali potpisivati 3-4godisnji ugovor, danas je to vec svedeno na lijepi jednogodisnji. :clap:

Hvala jos jednom ovoj strukturi ljudi, a novim igracima sretno i da donesu vecu srecu u Zelju nego njihovi prethodnici.
Glupo bi bilo potpisivati išta duže od jedne sezone, jer mi i za ovu još nismo sigurni hoćemo li igrati u kompletu. Sljedeća je svakako veliki upitnik i pitanje je u kojoj ligi ćemo je započeti i sa kakvim ciljevima.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 09 jul 2021, 15:26

Dejan1921 je napisao/la:
09 jul 2021, 15:13
ReX je napisao/la:

Glupo bi bilo potpisivati išta duže od jedne sezone, jer mi i za ovu još nismo sigurni hoćemo li igrati u kompletu. Sljedeća je svakako veliki upitnik i pitanje je u kojoj ligi ćemo je započeti i sa kakvim ciljevima.
Ma joj, glupo ne glupo sad.. Poenta je nemas para i da hoces da potpises na vise . Ovako si siguran da ne moras raskidati ugovor ako se situacija ne poboljsa iduce godine. :roll:
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 09 jul 2021, 15:28

LjoZee je napisao/la:
09 jul 2021, 15:10
Danas su u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), uz prisustvo službenog predstavnika FS KS , profesionalne ugovore sa FK Željezničar potpisali Drina Amar, Muftić Vedad, Beća Omar i Milićević Nikola. Igračima želimo puno uspjeha u nastupima za FK Željezničar.
http://savez.fsks.ba/index.php/politics ... eljeznicar
Durakovic, Gasal? Znas li sta za njih.
@igrajlopte 🐦

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jul 2021, 15:33

1921boy je napisao/la:
09 jul 2021, 15:06
Nadam se da će uskoro Jahić, Mujarić i Stjepanović potpisati ugovore, uskoro bi se trebali pridružiti još dva, tri igrača na probu.

Sretno Mekiću, Muftiću i Milićeviću da vas povrede zaobiđu i da ostvarite još bolji rezultat od Željinih najboljih generacija !

Ne znam zašto, situacija u klubu je nikakva, ali ja sam retardirano (nenormalno) optimističan za utakmicu protiv Borca :roll:
Pa naravno da ću se nadati dobrom rezultatu protiv Borca. Nadao bih se protiv Reala da izađemo sa 11 kadeta, a ne protiv Vojnovića, Ćosića i Brtana. Prirodno je navijački se nadat, pa prestao bih pratit fudbal da se ne nadam ničemu.

Sjeti se kad je bila obratna situacija 2015. Isto početak prvenstva 15/16, mi dolazimo u BL da igramo s Borcem, nafurani poslije 2 pobjede nad Ferencom. Borac bio u žešćem qrcu i igrački i na svaki drugi način, mi izveli haman najjaču postavu u BL; Bajić, Dado, Blagi, Kokot, Memija, Đelmić, Antolović itd. I šta se desi? Svi nas unaprijed vidjeli ko pobjednike i klepi nas na kraju Borac 1:0. Tako da ne vidim razlog što i mi ne bi pokušali iznenadit. Pa svaki dan se u fudbalu događaju pobjede otpisanih protiv favorita i to između ekipa gdje je puno veći jaz nego između nas i Borca.

Nećemo plakati ko tetke, idemo muški pa ko koga :cool:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 09 jul 2021, 15:34

ReX je napisao/la:

Ako pričamo o talentovanim igračima logika nalaže da ga vežeš višegodišnjim ugovorom.
Šta treba sad Ivković da sad od njih pravi ekipu pa na ljeto opet jovo na novo,ne kontam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 09 jul 2021, 15:36

ReX je napisao/la:
09 jul 2021, 15:26
Dejan1921 je napisao/la:
09 jul 2021, 15:13
ReX je napisao/la:

Ma joj, glupo ne glupo sad.. Poenta je nemas para i da hoces da potpises na vise . Ovako si siguran da ne moras raskidati ugovor ako se situacija ne poboljsa iduce godine. :roll:
O tome i pričam. Previše je upitnika a situacija je jako loša. Zato je ovo jedino logično.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 09 jul 2021, 15:38

1921boy je napisao/la:

Iskreno,od ovo Stjepanovića nisam do sad ništa vidio,možda me sutra demantuje,al sumnjam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jul 2021, 15:40

UBIPITAR je napisao/la:
09 jul 2021, 15:38
1921boy je napisao/la:

Iskreno,od ovo Stjepanovića nisam do sad ništa vidio,možda me sutra demantuje,al sumnjam.
I meni za sad nije djelovao nešto u ove 2 utakmice, ali rano je još. Mislim da Mustafa počinje lijevo protiv Borca, a Stjepanović će čekat šansu sa klupe.

