UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Usudio bih se reći da bi ovakav Conor izgubio od Diaza kao i u prvom meču.
- RollingPaper
- Kontakt:
Koliko god da gubi mečeve ostaće popularniji od svih ostalih, čovjek sebi fenomenalno zna dić hype uvjek.
Šta ti je ba, pa ovaj Conor ne bi mogao dobiti O' Malleya smiješan lik totalno zamisli ovog Conora u 3 rundi druge borbe kad Diaz krene u napad i ovaj bježi nazad s dignutim rukama.
Pa ne bi mogao disati taj Conor je onaj koji je i imao nešto gasa u sebi ovaj nema ništa ako je raja mislil da je prije upitan njegov gas šta ona reci za ovo.
Jedno je navijati za njega i podržavati ga jer volim njegove pressice i nasmijava me samo realnost je realnost nemam ja ovdje šta braniti ovaj lik ne može dobiti trenutno nikoga iz top 5.
Respect za Mcgregora koji se kao multi milioner jos uvijek dolazi marisat u oktagon.
Čovjek ima toliko para da mu ni unuci nece morat radit nista, al svejedno dolazi da odmjeri snagu sa gladnijim borcima kojim je ufc sve.
Puno vise od ovih 20 miliona bi mogao da dobije samo u nekoj od onih egzibicionih pizdarija, al svejedno dolazi na najveci moguci level.
Mislim da je Bisping nedavno rekao da je tesko ustat u 6 ujutro iz svilenih plahti da bi isao trčat.
Vise od pola rostera vise nebi uopste bilo tu da imaju pola njegovih para.
Mislim da bi i on trebao da razmisli o tome.
Ako mu je već do borbe nek se prebaci na box
Isto misljenje imam i za Tonija, Diaza, Cowboya.
Čovjek ima toliko para da mu ni unuci nece morat radit nista, al svejedno dolazi da odmjeri snagu sa gladnijim borcima kojim je ufc sve.
Puno vise od ovih 20 miliona bi mogao da dobije samo u nekoj od onih egzibicionih pizdarija, al svejedno dolazi na najveci moguci level.
Mislim da je Bisping nedavno rekao da je tesko ustat u 6 ujutro iz svilenih plahti da bi isao trčat.
Kakav crni respekt. Ovako ispada samo glup sto pored toliko novca dobija udarce u glavu a znamo kakve znaju biti posljedice toga.Samo kvari svoj legacy bolje da se umirovio a ovako ce ljudi srati ma kakav Conor a sta je covjek sve radio ce zaboraviti.Jedan je Floyd Mayweather koji za 100 milki svaku borbu trenira i pametno dobija GOATDzoni je napisao/la: ↑11 jul 2021, 14:08Respect za Mcgregora koji se kao multi milioner jos uvijek dolazi marisat u oktagon.
Popularan jeste ali nije nivo top MMA boraca svoje kategorije i kategorija u kojim se prije fajtao, bar nije vise. I da se nije povrijedio Dustin bi ga svejedno oderao od batina, ovako mu je povreda dobro i dosla. Moze nastaviti baljezgati u prazno i to je to. Meni je licno interesantan dok ne krene pominjati porodicu i sl, tada postaje odvratan. A najgore u svemu tome je sto nema vise vjestinu u oktagonu koju bi stavio iza takvog trash talka. Ako je pametan povuci ce se, ranije je dobijao neke borbe poput Alda i prije nego bi ista pocela. Ovo sada je sve samo ne ugodno gledati. Jezik mu radi 100 na sat a onda dobije postene batine, nekako mi to ne ide.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- invincible1921
- Kontakt:
Njegov legacy nije upitan.Becker1 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 14:21Kakav crni respekt. Ovako ispada samo glup sto pored toliko novca dobija udarce u glavu a znamo kakve znaju biti posljedice toga.Samo kvari svoj legacy bolje da se umirovio a ovako ce ljudi srati ma kakav Conor a sta je covjek sve radio ce zaboraviti.Jedan je Floyd Mayweather koji za 100 milki svaku borbu trenira i pametno dobija GOATDzoni je napisao/la: ↑11 jul 2021, 14:08Respect za Mcgregora koji se kao multi milioner jos uvijek dolazi marisat u oktagon.
