Copa America 2021
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2021
Narkoman maradona najbolji ikad, sto se tice smrkanja droge tu mu nema ravnog priznajem.
Osvojiti trofej na Marakani , hramu fudbala i Brazilskom domu direktno protiv Brazila.
Nisam ocekivao.Kapa dole Gaucosima , zasluzili su.
O Messiju nema potrebe vise sta reci , nedovoljno je sta god se kaze.Fudbalski genije.
Radi njega mi je prvenstveno drago sto su uzeli , jer taj covjek je zasluzio i puno vise.Vidjeli se koliko mu znaci a tek koliko su svi u ekipi ginuli za njega i ovaj trofej.Velik si Lionele , lider i babuka ostatku generacije.
Fudbal koji se igrao na ovo Copi je kvalitetniji nego se igrao na Euru.Toliko zustrine , ponosa , srcanosti i fudbalskog majstorstva je vidjeno.Ovo je fudbal , ovo je igranje srcem i zivotom.Fantasticne utakmice su bili , pogledao sam ukupno 7 utakmica i ne znam koja je zustrija i nafuranija bila.Nema skidanja gaca , nema klaun ekipa , igra se , bori se i gine za svoj dres.
Nisam ocekivao.Kapa dole Gaucosima , zasluzili su.
O Messiju nema potrebe vise sta reci , nedovoljno je sta god se kaze.Fudbalski genije.
Radi njega mi je prvenstveno drago sto su uzeli , jer taj covjek je zasluzio i puno vise.Vidjeli se koliko mu znaci a tek koliko su svi u ekipi ginuli za njega i ovaj trofej.Velik si Lionele , lider i babuka ostatku generacije.
Fudbal koji se igrao na ovo Copi je kvalitetniji nego se igrao na Euru.Toliko zustrine , ponosa , srcanosti i fudbalskog majstorstva je vidjeno.Ovo je fudbal , ovo je igranje srcem i zivotom.Fantasticne utakmice su bili , pogledao sam ukupno 7 utakmica i ne znam koja je zustrija i nafuranija bila.Nema skidanja gaca , nema klaun ekipa , igra se , bori se i gine za svoj dres.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 11 jul 2021, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ode fudbalskim neznalicama i posljednji argument kontra GOATa.
Minut sutnje za njih.
Plus sedma zlatna lopta.
Minut sutnje za njih.
Plus sedma zlatna lopta.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nakucat će Mali 45+ golova i u sezoni pred nama. Sad je potpuno rasterećen, sve što se u fudbalskom svijetu može uraditi, uradio je. Samo Mundijal fali, ali ko zna..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Totalna dominacija jednog igraca na prvenstvu Cope
Još kad se doda ovo:
Selektor Argentine Lionel Scaloni potvrdio je kako je Lionel Messi igrao povrijeđen finale Copa Americe protiv Brazila.
"Da znate način na koji je Messi igrao u Copa Americi, voljeli biste ga još više. Nikad ne možete bez igrača poput njega, čak i kad ima povredu, kako u ovoj, tako i u prethodnoj utakmici", rekao je Scaloni.
Messi je napokon došao do trofeja u dresu Argentine. Imao je ranije prilika, gubio je finala, ali nije odustajao.
"Na kraju nije bacio peškir i uspio je. Govorimo o najboljem nogometašu svih vremena i svi su znali koliko mu je bilo važno osvojiti naslov s reprezentacijom. Imamo odnos koji je drugačiji od uobičajenog odnosa trener-igrač. Bliži je. Pozdravljamo se, grlimo i bit ću mu vječno zahvalan i saigračima", dodao je selektor Argentine.