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2021, 15:42

ReX je napisao/la:
09 jul 2021, 15:28
Durakovic, Gasal? Znas li sta za njih.
Na onim slikama sa jutrosnjeg treninga bili su i jedan i drugi. Cim su tu vjerovatno ce i oni potpisati samo mozda drugi dan ili ce oni amaterski zbog neke nadoknade.
GradKamena2 je napisao/la:
09 jul 2021, 14:29
Izvinite na upadu imam jedno pitanje ,Madžid Šošić vaš momak ako se ne varam ,pa otiso u Split,kakav je imali ikakvih informacija ko je pratio te mlađe kategorije ?
Ja se sjecam da su za njega pisali da je bio super talentovan.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jul 2021, 15:43

Evo sudeći po ovome, Borac će biti bez Ziljkića protiv nas
Borac ostaje bez jednog od najvažnijih fudbalera: Almedin Ziljkić odlazi u inostranstvo

Fudbalere Borca očekuje revanš okršaj protiv Cluja u kvalifikacijama Lige šampiona. Rumunski tim ima prednost od dva gola. a U revanšu u Banjaluci bi mogao biti oslabljen za Almedina Ziljkića, inače i reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Prema našim informacijama za Ziljkića je izuzetno interesovanje pokazala ljubljanska Olimpija i taj posao je pred realizacijom.

Danas ili sutra bi ovaj krilni napadač trebao staviti potpis na ugovor sa timom koji od ove sezone vodi Savo Milošević.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 jul 2021, 15:48

braco je napisao/la:
09 jul 2021, 15:33
1921boy je napisao/la:

Pa naravno da ću se nadati dobrom rezultatu protiv Borca. Nadao bih se protiv Reala da izađemo sa 11 kadeta, a ne protiv Vojnovića, Ćosića i Brtana. Prirodno je navijački se nadat, pa prestao bih pratit fudbal da se ne nadam ničemu.

Sjeti se kad je bila obratna situacija 2015. Isto početak prvenstva 15/16, mi dolazimo u BL da igramo s Borcem, nafurani poslije 2 pobjede nad Ferencom. Borac bio u žešćem qrcu i igrački i na svaki drugi način, mi izveli haman najjaču postavu u BL; Bajić, Dado, Blagi, Kokot, Memija, Đelmić, Antolović itd. I šta se desi? Svi nas unaprijed vidjeli ko pobjednike i klepi nas na kraju Borac 1:0. Tako da ne vidim razlog što i mi ne bi pokušali iznenadit. Pa svaki dan se u fudbalu događaju pobjede otpisanih protiv favorita i to između ekipa gdje je puno veći jaz nego između nas i Borca.

Nećemo plakati ko tetke, idemo muški pa ko koga :cool:
Ma znam zato i kažem, u jednu ruku je rasulo samo takvo ali opet se nadam da najmanje x možemo izvući, još uz 4.000 ili 5.000 navijača siguran imamo se svakako čemu nadati iako je ekipa dosta mlada.

Nije ni Borac sad neka aman zaman ekipa, neutrališeš Zakarića, Vranješa i Ziljkića igraš marker na njima trojici i već imaš pola posla obavljeno. Vojinović i Meleg sami ne mogu iznijeti sredinu terena, pozadi im igra Milojević (koji je napravio smiješan penal protiv Cluja) ili Kujunđić. Na golu nije bilo Pavlovića branio je Lakić koji je izgledao dosta nesigurno, mašao centaršuteve, kasnio sa reakcijama.

Mislim i kod nas će biti grešaka i svega ali ja sam uvjeren da će momci uraditi dosta više od borbe za opstanak.

Izaći sa mudima, pa šta Bog da ! Samo jednu želju ....
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jul 2021, 15:52

Sjajan posao napravili su i uposlenici FK Željezničar koji su se, kako nam kažu iz Veleža, svojim punim kapacitetima stavili u uslugu organizacije utakmice.
Jos samo da se hoce staviti nasi u punom kapacitetu i za nas i Elham. :D
Kenan Hasagić novi trener golmana FK Željezničar

Nekadašnji golman Plavih i reprezentacije BiH, Kenan Hasagić, novi je trener golmana FK Željezničar.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-kenan-has ... car/45765/

:roll:

Zvanicna na aparatima danas.

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 09 jul 2021, 15:58

Kenan Hasagić novi trener golmana.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 jul 2021, 15:58

Dobrodošao Keno, pa nas tuži opet za par godina. :rol:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kockoglavi, Lokomotifa, NekoSaDaleka, perodeformero, samoFKS i 48 gostiju.