On je vec sad Hall of Fame.
Ljudi ce uvijek srat zbog nečeg, al realno koga briga sta ima da kaze neki casual gledaoc koji mozda i zna za ovaj sport upravo preko Mcgregora.
Notorious je puno napravio za ovaj sport, on lično ga je učinio popularnijim.
Dostignuća iz oktagona nesto sto pravi ljubitelj borilačkih vještina sigurno cijeni.
Haters gonna hate, tu se ne moze nista promjenit, al ko god je u stanju da stavi taj hejt sa strane kad pogleda na overall karijeru Conora moze samo reci da je on bio fenomenalan borac.
Šta ba skoro k'o Weidmanu.
Connor odavno nije top borac, u zadnjih 5 godina 7 borbi samo, od toga 4 poraza, ali eto zanimljiv je ovako ovim ljudima koji povrsno prate MMA, tj. samo kad se on bori isprati se i to je to, dok ne dodje neko drugi nahajpan.Rooney88 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 14:28Popularan jeste ali nije nivo top MMA boraca svoje kategorije i kategorija u kojim se prije fajtao, bar nije vise. I da se nije povrijedio Dustin bi ga svejedno oderao od batina, ovako mu je povreda dobro i dosla. Moze nastaviti baljezgati u prazno i to je to. Meni je licno interesantan dok ne krene pominjati porodicu i sl, tada postaje odvratan. A najgore u svemu tome je sto nema vise vjestinu u oktagonu koju bi stavio iza takvog trash talka. Ako je pametan povuci ce se, ranije je dobijao neke borbe poput Alda i prije nego bi ista pocela. Ovo sada je sve samo ne ugodno gledati. Jezik mu radi 100 na sat a onda dobije postene batine, nekako mi to ne ide.
Poraz od Nejta je osvetio i ne može se brojati kao poraz..
Khabibov poraz se ne može brojati isto jer je to Khabib i znali smo sta ce mu uraditi.
Baš kao i za Floyd-a što smo znali šta ce mu uraditi..
Dakle ostaje samo ovaj Dustinov prvi za drugi vec ima spremljenu pricu i dobice borbu sigurno.
Da on ima 4 poraza stvarno davno bi ispao iz bilo kakve price za bilo šta realno.
Khabibov poraz se ne može brojati isto jer je to Khabib i znali smo sta ce mu uraditi.
Dakle ostaje samo ovaj Dustinov prvi za drugi vec ima spremljenu pricu i dobice borbu sigurno.
Da on ima 4 poraza stvarno davno bi ispao iz bilo kakve price za bilo šta realno.
Kako si krenuo kontam napisat ces na kraju da je neporazen, ili nesto u tom fazonu.90minut je napisao/la: ↑11 jul 2021, 17:43Poraz od Nejta je osvetio i ne može se brojati kao poraz..
Khabibov poraz se ne može brojati isto jer je to Khabib i znali smo sta ce mu uraditi.![]()
Ti ne kontas da on moze dobiti jos 10 sansi protiv Dustina i svaki put ce proci isto. Pa i da mu se nije desila nezgoda svejedno bi samo bio nalupan do kraja, ne moze se osporiti da je borba isla samo u jednom smjeru. A nije bas da je Conor poznat po povratku iz mrtvih.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Procitaj brate šta sam pisao na prethodnoj stranici..Rooney88 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 18:53Kako si krenuo kontam napisat ces na kraju da je neporazen, ili nesto u tom fazonu.90minut je napisao/la: ↑11 jul 2021, 17:43Poraz od Nejta je osvetio i ne može se brojati kao poraz..
Khabibov poraz se ne može brojati isto jer je to Khabib i znali smo sta ce mu uraditi.![]()
Ti ne kontas da on moze dobiti jos 10 sansi protiv Dustina i svaki put ce proci isto. Pa i da mu se nije desila nezgoda svejedno bi samo bio nalupan do kraja, ne moze se osporiti da je borba isla samo u jednom smjeru. A nije bas da je Conor poznat po povratku iz mrtvih.
Al' ipak se na nebuloze ne može šutiti ovo što sam napisao prethodno je realnost isto kao što je realnost ovo drugo što sam napisao.
