FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa kaže im potpredsjednik ako se ispune uslovi iz ugovora, nastupi u timu, reprezentaciji, golovi, asistencije i naredna prodaja (sve nabrojao
), da će tada doći blizu tog iznosa. Pa i nama Kova može donijeti ozbiljan iznos ako se proda za 20 miliona eura. Eto, realno je koliko i ovo Ziljkićevo.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako neko može biti toliko glup da konta da je stvarno u pitanju milja eura.. Historičaru da kažeš da je Vico novi predsjednik Barce i da mu je Barca uplatila avans u iznosu od pet miliona ojra da zauzme tu funkciju, on bi povjerovao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Milan Mandaric je mutan ( nije Tanu do koljena ali je mutan ) ,osim toga je srpski nacionalista i srbovanje mu nije strano. Vec duzi period radi na povezivanju Borca i Olimpije. Bilo je cak prica da ce preuzeti Borac.
Tako da su kod ovog transfera Zilkica,moguce sve relacije i 'relacije'. No ,u svakom slucaju tezak je na pari,nema sanse da je dao milion,niti Ziljkic toliko vrijedi,niti je slovenska liga finansisjski jaca od nase.
Sto se tice brojaca,zavisi dokle smo s preuzimanjem. Ako jos uvijek upravlja CSR,treba ih tuziti i traziti odstetu ako je vec pod nasom ingerencijom,onda ide ono : sami pali,sami se ubili.
A inace ce se stadion morati cuvati. Trebace video i fizicki nadzor. A to kosta !
Tako da su kod ovog transfera Zilkica,moguce sve relacije i 'relacije'. No ,u svakom slucaju tezak je na pari,nema sanse da je dao milion,niti Ziljkic toliko vrijedi,niti je slovenska liga finansisjski jaca od nase.
Sto se tice brojaca,zavisi dokle smo s preuzimanjem. Ako jos uvijek upravlja CSR,treba ih tuziti i traziti odstetu ako je vec pod nasom ingerencijom,onda ide ono : sami pali,sami se ubili.
A inace ce se stadion morati cuvati. Trebace video i fizicki nadzor. A to kosta !
-
- Kontakt:
Ma kakvi ba milion eura?
Pricamo o Olimpiji,klub koji ne moze u svojoj ligi,koja je u rangu nase 3 godine da osvoji titulu
Klub koji nema nikakav specijalan rezultat u Evropi,1x play off EL im je najveci uspjeh u historiji
Pricamo o ekipi po kojoj se Zrinjski pop.išao prosle sezone u Evropi
Ekipa koja vrijedi isto kao i Borac
Klub koji je trenutno mozda u svojoj najgoroj financijskoj situaciji ikada
I sad oni da plate milion eura za igraca koji je odigrao 1 solidnu sezonu u nasoj ligi za klub kojem je namjestena titula?Hahahahahah ma daj
Vise od 400k eura za njega nisu dobili,nez kakvi se milion eura spominje.
Pricamo o Olimpiji,klub koji ne moze u svojoj ligi,koja je u rangu nase 3 godine da osvoji titulu
Klub koji nema nikakav specijalan rezultat u Evropi,1x play off EL im je najveci uspjeh u historiji
I sad oni da plate milion eura za igraca koji je odigrao 1 solidnu sezonu u nasoj ligi za klub kojem je namjestena titula?Hahahahahah ma daj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jul 2021, 21:43Hvala puno drugVenamaHrabrih je napisao/la: ↑09 jul 2021, 21:33Djeci do 14god. nisu potrebni niti testiranje, niti vakcine, a niti maske u otvorenom/zatvorenom prostoru.
U slučaju da je član porodice pozitivan na covid-19, dijete također ide u izolaciju, s tim da se istom ne vrši testiranje, niti re-testiranje nakon deset dana.
Nadam se da su ti informacije od pomoći
Znas li nekim slucajem imaju li junior ulaznice kao prije ili je za djecu besplatan ulaz?
[/quote
Nema na čemu![]()
Nema više tzv besplatnih ulaznica,
Imau junior ulaznice po cijeni od 2BAM.
Problem sa junior ulaznicama je taj, bar prije korone, što iste nisi mogao kupiti u fan-shopu, nego na samom stadionu. Kako će sada biti orrganizovano, zaista ne znam.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se ovde piše o igračima drugog kluba za koliko je otišao. Boli nas briga. Razumijem da ima likova koji namjerno ovo rade, samo da bi dizali tenzije, omalovazavali klub ili iz prostog razloga da bi ih netko samo citirao.
