FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam jesu li neki svjesni da mi nemamo napadaca?Merso sa 36-37 godina i sa povredom od koje se jos ocigledno nije kako treba oporavio ne moze nam biti prvi napadac
Od Cmiljanica nema nista
Krle niti je napadac,niti je vise za profesionalnog fudbala
Znaci napadac nam treba,bilo ko samo da je napadac
Jos kad vidim da neko napise:
"Nije Bagaric kakav igrac"
Pa jel znate u kakvoj smo mi situaciji?Mi ne mozemo birati koga cemo,jer da mozemo ni ja sigurno ne bi se nadao Bagaricu
Neki pisu ovdje nesto isto kao da mi imamo na stolu 10 bolji napadaca od Bagarica i samo da izaberemo koga cemo
Bagaric je bio odlican u nasoj ligi
U Splitu isto ok bio
Siguran sam da bi kod nas bio pokidao takodjer,iz razloga sto je dugo godina saradjivao sa Sablicem i posjeduje iskustvo koje nam je potrebno na toj poziciji
Ja bi u ovoj situaciji bio presretan sa Bagaricem,a siguran sam da bi i Sablic
Nadam se da je istina sto neki pisu da su sve dogovorili
Od Cmiljanica nema nista
Krle niti je napadac,niti je vise za profesionalnog fudbala
Znaci napadac nam treba,bilo ko samo da je napadac
Jos kad vidim da neko napise:
"Nije Bagaric kakav igrac"
Pa jel znate u kakvoj smo mi situaciji?Mi ne mozemo birati koga cemo,jer da mozemo ni ja sigurno ne bi se nadao Bagaricu
Neki pisu ovdje nesto isto kao da mi imamo na stolu 10 bolji napadaca od Bagarica i samo da izaberemo koga cemo
Bagaric je bio odlican u nasoj ligi
U Splitu isto ok bio
Siguran sam da bi kod nas bio pokidao takodjer,iz razloga sto je dugo godina saradjivao sa Sablicem i posjeduje iskustvo koje nam je potrebno na toj poziciji
Ja bi u ovoj situaciji bio presretan sa Bagaricem,a siguran sam da bi i Sablic
Nadam se da je istina sto neki pisu da su sve dogovorili
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 jul 2021, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
To svakako.
Ali ovo poredjenje, da je brez priprema bolji od Ahmeta i Velkoskog zajedno je glupo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pa jel ima neki napadač da je slobodan, sa našim državljanstvom i da je bolji od Bagarića ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao prvo Bagaric nema naše državljansvo i kao drugo imas ih boljih od njega koji su slobodni i imaju naše državljanstvo ali su i dosta skuplji. Bagaric je nas maksimum trenutno i ne kazem da je slab nego je poredjenje bezveze.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:23Pa jel ima neki napadač da je slobodan, sa našim državljanstvom i da je bolji od Bagarića ?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Rekao Zuka da Bagaric ima našeElCartel11 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:25Kao prvo Bagaric nema naše državljansvo i kao drugo imas ih boljih od njega koji su slobodni i imaju naše državljanstvo ali su i dosta skuplji. Bagaric je nas maksimum trenutno i ne kazem da je slab nego je poredjenje bezveze.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:23Pa jel ima neki napadač da je slobodan, sa našim državljanstvom i da je bolji od Bagarića ?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Imena?ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:25Kao prvo Bagaric nema naše državljansvo i kao drugo imas ih boljih od njega koji su slobodni i imaju naše državljanstvo ali su i dosta skuplji. Bagaric je nas maksimum trenutno i ne kazem da je slab nego je poredjenje bezveze.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:23Pa jel ima neki napadač da je slobodan, sa našim državljanstvom i da je bolji od Bagarića ?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ibišević ispunjava sva 3 uslova.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:23Pa jel ima neki napadač da je slobodan, sa našim državljanstvom i da je bolji od Bagarića ?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NisamInSajder
- Kontakt:
Maglica, Josipovic bi cisti pogodak bili, ali skupi.Zukanovic je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:30https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/29104963 + https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/29104979
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vratit Hareta.
-
- Kontakt:
Maglica i Ibišević su jedini bolji od Bagarića, ali njih dvojicu ni u snovima ne možemo dovesti.
Jest vam zinula guza, molite Boga da dodje Bagaric, i jos par imena koji se spominju i da se potucemo za vrh tabele.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Dobro je i što se Borcu pomalo raspada trio ZVZ, povrača mi se kad ih vidim, samo neka ih dalje od naše lige.
lesinari + ns tople su bratske grupe ....Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:01Dobro je i što se Borcu pomalo raspada trio ZVZ, povrača mi se kad ih vidim, samo neka ih dalje od naše lige.

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Jedino probati Salku, naš je bio od U15-U19, ima visinu i znao je zabijati golove. Bio u Želji prošlu sezonu.Zukanovic je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:30https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/29104963 + https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/29104979
Bagarić bi bio dobar u ovoj situaciji, kad imamo Ahmeta i Cmilju, koji nisu spremni za 90.minuta...Krste smiješno je pisati o njemu kao potentnom napadaču, više vjerujem Hebi....

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Gdje je i šta radi Gedeon Guzina? 

-
- Kontakt:
Uz Cmiljanica,Mesanovica,Altiparmakovskog i onog nakvog Estonca sto je bio, najlosiji napadaci zadnjih 5 godina

Nikad necu zaboravit koliko mi je Gedeon skratio zivota ono 0:0 sa Celikom u Zenici

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Smijesno je mesanovica staviti u taj koš.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:59Uz Cmiljanica,Mesanovica,Altiparmakovskog i onog nakvog Estonca sto je bio, najlosiji napadaci zadnjih 5 godina![]()
Nikad necu zaboravit koliko mi je Gedeon skratio zivota ono 0:0 sa Celikom u Zenici![]()
-
- Kontakt:
Da li Bagaric ima nase papire ili ne ?
Ima