Ma ovo je baš očajno, nikad gori Conor. Nikakve čvrstine u njemu, prvi ozbiljan udarac i on je gotov.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jul 2021, 06:42S kim? Sa bracom Paul? Kakav box, neko ce ga u kolica poslat.Fuerza je napisao/la: ↑11 jul 2021, 06:39I ovako je bio dosta loš, ovo sa nogom mu je i dobro došlo da ima na šta da se vadi. Ali na njegovom mjestu ja ne bih tražio više mečeve sa Dustinom, nek se okrene boksu, nadam se da griješim, ali sa njegovom MMA karijerom na nekom ozbiljnom nivou je gotovo.
Ne mogu da vjerujem koliko je uzasno izgledao veceras, hoce to kad se pije i bijelo vuce.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Lakši trening za Dustina. Dosta više ovog cirkusanta.
Chicken legs gotov s karijerom fala qurcu
naravno da ce to reci, samo pare proklete, no, poirier bi obojici trebao reci da **** i traziti borbu s oliveirom za pojas
samo, potencijalna cetvrta borba nece biti ista ako poirier izgubi od oliveire (al ce i dalje biti hype zbog njihovog sad vec loseg odnosa), zbog toga ce dana moliti boga da se conor oporavi sto prije, a poirier ako prihvati cetvrtu borbu, ucinice to zbog para, a nadam se da nece
Pa ide sad za pojas to je i rekao ...pitaj Boga koliko ce se conor oporavljat i da li ce se ikad i vratiti....a ako se i vrati ide 4 borba
zbog nemoći je pokušavao giljotinu, samo se umorio i dobio pesnicu i lakat u glavu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nevjerovatno glup potez giljotina. U onoj situaciji kad je kapitulirao, je bio toliko izmoren da nije bio u stanju plantat stopala i samo mu propalo dok nije puklo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AshburtonG
- Kontakt:
Na osnovu cega trazi cirkusant 4. borbu? Na osnovu povrede ili 4 lakta sa zemlje, dok se borio za zivot?
Ima srece sto mu je noga pukla, a ne glava, jer je Dustin trenutno na nivou, kojeg bi tesko i Conor od prije 6-7 godina dobio, a ne ovaj trenutni pokusaj od borca. Sere od hrvanju prije meca, pa onda od silne nemoci pokusa submission i to giljotinom.
Ima srece sto mu je noga pukla, a ne glava, jer je Dustin trenutno na nivou, kojeg bi tesko i Conor od prije 6-7 godina dobio, a ne ovaj trenutni pokusaj od borca. Sere od hrvanju prije meca, pa onda od silne nemoci pokusa submission i to giljotinom.
Kakav Conor ba Dustin je 2 levela iznad njega. Sreca mu je pa je pukla noga otkino bi mu glavu. Neko napisa sad kao imace ispriku, a ko njega uopste za ozbiljno shvata?
Vraca Dani usluge za brdo para sto mi je priredio cirkisima itd, i bice borba broj 4 sigurno nekad u buducnosti, zbog PARA. Na Dustinovom opet bi prihvatio i glavu mu otkino i uzeo pare 
Oliveira - Dustin, strasan matchup.
Oliveira - Dustin, strasan matchup.
Oliveira pokazuje bolnu grimasu na svaki udarac, tresu mu se noge, ukrivi se, sa njegovom takvom izdržljivošću ga Poirier ili Gaethje imaju velike šanse završiti sa TKO. Da ima izdržljivost Natea bio bi goat.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gotov je Conor, nema od njega vise nista kad su u pitanju borbe. Samo sam sebe pokusava hajpati pred meceve, ali je to na silu. Nije to vise onaj stari borac ni blizu. Bolje mu se oprostiti nego da se sramoti vise.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Rece frajer prije borbe "Dustine zavrsices na nosilima", na kraju on zavrsio na nosilima. Mystic Mac.
Ajde sada U penziju.
Odglumio connor povredu kad je vidio da mu slijedi novi KO
Sad ce ovako jos 5 godina pricati da nije izgubio...
Sad ce ovako jos 5 godina pricati da nije izgubio...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Conor je sramota,mucno mi ono gledat.
E'o i ja odgledao..
Zvuk je meni na nuli tako da nisam ni primjetio kad mu je pukla noga?
Dustin ga silovao cijelu borbu pokušaj giljotine je komedija, a tek to što lik ne može primiti par udaraca odma mu flešovi pred ocima..
Gotov je on.
Covjek poput mene na to sve gleda kao na nekog od prije 5,6 godina, a to što je šmrkao kokain pušio travu to ništa..
Sto rece neko ranije postavlja snimke dok trci ovo ono, a mrtav nakon par minuta.
Da li ima snimak tacno kad slomi nogu jer ovo meni smrdi na identicnu scenu kao Joshua protiv debelog meksikanca kad se nije htio vratiti jer je znao da ce biti nokautiran hladno?
I da onaj kraj mene sramota evo sad gledam snimak koji traje minutu ja ga ubrzavao toliko mene sramota dok gledam.
Dustin ga silovao cijelu borbu pokušaj giljotine je komedija, a tek to što lik ne može primiti par udaraca odma mu flešovi pred ocima..
Gotov je on.
Covjek poput mene na to sve gleda kao na nekog od prije 5,6 godina, a to što je šmrkao kokain pušio travu to ništa..
Sto rece neko ranije postavlja snimke dok trci ovo ono, a mrtav nakon par minuta.
Da li ima snimak tacno kad slomi nogu jer ovo meni smrdi na identicnu scenu kao Joshua protiv debelog meksikanca kad se nije htio vratiti jer je znao da ce biti nokautiran hladno?
I da onaj kraj mene sramota evo sad gledam snimak koji traje minutu ja ga ubrzavao toliko mene sramota dok gledam.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa bilo ti je u direktnom prijenosu, zumiran snimak stopala koje mu visi. Skoro pa ko Weidmanu.90minut je napisao/la: ↑11 jul 2021, 12:51E'o i ja odgledao..
Gotov je on.
Odlicno onda postoji šansa da se vrati ( al u ku-rcu)Donnie Darko je napisao/la: ↑11 jul 2021, 12:57Pa bilo ti je u direktnom prijenosu, zumiran snimak stopala koje mu visi. Skoro pa ko Wiedmanu.90minut je napisao/la: ↑11 jul 2021, 12:51E'o i ja odgledao..
Gotov je on.
Samo ne mogu skontati kad tacno..
Ne bi vjerovao prvu minutu kad je poceo da krha iznova i iznova govorim u sebi šta ti je idiote desice ti se ko Weidmanu.
Ja bih rekao jos protiv Diaza nakon operacije i penzija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.