pa na ovoj temi se slabo ko razumije u fudbal, totalno sam pogriješio temu, ništa sve najbolje
NEMA NAZAD
- Trebinjac94
- Kontakt:
Drago mi je zbog Gaučosa i Mesija, ali po meni njihovo najlošije finale od zadnja četiri i baš sad su uzeli trofej. Po meni utakmica borbena i ništa više od toga, Argentina u provom poluvremenu prodala oko 10 lopti u opasnoj zoni, a Brazil nije ništa napravio. Izdvojio bih sudiju koji je odlično odradio posao i de Paula koji je imao vrhunska dva pasa i to je to. I najzanimljiviji detalj koji sam primjetio (jer je meč bio dosadan), većina igrača voli više tetovirati lijevu nego desnu ruku, ali to je za neke dublje analize 
Blue Train
- JohnCleese
- Kontakt:
Lijevu tetoviraju da je mogu izbaciti kroz prozor dok voze.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Protiv ovog Brazila bi i naša reprezentacija izgledala ozbiljno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Haj mozda sada Messijevi navijaci prestanu spominjati olimpijadu i u-20 svjetsko. Stvarno je malo sta neugodnije citati.
Ma i jaca.Ovo bi recimo Danska preslusala.Kad Poulsen i Hojberg udare sitan vez a gore antilopa Bratvajt i ubica Dolberg razvuku.
Evropsko prvenstvo je bukvalno djelovalo kao manekenska pista u odnosu na ovu Copu.Da je muski sport pokazala je Copa a da je puna prepuhanih ekipa i jalovog marketinga dokazala je Evropa.
Kad omalovazavas natjecanje u kojem igraju finale 2 ovakve reprezentacije onda pocni od Evropa gdje igraju dvije drugorazredne ekipe u poredjenju sa ove dvije finale.
Italija je ekipa sa duhom , stilom i srcem.
Sta reci za Engleze , polufinaliste Dance te pregrst buranija ekipa u 4-finalu.
Kakve ti gluposti pises nevjerovatno.
Zamjena za kvalitet je postala srcanost i zustrina,odvratan fudbal se igrao,sinoc su malo spasili stvar iako je drugo poluvrijeme bilo mesarsko.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Inace ove banane drzave su dokazale i na zadnjem wcu
Iduce godine ko osvoji Afcon mora klepit zlatnu loptu
kvalitet kao na copi
Iduce godine ko osvoji Afcon mora klepit zlatnu loptu
Nikad gore reprezentacije Brazila i Argentine, a ti pises kao da se radi o Brazilu iz 2000-e ili Argentini iz 2010-eJoeBleck je napisao/la: ↑11 jul 2021, 13:49Ma i jaca.Ovo bi recimo Danska preslusala.Kad Poulsen i Hojberg udare sitan vez a gore antilopa Bratvajt i ubica Dolberg razvuku.
Evropsko prvenstvo je bukvalno djelovalo kao manekenska pista u odnosu na ovu Copu.Da je muski sport pokazala je Copa a da je puna prepuhanih ekipa i jalovog marketinga dokazala je Evropa.
Kad omalovazavas natjecanje u kojem igraju finale 2 ovakve reprezentacije onda pocni od Evropa gdje igraju dvije drugorazredne ekipe u poredjenju sa ove dvije finale.
Kakve ti gluposti pises nevjerovatno.
Otrova se lik u bangladesu zbog poraza brazila?
E neymare klocu sto niste pobjedili?
E neymare klocu sto niste pobjedili?
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ajde vakat je bio više, ko bi igro Copu i iduce godine da nisu osvojili.
Jel se ovo fkt igra svake godine,mislim stvarno je postao ko bajramski turnir 
2016. je bila zbog neke godišnjice vanredna Copa i sad ova (trebala se igrati prošle godine), da se igra u isto vrijeme kad i EURO.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Aha,ma imam osjecaj da svakog ljeta se copa spominje znaci to je u zadnje vrijeme,ona se u regularnim uslovima igra svako dvije godine?
A u Evropi sve sami superstarovi.Posebno u finalu.meepo je napisao/la: ↑11 jul 2021, 14:08Nikad gore reprezentacije Brazila i Argentine, a ti pises kao da se radi o Brazilu iz 2000-e ili Argentini iz 2010-eJoeBleck je napisao/la: ↑11 jul 2021, 13:49Ma i jaca.Ovo bi recimo Danska preslusala.Kad Poulsen i Hojberg udare sitan vez a gore antilopa Bratvajt i ubica Dolberg razvuku.
Kakve ti gluposti pises nevjerovatno.![]()
Yebeni Sterling igrac turnira.U Hrvstskoj ligi ne moze biti najbolji klupadzija Citya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.