RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nikad zaboraviti!
Dobro je sto idemo na tekme, al mislim da nas iz Mostara najmanje ide u Srebrenicu!
Tuzno je to!
Dobro je sto idemo na tekme, al mislim da nas iz Mostara najmanje ide u Srebrenicu!
Tuzno je to!
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Samo meni dresovi novi bas uzasni? Isto crnogorci ili makedonci previse komplikovan nakav, saren nigdje veze pravi kic, Mozda je samo do mene
Ima li iko informaciju hoće li biti odgođena utakmica protiv Posušja planirana u ponedeljak 19.07.2021 u 20h?
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne vjerujem. Svi igraju, pa tako i mi.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da necemo ni traziti odgodu iz dva razloga:
1. Nismo pristali na odgodu utakmice kada je trebalo Sarajevu, smijesno bi bilo da sada trazimo istu stvar.
2. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo i da dovedemo dovoljno igraca jer smo znali da cemo pocetak prvenstva igrati na 2 fronta.
1. Nismo pristali na odgodu utakmice kada je trebalo Sarajevu, smijesno bi bilo da sada trazimo istu stvar.
2. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo i da dovedemo dovoljno igraca jer smo znali da cemo pocetak prvenstva igrati na 2 fronta.
Forzza Velez
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Mislim da nakon one situacije sa Sarajevom od prošle godine, da ne bi trebali tražiti niti jednu utakmicu da odgodimo. Još dodaj podatak da kad pogledaš ovu prvu postavu koja je igrala protiv Kolerajna i pogledaš klupu, na toj istoj klupi imaš Deju, Daria, Edu, Pršeša, Isić, Osmića, Luku... Koji mogu uletiti u startnih 11.
Nema nikakvog razloga za odgodu. Imamo toliko igrača koji su željni dokazivanja. Neka ih izvede da vidimo šta to imamo u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.