Evo: MEMBERS FIRST!!!
Članska pa karta....

Prate teSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:45Uprava čita Svašta RA???!!
Članska pa karta....![]()
![]()
![]()
![]()
Uprava čita sve temeSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:45Uprava čita Svašta RA???!!
Članska pa karta....![]()
![]()
![]()
![]()
Ima jedna stranica, bhliga mislim da se zove, uživo prenose svaku utakmicu bh. klubova, valjda ima i za EvropuSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑08 jul 2021, 08:46Ko pita ne skita:
1. kako gledati FACE tv a nisi iz BiH? Neki link please
2. ako se zalomi i lice nije moglo pratiti tekmu da li će neka dobra duša postaviti snimak
Naprijed Velež!
Mozes srediti da gledas preko EON aplikacije, potrebno ti je da nadjes u BIH nekoga ko ima Telemach i aktiviranu EON aplikaciju. Pored toga ti jos treba VPN da se mozes zakaciti na BIH i to je to.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑08 jul 2021, 08:46Ko pita ne skita:
1. kako gledati FACE tv a nisi iz BiH? Neki link please
2. ako se zalomi i lice nije moglo pratiti tekmu da li će neka dobra duša postaviti snimak
Naprijed Velež!
Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑09 jul 2021, 12:32**** su,vidi se odmah, treba izdržati na Sjeveru. Frajer je momački opalio i lopta u mreži. Kao što je i Kapiten momački razvalio jednog gariba. Zvona obrij se da te ne prepoznaju gore!
Ma kakvi bivši navijačiSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:33E raja moja fina sad možemo reći koju mada je ovdje zabranjeno imati svoje stav i iznositi ga i uznemirivati javnost.
1. Čestitke svima koji su pridonijeli uspjehu juče a i cijelo vrijeme reinkarnacije svetog kluba FK Velež!
2. Oni kojima smeta neka pate a žalosno je da su to bivši navijači i igrači (neki).
3. O igri, taktici igračima neću pisati mada mi teka puna zabilješki, ispalo je dobro, nema potrebe, ima stručni štab a i stručnjaka opšte prakse, hvala bogu, ko salate.
4. U ponedeljak očekujem pun stadion kao čestitku za urađeno i poticaj za dalje. Ko može a ne dođe **** mu ko Hum.
5. Počela je prodaja članskih. Naš radni zadatak je 5000 članova.
6.Osim Uprave Svaštaru prati i UEFA...evo već se razmišlja o novim pravilima pa skoro po tačkama navedenim u jednom postu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.