Cekaj dok on malo dodje sebi od silnih povreda , bit ce on ponovo No1Los_Blanos2 je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Vidi L_blancos i Los_Blanos2 se raspravljaju,a ja cijelo vrijeme mislim da se radi o jednoj osobia druze jbg sada..
@ L_ blancos djes Toresa sada u najbolje napadaca svijeta , pa Milevsky (D.Kyiv) je ispred njega
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dok on dodje sebi, doce i ljeto 30to, taman jelda..a do tad 10 tak novih "el nina".L_blancos je napisao/la:Cekaj dok on malo dodje sebi od silnih povreda , bit ce on ponovo No1Los_Blanos2 je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Vidi L_blancos i Los_Blanos2 se raspravljaju,a ja cijelo vrijeme mislim da se radi o jednoj osobia druze jbg sada..
@ L_ blancos djes Toresa sada u najbolje napadaca svijeta , pa Milevsky (D.Kyiv) je ispred njega
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Reci mi da se šališ kada je ova lista u pitanju?!L_blancos je napisao/la: Najbolji napadaci svijeta :
Llorente
Ibrahimovic
Higuain
Torres
Villa
pa tako dalje..
ma šali se sigurno moj Monolože
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobro, trenutno nije tako dobar, ali sam siguran da Higuain u vrhunskoj formi je jedan od najboljih napadaca na svijetu. Ma uostalom, njegove igre govore za sebe. Mene je kupio svojim igrama da mu ne zamjeram ni onu stativu, momak je pravi igrac za nas. ANIMO PIPITA, RECUPERETE PRONTO!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
dobar je zato sto iza sebe ima Ozila, Kaku, Ronalda.. uvijek je bio neko dobar iza njega. a kad je on to uzeo loptu i sam presao 2-3 pa dao gol ? da ti se mozak ne znoji ja cu ti odgovoriti - nikad!
pa frajer je fulio prazan gol protiv Lyona...
- Nail for Real
- Kontakt:
Protiv Malage, ako vec hoces primjer. A i protiv Espanyola, kada je trebalo da se drzi korak za Barcom, je on preuzeo odgovornost i dobili smo 4-3. Pa samo prosle godine kakve je samo majstorije izvodio, meni najdrazi onaj lijevom protiv Mallorce. A to sto je promasio prazan gol ja njemu nikad necu zamjerit, desi se svakom. Ni Ronaldo nije pogodio 100% sansu u El Clasicu ( utakmica koja nije nista manje vazna od ove sa Lyonom ) pa Ronalda niko ne napada.lech je napisao/la:dobar je zato sto iza sebe ima Ozila, Kaku, Ronalda.. uvijek je bio neko dobar iza njega. a kad je on to uzeo loptu i sam presao 2-3 pa dao gol ? da ti se mozak ne znoji ja cu ti odgovoriti - nikad!
EDIT:
Boldano-pa po tome ispade da je los, jer je ove sezone dao samo 10 golova. Ne jarane, on je npr. bio najbolji strijelac i asistent u sezoni 2008/2009. I koga je tada imao? Robbena koji je vise vremena proveo u bolnici, imao Sneijdera koji se takodjer mucio sa povredama....prakticno je sam nosio Real te sezone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A kad je sa pola terena petom lobovao golmana?lech je napisao/la: a kad je on to uzeo loptu i sam presao 2-3 pa dao gol ?
Nije svak' Pele ili Maradona.
...što je više lome to je volim jače...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
pa jel njegovo da prodje 2,3 igraca koji si ti biser..lech je napisao/la:dobar je zato sto iza sebe ima Ozila, Kaku, Ronalda.. uvijek je bio neko dobar iza njega. a kad je on to uzeo loptu i sam presao 2-3 pa dao gol ? da ti se mozak ne znoji ja cu ti odgovoriti - nikad!
[youtube][/youtube] lijevom nogom
[youtube][/youtube] desnom nogom
[youtube][/youtube] glavom
[youtube][/youtube] uzivaj
[youtube][/youtube] njegov stil
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa znam ja da vas dosta slini za Messijem Ronaldom, Robenom i drugima..lech je napisao/la:dobar je zato sto iza sebe ima Ozila, Kaku, Ronalda.. uvijek je bio neko dobar iza njega. a kad je on to uzeo loptu i sam presao 2-3 pa dao gol ? da ti se mozak ne znoji ja cu ti odgovoriti - nikad!
On je ponavljam igrao ispred dva najsebicnija igraca i opet vodio Real u 3 sezone..Njegovo je da daje golove, a uostalom zna i on neke finte..
- Nail for Real
- Kontakt:
Perez rekao da "biraju" izmedju Ruuda i Morate. Ako ne bude nista od Ruuda ( a vrlo vjerovatno nece dolazit' ) okrecemo se Morati. Momak je vec dobijao sansu ove godine i nije razocarao s obzirom na malu minutazu.
-
Madridista_23
- Kontakt:
Ma Morata bi bio pun pogodak.. nadam se da će on dobiti šansu
A ovi što pričaju gluposti kako Higuain nije dobar napadač, očigledno da ne prate Pimeru ni Real tako da...
Zadnje tri sezone daje najviše golova u Realu, 20+ svake sezone i onda neki levati dođu ovdje i pišu kako lik ne zna..
nigdje veze...
A ovi što pričaju gluposti kako Higuain nije dobar napadač, očigledno da ne prate Pimeru ni Real tako da...
