? Sigurno imas dokaze za to.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Apsolutno, ako postoji kakva mogućnost prijave Škalje, da ga prijavimo. Ovo što on radi je cirkus.Robust je napisao/la: ↑10 jul 2021, 12:56bravo kompjuteru![]()
koliko si se nazigu za novi dres Sarajeva
napravio si smijuriju od transfermarkta gdje npr akademac Sarajeva za kojeg i vlastita familija ne zna da igra fudbal ima vecu cijenu od top premijerligaskih igraca
lagano kad izadju nove cijene cu otvoriti case protiv tebe na stranici i kopirati i prevesti sve tvoje postove u vezi transfermarkta pa i tebi ce doci kraj![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ja sam kriv sto Zelju 11 igraca za sad napustilo. naravno da ide cijene dolje kad igrace idu. 

-
- Kontakt:
Zasto ne bi Posusje bilo skuplje od Želje. Imaju solidnu ekipu.Doslo je 6-7 dobrih igračaRobust je napisao/la: ↑10 jul 2021, 12:56bravo kompjuteru![]()
koliko si se nazigu za novi dres Sarajeva
napravio si smijuriju od transfermarkta gdje npr akademac Sarajeva za kojeg i vlastita familija ne zna da igra fudbal ima vecu cijenu od top premijerligaskih igraca
lagano kad izadju nove cijene cu otvoriti case protiv tebe na stranici i kopirati i prevesti sve tvoje postove u vezi transfermarkta pa i tebi ce doci kraj![]()
jesi povecao prosjek posjete fks jos koju sezonu?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
ovo treba slikati i ugraviratsvrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:07
Rekoh joj ja
Ja sam iz Metropole
Kaze ona meni-primjetila sam odmah
Rekoh ja njoj-a sta si primjetila pa si skontala da sam iz Metropole
Kaze ona meni-imas opasan gard
A ja njoj-mala ja sam Svrakindolac
Kaze ona meni-cim sam te vidjela-znala sam da si Sarajevski mangup

nasa noc traje danima
- ElCartel11
- Kontakt:
Godina 2021 a Zeljovci i dalje kontaju, da forumas @Zukanovic sam odredjuje cijene na TM 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Beduin
- Kontakt:
Skontala te po tim patikicama.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:07Rekoh joj ja
Ja sam iz Metropole
Kaze ona meni-primjetila sam odmah
Rekoh ja njoj-a sta si primjetila pa si skontala da sam iz Metropole
Kaze ona meni-imas opasan gard
A ja njoj-mala ja sam Svrakindolac
Kaze ona meni-cim sam te vidjela-znala sam da si Sarajevski mangup

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Joj loše kafe...
Ja mislio ti neki gospodin, polo majica , carrot jeans, mokasine, a ti trendza i makserice, pravi si svrakinoselac...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
representFighter1926 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:03
Joj loše kafe...
Ja mislio ti neki gospodin, polo majica , carrot jeans, mokasine, a ti trendza i makserice, pravi si svrakinoselac...
nasa noc traje danima
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Došao "Hans iz Nümberga" i stavio Almira Bekića,Radovca milion eura.Na kraju obojica otišli iz kluba za 0 KM.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:47Godina 2021 a Zeljovci i dalje kontaju, da forumas @Zukanovic sam odredjuje cijene na TM![]()

Đokanovića kojeg ste svima preko raznih menadžerskih agencija nudili ovo ljeto, Škaljoni stavi 1.5 mil. eura.

Godina 2021. a pitari i Škaljo idalje vjeruju da transfermakt prodaje igrače.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Almir nikad nije bio mio €.
zato ti je stilicu jednom od najboljih igrača lige i nekom anonimusu dervisagicu iz Sarajeva ista cijena

djokanovic 1.5 mil eura da stavis u dinarima tu cijenu bilo bi previse a ne euri

Zadnja izmjena: Robust, dana/u 10 jul 2021, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Fighter1926 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:03Joj loše kafe...

Ekovke sine
Ja sam iz Metropole
Moram se razlikovat od provincije
sta je ba ovo kinosvra tene lijepe kao stadion Tušanj hahahahahsvrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:22Fighter1926 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:03Joj loše kafe...
Ekovke sine
Ja sam iz Metropole
uzmi ba neke da budu najljepse i najperspektivnije u regionu
svrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:22Fighter1926 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:03Joj loše kafe...
Ekovke sine
Ja sam iz Metropole
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko od pitara toliko trubi o tom TM? Mozda smo trubili par godina nazad i busali se u prsa kad nam je ekipa bila preko 10mil€ ali sad to niko ne spominje toliko.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:13Došao "Hans iz Nümberga" i stavio Almira Bekića,Radovca milion eura.Na kraju obojica otišli iz kluba za 0 KM.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:47Godina 2021 a Zeljovci i dalje kontaju, da forumas @Zukanovic sam odredjuje cijene na TM![]()
![]()
Đokanovića kojeg ste svima preko raznih menadžerskih agencija nudili ovo ljeto, Škaljoni stavi 1.5 mil. eura.![]()
Godina 2021. a pitari i Škaljo idalje vjeruju da transfermakt prodaje igrače.![]()
TM je napravljen prvenstveno, da na jednom mjestu nadjes info o igracu i prikaže ti neku približnu vrijednost igraca sto ne znaci, da on toliko vrijedi.
Ako igrač vrijedi milion € znaci moze otici i za 500k ali i za 2 mil€.
Samo se vi jos palite na cijene na TM i secer vam raste

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Skaljo je mali pusikurac sto ima traume od zubanovica i danasStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:13Došao "Hans iz Nümberga" i stavio Almira Bekića,Radovca milion eura.Na kraju obojica otišli iz kluba za 0 KM.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 13:47Godina 2021 a Zeljovci i dalje kontaju, da forumas @Zukanovic sam odredjuje cijene na TM![]()
![]()
Đokanovića kojeg ste svima preko raznih menadžerskih agencija nudili ovo ljeto, Škaljoni stavi 1.5 mil. eura.![]()
Godina 2021. a pitari i Škaljo idalje vjeruju da transfermakt prodaje igrače.![]()
- 19BordoBijeli46
ŠTILIĆ JEDAN OD NAJBOLJIH? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], kogmagie46 i 20 gostiju.