Ljudi jedva čekaju da ospore Conora, zato što im nije simpatičan. Stalno pominju to kad mu je bila poslednja pobjeda, ako ne računamo Cowboya. Ali treba naglasiti da je on od borbe sa Alvarezom imao samo 5 mečeva i to boks meč protiv Floyda, kog nisu mogli pobijediti ni elitni bokseri, i mečeve protiv najboljih boraca lake kategorije, Khabib i Poirier. Dakle, preozbiljni izazovi. I onda idu priče da je nikakav borac.
Iako naravno treba reći da je u ovom meču sad bio katastrofalan i ako se nešto drastično ne promijeni, a posle ovog s nogom teško da će, mislim da je vrijeme za penziju iz razloga što ne vidim njegovu potrebu za borbama ako to neće biti borbe sa top borcima, a ovakav teško da im može išta.
U svakom slučaju, Conor je legenda ovog sporta, mogu mu biti svi zahvalni, na kakav god način da je to ostvario on je podigao MMA sport i najzaslužniji je popularnost koju MMA sad ima.
Iako naravno treba reći da je u ovom meču sad bio katastrofalan i ako se nešto drastično ne promijeni, a posle ovog s nogom teško da će, mislim da je vrijeme za penziju iz razloga što ne vidim njegovu potrebu za borbama ako to neće biti borbe sa top borcima, a ovakav teško da im može išta.
U svakom slučaju, Conor je legenda ovog sporta, mogu mu biti svi zahvalni, na kakav god način da je to ostvario on je podigao MMA sport i najzaslužniji je popularnost koju MMA sad ima.
Ma dobro nabio im komplekse lik, a ne znam zašto su to shvatali toliko lično..Fuerza je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:38Ljudi jedva čekaju da ospore Conora, zato što im nije simpatičan. Stalno pominju to kad mu je bila poslednja pobjeda, ako ne računamo Cowboya. Ali treba naglasiti da je on od borbe sa Alvarezom imao samo 5 mečeva i to boks meč protiv Floyda, kog nisu mogli pobijediti ni elitni bokseri, i mečeve protiv najboljih boraca lake kategorije, Khabib i Poirier. Dakle, preozbiljni izazovi. I onda idu priče da je nikakav borac.
Neko mora igrati zlikovca..
A to koliko je legenda i koliko je digao popularnost, pa dajem ruku i sve što imam u životu da 95% likova s ove teme nije pratilo UFC aktivno prije njega lik je digao to sve na strašan nivo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sto se tice marketinga tu je GOAT sto se tice legacya nije ni blizu vrha. Nije branio titulu nikada znaci 0 tako da be moze u istu recenicu da velikanima koji drze titule godinama neki I deceniju. Ovi zadnji mecevi su pokazali da su svi njegovi protivnici napredovali dok je on ostao jednodimenzionalan. Recept za Conora trenutno je obaranje i on je fakticki gotov. Na to jos Dustin ga je i u stojci nasminkao u 2 borbe. Jednostavno njegov vrhunac je pobjeda protiv Alvareza i to je to. Alvarez kasnije se pokazalo isto nije nivo nekih zvjeri iz lightweighta. Isto tako ne daje revans nikome dok ih on odmah dobije. **** najveci je cash cow u UFCu. Digao je UFC na neki veci nivo posebno sto se tice promocije ali po mom misljenu nije vise za vrha. Zadnja pobjeda je Cowboy koji je davno trebao u penziju. Mislim da treba ganjati borbe tipa Nate I Masvidal iako Mislim da de ne bi ni tu proveo posebno protiv Jorgea.
Ovaj 9o min mu poceo brojat poraze ko i on sam sebi ...sve sto ga nije nakautiralo nije poraz
U ovih 5 min. Borbe je toliko bio komican da neko ko ga prvi put gleda rekao bi ko je ovaj klaun ...od smjesnog pokusaja giljotine do fatanja za rukavice Dustina do loma sam sebi noge ... Bas tragedija teska u 5 min
U ovih 5 min. Borbe je toliko bio komican da neko ko ga prvi put gleda rekao bi ko je ovaj klaun ...od smjesnog pokusaja giljotine do fatanja za rukavice Dustina do loma sam sebi noge ... Bas tragedija teska u 5 min
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.