Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Ne brini se Bodi ionako ce me banovati uskoro bas kao i za vrijeme Miamija i Monte Carla
namjesteno takmicenje.
A jbg, smiri malo po ostalim pdfovima s trolom
Nemoj da te banuju, fino se ganjamo, ko Nolo i Rafa zadnju deceniju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Morat cu, dosadilo je i meni.
A i steta zbog rivalstva, zadnji slem bi mogao sve odluciti, bas kao i izmedju Noloa i Rafe.
I cestitke na preuzimanju prve pozicije, uvijek je lakse ganjati, nego biti vodeci.
S kim se Rafa ganja?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jel istina da si osmeko bodiju goreztkine parove onomadBosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2021, 22:28Prva četvorica na tabeli sa teoretskim šansama za titulu će tipovati u privatnoj poruci. Tipovi ce biti objavljeni pred početak meča
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije istina, ja sam prije svega nepristrasan i volio bih dapače da ima što više različitih pobjednika turnira tako da cinkanje bodiju bi bilo kontraproduktivno.Edin TM87 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 15:15Jel istina da si osmeko bodiju goreztkine parove onomadBosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2021, 22:28Prva četvorica na tabeli sa teoretskim šansama za titulu će tipovati u privatnoj poruci. Tipovi ce biti objavljeni pred početak meča![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Onda posteno... Jedino je realno i tipovat u pp zavrsnice turnira!
Dobro bi bilo napraviti i goat listu sa titulama mastersima i YE...
Dobro bi bilo napraviti i goat listu sa titulama mastersima i YE...
Al kome slati u pp parove kad i sam BB je u trci za prvo mjesto
meni je svejedno al vidite vi kako cete 
Kako sam se zajebao juce,ne znam kako sam tipovao na Shapu a trebalo je biti Novak 3-0 ccc
Kako sam se zajebao juce,ne znam kako sam tipovao na Shapu a trebalo je biti Novak 3-0 ccc
Pa ja i zaboravio tu cinjenicu hehe, mada i tako nece niko udariti na Beretu(osim tebe
⚽FK Garaže⚽
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja tipujem Djokovic-Berrettini 3:0 vas ostala trojica meni u pp. Vidite da sam transparentan i da neću koristiti vaše tipove da bi krojio svoj iako sam posljednji od ovih sto mogu do titule
#Punoljetstvo
Salim se ja u vezi toga, pa ja od pocetka tvrdim da treba biti sve otvoreno. Kalkulacije su sastavni dio svega. Najbolji uvijek pobijedi.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 jul 2021, 16:41Ja tipujem Djokovic-Berrettini 3:0 vas ostala trojica meni u pp. Vidite da sam transparentan i da neću koristiti vaše tipove da bi krojio svoj iako sam posljednji od ovih sto mogu do titule
⚽FK Garaže⚽
Na RG je bilo smekanje, nemam nista ni protiv koga, al je bas ofirno bilo, ja mu poslao parove u PP kroz 2 minute ostala trojica objavljuju parove na tippingu.Edin TM87 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 15:15Jel istina da si osmeko bodiju goreztkine parove onomadBosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2021, 22:28Prva četvorica na tabeli sa teoretskim šansama za titulu će tipovati u privatnoj poruci. Tipovi ce biti objavljeni pred početak meča![]()
Smijesno opet zbog kasnjenja izgubih slam, bezveze igrao 2 hefte zakasnim na finale 3:1 bi stavio al kita na kraju... 
- BosniaBoston
- Kontakt:

Čestitike osvajaču MigMig, nažalost dobio sam više žalbi na kašnjenje Edina danas pa sam morao da mu ne računam bodove u finalu. Bodi preuzima čelo atp liste opet ali je zgusnuta situacija i prvi nositelj na US Openu će se tražiti medju prvih 6 trenutno budući da je u Kanadi i Sinsinatiju dostupno 50 bodova. 20 učesnika je imao ovaj Wimbledon što je manje nego na Roland Garrosu te bih volio da ovaj projekat ne nastavi sa stagnacijom već da proširi svoj utjecaj na forumu.
#Punoljetstvo
Čestitke @Mig-u na tituli, zasluženo. Edo opet choke iako je imao sve u svojim rukama. Čestitke i ostalim osvajačima bodova, dobar turnir, sve blizu cijelo vrijeme u par bodova.
Na kraju 7. mjesto taman da se vrati broj 1. Čitav turnir u top 3 i onda se odlučim da ganjam iznenađenje na Poljaka u SF i padnem ispod.. ako ništa na svim turnirima do sada u sezoni osvojeni bodovi, i to dvocifreni ne računajući Madrid. Prva trojica na ATP listi u 5 bodova, velika trojka

Na kraju 7. mjesto taman da se vrati broj 1. Čitav turnir u top 3 i onda se odlučim da ganjam iznenađenje na Poljaka u SF i padnem ispod.. ako ništa na svim turnirima do sada u sezoni osvojeni bodovi, i to dvocifreni ne računajući Madrid. Prva trojica na ATP listi u 5 bodova, velika trojka
Očekujem i tebe od Kanade, da se pojača konkurencijaLlullSergio je napisao/la: .
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
Iskreno do RG nisam vas nikako ni pratio, tek sad od Wimbledona pomnije hahah.
Ma mozda probam, ali sam zaboravan sto se toga tiče, dva puta cu tipovati i onda necu uci na forum 2 dana i eto.
Quota te brat Bosnjo pa ti dodje notifikacija,probaj igramo iz zabave ma da neki to tako ne shvatajuLlullSergio je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:04Iskreno do RG nisam vas nikako ni pratio, tek sad od Wimbledona pomnije hahah.
Ma mozda probam, ali sam zaboravan sto se toga tiče, dva puta cu tipovati i onda necu uci na forum 2 dana i eto.
Hoće li se igrati Olimpijske igre?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
-
haris123456789
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.