Liga je tu. Savez aktivno radi na novitetima. Uskoro ide raspored nove sezone.legenda reala je napisao/la: ↑27 jun 2021, 10:11Jel i ovu ligu potresa kriza kao najbolju ligu svijeta 1LFBIH pa nema nigdje žive duše![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
Jestel nam promijenili ime?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ma kakvi.
Kod njih je prica cim bude kraj sezone, dajte prijedloge da poboljsamo ligu, a onda svaki prijedlog odbiju
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Odu ovi iz Vis Sim Bau-a u savez i pitaju možemo li promijeniti ime?
Nije problem, kaže teta na salteru, samo dostavite prijedlog kako se želite zvati i mi ćemo vam promijeniti ime.
Pa kad je tako lako mijenjati ime, mi bi onda i grb promijenili, neki ljiljan stavili, malo ga modernizovali.
Nije ni to problem, samo pošaljite sliku grba u boji i savez će vam to odobriti.
A što tako stidno i kao u nekom strahu pitate da promijenite ime i grb kluba, upita teta, skinuvši naočale. Nije to neki posao, nastavlja ona dalje, par minuta dok se upise novo ime kluba i sekretar da potpiše. Inače mi smo tu da vam olaksavamo, a ne da vam otezavamo, reče ljubazno i sa osmijehom.
Ma znate, igrali smo nekad u ss.ba ligi, tamo je lakše La Manche preplivati, nego ime kluba promijeniti...
Nije problem, kaže teta na salteru, samo dostavite prijedlog kako se želite zvati i mi ćemo vam promijeniti ime.
Pa kad je tako lako mijenjati ime, mi bi onda i grb promijenili, neki ljiljan stavili, malo ga modernizovali.
Nije ni to problem, samo pošaljite sliku grba u boji i savez će vam to odobriti.
A što tako stidno i kao u nekom strahu pitate da promijenite ime i grb kluba, upita teta, skinuvši naočale. Nije to neki posao, nastavlja ona dalje, par minuta dok se upise novo ime kluba i sekretar da potpiše. Inače mi smo tu da vam olaksavamo, a ne da vam otezavamo, reče ljubazno i sa osmijehom.
Ma znate, igrali smo nekad u ss.ba ligi, tamo je lakše La Manche preplivati, nego ime kluba promijeniti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ti zelis da kazes da mi trebamo biti kao Vicin savez?kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2021, 11:44Odu ovi iz Vis Sim Bau-a u savez i pitaju možemo li promijeniti ime?
Max Allegri
- kraljttbvb
- Kontakt:
Teta na salteru je bila iz Fudbalskog saveza Federacije. Nema ona veze sa Vicinim savezom...Mig_Mig je napisao/la: ↑10 jul 2021, 11:47Ti zelis da kazes da mi trebamo biti kao Vicin savez?kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2021, 11:44Odu ovi iz Vis Sim Bau-a u savez i pitaju možemo li promijeniti ime?
A da, upravu si. To su oni Duricevi? Sto ih je Sipa hapsila?kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:02Teta na salteru je bila iz Fudbalskog saveza Federacije. Nema ona veze sa Vicinim savezom...Mig_Mig je napisao/la: ↑10 jul 2021, 11:47Ti zelis da kazes da mi trebamo biti kao Vicin savez?kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2021, 11:44Odu ovi iz Vis Sim Bau-a u savez i pitaju možemo li promijeniti ime?
Max Allegri
Sta bi za novi grb i Primitivce?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kome da posaljem novi naziv i grb krejzilegsa
- Centre forward
- Kontakt:
Sve dok se ne zabrani igranje sa više profila takoreći i slične dječije gluposti, liga ostaje ciganluk.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prijavi nam.Centre forward je napisao/la: ↑10 jul 2021, 15:49Sve dok se ne zabrani igranje sa više profila takoreći i slične dječije gluposti, liga ostaje ciganluk.
Max Allegri
pozdrav, registrovao sam se za fantasy na sportsport.ba ali kad hoču da udjem onda mi izbaci grešku, promjenio sam i password i opet isto
Pogriješio si temu. Ima tema za fantasy,a mozes i adminu poslat po.
Max Allegri
- CROtorious
- Kontakt:
14.08. Savez sa svojim obavezama od iduceg ponedjeljak. Popunjavanje rostera,imena klubova itd...
Max Allegri
Eh vrijeme da se polako starta sa pripremama za 26. sezonu SS. Lige
Nakon pauze od preko dva mjeseca, savez se skupio u starom sastavu i donio bitne odluke, najbitnija je da nova 26.sezona starta 21.08.2021 utakmicama Super kupa i kupa. Razmisljali smo da to bude sedam dana ranije ali posto je sezona odmora i smanjenja je aktivnost na forumu, odlucili smo se za spomenuti datum. Sve ono sto smo uveli u 25.sezoni ostaje i u 26. a prije svega tiče se postavljanja parova, gdje sablon i sve ostaje isto. Sto se tiče akvinosti igraca, savez je u 25.sezoni odstranio dva igraca za koje vec imamo zamjene, danas cemo poslati poruke igracima koji su bili nekativni i vidjeti njihov status. U slikama se moze vidjeti koji su to igraci. Sretno svima, u narednim danima vise informacija oko aktivnosti saveza i novitetima lige. Naranvo molba za sve igrace koji su do sada igrali ligu a ne misle je vise igrati, da pp radi lakseg i brzeg popunjavanja ekipa.

Max Allegri
E´ūzu billāhi mine-š-šejtāni-r-radžīm.
Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm.
Puno sreće i fer nadmetanja svim učesnicima.
Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm.
Puno sreće i fer nadmetanja svim učesnicima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zasto ne vidim moju malenkost među dolje navedenimMig_Mig je napisao/la: ↑05 avg 2021, 12:18Eh vrijeme da se polako starta sa pripremama za 26. sezonu SS. LigeNakon pauze od preko dva mjeseca, savez se skupio u starom sastavu i donio bitne odluke, najbitnija je da nova 26.sezona starta 21.08.2021 utakmicama Super kupa i kupa. Razmisljali smo da to bude sedam dana ranije ali posto je sezona odmora i smanjenja je aktivnost na forumu, odlucili smo se za spomenuti datum. Sve ono sto smo uveli u 25.sezoni ostaje i u 26. a prije svega tiče se postavljanja parova, gdje sablon i sve ostaje isto. Sto se tiče akvinosti igraca, savez je u 25.sezoni odstranio dva igraca za koje vec imamo zamjene, danas cemo poslati poruke igracima koji su bili nekativni i vidjeti njihov status. U slikama se moze vidjeti koji su to igraci. Sretno svima, u narednim danima vise informacija oko aktivnosti saveza i novitetima lige. Naranvo molba za sve igrace koji su do sada igrali ligu a ne misle je vise igrati, da pp radi lakseg i brzeg popunjavanja ekipa.
![]()
![]()
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.