Zadnje tri sezone daje najviše golova u Realu, 20+ svake sezone i onda neki levati dođu ovdje i pišu kako lik ne zna..
nigdje veze...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
MorataMadridista_23 je napisao/la:Ma Morata bi bio pun pogodak.. nadam se da će on dobiti šansu
nigdje veze...
Ma bitno je da oni znaju drkati po tastaturi
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
ja jedino slinim za Seherzadom, Salmom Hayek, Madelein Stowe... za tebe ne znam. ako ti je neka utjeha masa raje se pali na RonaldaL_blancos je napisao/la:Pa znam ja da vas dosta slini za Messijem Ronaldom, Robenom i drugima..lech je napisao/la:dobar je zato sto iza sebe ima Ozila, Kaku, Ronalda.. uvijek je bio neko dobar iza njega. a kad je on to uzeo loptu i sam presao 2-3 pa dao gol ? da ti se mozak ne znoji ja cu ti odgovoriti - nikad!
On je ponavljam igrao ispred dva najsebicnija igraca i opet vodio Real u 3 sezone..Njegovo je da daje golove, a uostalom zna i on neke finte..
upravo zbog toga sto nas je on vodio, nekakva Roma i Lyon su nas izbacivali iz LP. pa taj je Higuain samo uzimao mjesto Raulu koji bi svakako vise dao od njega.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zbog Higuaina ispadamo 3,4 zadnje godine iz LSlech je napisao/la:ja jedino slinim za Seherzadom, Salmom Hayek, Madelein Stowe... za tebe ne znam. ako ti je neka utjeha masa raje se pali na RonaldaL_blancos je napisao/la:Pa znam ja da vas dosta slini za Messijem Ronaldom, Robenom i drugima..lech je napisao/la:dobar je zato sto iza sebe ima Ozila, Kaku, Ronalda.. uvijek je bio neko dobar iza njega. a kad je on to uzeo loptu i sam presao 2-3 pa dao gol ? da ti se mozak ne znoji ja cu ti odgovoriti - nikad!
upravo zbog toga sto nas je on vodio, nekakva Roma i Lyon su nas izbacivali iz LP. pa taj je Higuain samo uzimao mjesto Raulu koji bi svakako vise dao od njega.
Uzimao mjesta Raulu?
Vrati se ti tvojim telenovelama, ocigledno ne pratis Real zadnje 3,4 godine. Pa Higuain i Raul su cinili tandem u napadu, dok nije dosao Ronaldo. Raul bi dao vise od njega? Raula su godine stigle, dao je samo 4 gola prosle sezone u Primeri ( napomena da je prvih mozda 10-tak kola igrao u prvoj postavi ) a Higuain 27 ( nije otpocetka igrao u prvoj postavi + izbivao je sa terena odredjeni period ).
Molim te nemoj vise.
Daj mi nesto pojasnite - sta se to desava s Special One ?
Ozbiljno pitam sto se to Perez toliko naljutio na vaseg specijalistu ???
p.s. nemoj samo da bude - nista ne znate - a nocas i na TV o tome ????
Perez - da vec ne razmislja da zamjeni tarac ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Glupi mediji iz Katalunje eto sta je..zele malo da uznemire svacionicu RM itdd..bparena je napisao/la:Daj mi nesto pojasnite - sta se to desava s Special One ?
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nisu glupi mediji iz Katalonije,mislim da je vest prenela Marca.Perez se naljutio na Mourinja sto toliko u medijima potencira dovodjenje napadaca,kad je Perez reko da nece nikog dovesti.Al vidim da Mourinjo i dalje ide po svom,tako da je danas spomenuo dovodjenje Van Persia,ako Real ne osvoji ni jedan trofej ove sezone,videcemo sta ce biti sa Mourinjom.Mozda i on bude iznerviran sto mu se zelje ne ispunjavaju,pa se vrati u Englesku.Los_Blanos2 je napisao/la:Glupi mediji iz Katalunje eto sta je..zele malo da uznemire svacionicu RM itdd..bparena je napisao/la:Daj mi nesto pojasnite - sta se to desava s Special One ?
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa dobro nevijerujem da se zbog toga naljutio i da zbog toga odnos los izmedju njih to je smijesno, jasno je da treba zamijena za Higuaina makar na 6 mijeseci, a daj link sa Marce 
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Kad ovako dođe neki "Katalonac" pa baci bombu, raznese nam po teme glupostima.

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Ne mogu sad da nadjem link,ali je verovatno iz spanskih,jer ja od stranih,citam samo njihovu stampu(sport.es i Marcu)Takodje sam to procitao pre neki dan i u domacoj stampi.Medjutim,mislim da je to Perez rekao na nekoj konferenciji,ali takodje mislim da je to ne ozbiljno i da su to novine napisale cisto zarad veceg tiraza.
Al evo gledam,vi ste 80 % prosli Atletico Madrid,i onda u polufinalu sa Sevillom,koju bi trelao da prodjete,pa lako moze da se desi da igraju Real-Barcelona u finalu kopa,to bi bilo odlicno.Jel zna neko od vas,kog datuma se igra?
Al evo gledam,vi ste 80 % prosli Atletico Madrid,i onda u polufinalu sa Sevillom,koju bi trelao da prodjete,pa lako moze da se desi da igraju Real-Barcelona u finalu kopa,to bi bilo odlicno.Jel zna neko od vas,kog datuma se igra?
MVP - Messi-Villa-Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.