Okrenimo se sebi, imamo problema tonu i jos nam i nove prave, a mi o nekom tuđem igraču raspravljamo...
Okrenimo se sebi, imamo problema tonu i jos nam i nove prave, a mi o nekom tuđem igraču raspravljamo...
Evo i oni tebe selame!
Za ovoga molog od Jeni Pazara neće dobiti više od 250.000 eura.Nije mandarić tolika budala da baca đaba pare. vrijednost cielog kluba je nešto veća od 5 miliona eura, a naša preko 8 miliona eura, samo da se znaju neki parametri .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2021, 05:38Ma kakvi ba milion eura?
Vidim pustili sinskog Alkara Antu Vukušića đaba, ne bi bilo loše ga zaganjat, bolje da za nas potpiše nego za Zrinju, Sinj, Ajduk, ipak se radi o vrlo potentnom napadaču koji je bez kluba, a ima jake kvalitete. Gorane, dovodi hitro Antu sinjskog halkara, takav nam treba , bar prema relevantnim mišljenjima provjerenih forumaša FKS, koga nam je FCSB STEAUA ukrala prije 1,5 godinu , sada neće moći....Ima Tan para za bacanje....

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ja mislim da nasi jos nisu preuzeli upravljanje stadionom tako da ne moze biti njihova greska. Ispravite me ako grijesim
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma i ako bude to ce biti neko pranje para na relaciji gospodar manjeg entiteta i MandaricRed1946 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 08:08Za ovoga molog od Jeni Pazara neće dobiti više od 250.000 eura.Nije mandarić tolika budala da baca đaba pare. vrijednost cielog kluba je nešto veća od 5 miliona eura, a naša preko 8 miliona eura, samo da se znaju neki parametri .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2021, 05:38Ma kakvi ba milion eura?
Vidim pustili sinskog Alkara Antu Vukušića đaba, ne bi bilo loše ga zaganjat, bolje da za nas potpiše nego za Zrinju, Sinj, Ajduk, ipak se radi o vrlo potentnom napadaču koji je bez kluba, a ima jake kvalitete. Gorane, dovodi hitro Antu sinjskog halkara, takav nam treba , bar prema relevantnim mišljenjima provjerenih forumaša FKS, koga nam je FCSB STEAUA ukrala prije 1,5 godinu , sada neće moći....Ima Tan para za bacanje....![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Kako ide za ove karte?
Ja kao clan mogu li kupiti u ponedjeljak i za sebe i za djevojku(koja nije clan ) ?
Ja kao clan mogu li kupiti u ponedjeljak i za sebe i za djevojku(koja nije clan ) ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedna po osobi. Možda je bolje da odeš u utorak, tad će ti biti sigurno a svakako ćeš imati popust na istok i zapad.johntravolta123 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 11:36Kako ide za ove karte?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na kraju se samo objaviti vijest da zbog novonastale situacije i krađe čitača, nece biti gledalaca protiv Milsamija i Tuzle, sto je vjerovatno i Sabrinina želja 

Upravu si.
Upravo su iz CSR-a ovih dana izvijestili FK Sarajevo kako su krađu sistema (koji košta oko 70.000 KM) prijavili policiji te da će se potruditi da riješe situaciju zbog meča planiranog u četvrtak
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Štae picke Pitarske
Slično je bilo kada je Anđušić išao u Tursku. Ako pa ako i ako tada ima para.HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 jul 2021, 01:59Pa kaže im potpredsjednik ako se ispune uslovi iz ugovora, nastupi u timu, reprezentaciji, golovi, asistencije i naredna prodaja (sve nabrojao), da će tada doći blizu tog iznosa. Pa i nama Kova može donijeti ozbiljan iznos ako se proda za 20 miliona eura. Eto, realno je koliko i ovo Ziljkićevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I ja sam se toga sjetio.Jadnimi je napisao/la: ↑10 jul 2021, 12:27Slično je bilo kada je Anđušić išao u Tursku. Ako pa ako i ako tada ima para.HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 jul 2021, 01:59Pa kaže im potpredsjednik ako se ispune uslovi iz ugovora, nastupi u timu, reprezentaciji, golovi, asistencije i naredna prodaja (sve nabrojao), da će tada doći blizu tog iznosa. Pa i nama Kova može donijeti ozbiljan iznos ako se proda za 20 miliona eura. Eto, realno je koliko i ovo Ziljkićevo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ima li kakav napadač vidiku?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.