Bagaricu je prirodna pozicija napadac,najvise je utakmica odigrao na toj poziciji.Nez sta je kod vas igrao.Vidim da moze i oba krila igrati,ali ako dodje kod nas bit ce napadac sigurno,jer napadaca nemamobrig je napisao/la: ↑11 jul 2021, 17:01Široki nije sigurnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2021, 16:48Da,osim Krpica i Ubiparipa,ima i Mehanovica i Ramica
Tako da,ne znam sto ce im vise spiceva
Ko bi mogao biti zainteresovan?
Velez ima Zajmovica,Georgijevica i vraca im se Mulic na zimu sa posudbe,a i ne bi mu oni mogli ponuditi neke uslove
Tako da nisu oni mislim
Siroki mozda nudio mu da se vrati?Oni imaju samo 2 bezveze spica
Ali vala ako nasi ne mogu da mu ponude vise od Sirokog neka se roknu odma,i uprava i Tan i svi
Zrinjski ima 3 dobra spica tako da nisu oni
Borac ima Moraitisa,Lukica i Zivkovica
Nisu oni sigurno
Ostali nemaju ni para niti bi dosao kod njih
Mislim da su za Bagarica zainteresovani mi i Siroki.Ako je tako,onda je nas gotovo sigurno
Bagarić je skup igrač i nije napadač nego krilo.
Široki je vratio mladog Lukića koji je odmah zabio Vllazniji i doveo par mlađih igrača i to je to.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 jul 2021, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Solidan angazman,mislim da on moze i vise od toga ali sad za sad ok
Klub koji vrlo cesto izbori Evropu,prije 3 sezone igrao grupnu fazu
Liga je 15.po jacini u Evropi mislim,znaci duplo jaca od nase
Ponudili mu sigurno vece uslove od nas duplo,sve redovno nista ne kasni
Nez sto bi ostajao kod nas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, jača je liga od recimo srbijanske ili hrvatske. Nema jače lige u Europi a manje države. Ovo je za njega top transfer.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2021, 17:22Solidan angazman,mislim da on moze i vise od toga ali sad za sad ok
Klub koji vrlo cesto izbori Evropu,prije 3 sezone igrao grupnu fazu
Liga je 15.po jacini u Evropi mislim,znaci duplo jaca od nase
Ponudili mu sigurno vece uslove od nas duplo,sve redovno nista ne kasni
Nez sto bi ostajao kod nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Do cetvrtka bi trebao potpisati tako mi rece jedan od BP
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobar izbor. Sigurno lijepu cifru je dobio, a i iz te lige moguc je odlazak dalje. Sretno Miliju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Evo i sportske objaviše
Dražen Bagarić pred povratkom u Premijer ligu BiH
Za Bagarića je, naime, zainteresovano nekoliko bh. premijerligaša, a trenutno je najbliži dolasku u redove aktuelnog osvajača Kupa, Sarajeva. Aktuelni šef stručnog štaba bordo tima Goran Sablić trenirao je hrvatskog ofanzivca tokom vlastitog mandata u Širokom Brijegu te bi upravo ta “konekcija” mogla biti ključna u pregovorima.
Više detalja oko ovog transfera trebalo bi se znati naredne sedmice.
Za Bagarića je, naime, zainteresovano nekoliko bh. premijerligaša, a trenutno je najbliži dolasku u redove aktuelnog osvajača Kupa, Sarajeva. Aktuelni šef stručnog štaba bordo tima Goran Sablić trenirao je hrvatskog ofanzivca tokom vlastitog mandata u Širokom Brijegu te bi upravo ta “konekcija” mogla biti ključna u pregovorima.
Vala lego bi nam bas.Fali nam takav tip igraca u spicu i bila bi ovo sasvim solidna ekipa.Daj Boze da ga zavrse jedino sto nije pripreme prosao sa nama al mislim da je on spreman igrac.amypitar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:00Evo i sportske objaviše
-
- Kontakt:
I bez dana priprema je bolji od Ahmetovića i Velkoskog zajedno.samoSA je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:07Vala lego bi nam bas.Fali nam takav tip igraca u spicu i bila bi ovo sasvim solidna ekipa.Daj Boze da ga zavrse jedino sto nije pripreme prosao sa nama al mislim da je on spreman igrac.amypitar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:00Evo i sportske objaviše
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto Bagaric Ronaldo. Odvadite malo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kakvih priprema?Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:19I bez dana priprema je bolji od Ahmetovića i Velkoskog zajedno.samoSA je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:07Vala lego bi nam bas.Fali nam takav tip igraca u spicu i bila bi ovo sasvim solidna ekipa.Daj Boze da ga zavrse jedino sto nije pripreme prosao sa nama al mislim da je on spreman igrac.amypitar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:00Evo i sportske objaviše
ORIGINAL 1987
- robertkosar
- Kontakt:
Kada vidim da su registrovani LaziĆ i Vicko, znaću da je porski dug plaćen.
Tek tada ću prićati o pojačanjima.
Tek tada ću prićati o pojačanjima.
-
- Kontakt:
Poreski dug je jedno, a šta ćemo sa dobavljačima, dužni smo i njima do pm. Neki od njih su nas napustili. Šta ako potegnu tužbe...Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:43Valjda cemo u narednih par dana saznati nešto konkretno o njihovoj registraciji, o Bagariću, o opremi....![]()
Haha jes vala ko imali pripreme nake.PeakyBlinders je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:28Kakvih priprema?Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:19I bez dana priprema je bolji od Ahmetovića i Velkoskog zajedno.
Ma Krste vise nije za ozbiljnog fudbala sa njim ne treba nikog poredit
Ahmetovic mislim moze jos dosta dati sto se igre tice ako se oporavi 100 % ( meni konkretno pravo drag igrac )
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U trenutnoj situaciji bi dobro došao, u Moldaviji smo igrali bez špica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bgm nije neka statistika kod Bagarica, od dana kad je otisao iz Sirokog, 25 utakmica 2 gola, ocekivao sam bolju statistiku, samo da ne bude novi Mesanovic, a iscekuje se vec danima ko ozeblo sunce
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Dave, EastMadness, NazorUso, nedimmmm1337, skoJaa, Zagor i 75 gostiju.