Osvetila se Ruskinjama za srebro na 50 i 200m. Koja ono disciplina od ove tri nije olimpijska, cini mi se ona na 50m?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Da 50m
Ljepota.Post je postao/la Goretzka, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Čisto sumnjam da bi joj Austrija ili neka druga zemlja plaćala treniranje, a da nastavi nastupati za BIH. Ne vidim njihov interes u tome._dreamer_ je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:51Ona da bi napredovala dalje mora traziti ozbiljne sponzore i ici van bih, kakav bazen olimpijski u mostaru, kakvi bakraci, ona ce se nacekati dok se to desi. Hrvatska se namece kao logicna opcija, ne znam gdje ima najblizi olimpijski bazen.
Mozda i Austrija. Za Lanu bi se sigurno dale obezbijediti finansije, no ona sigurno hoce voditi citav tim a to vec vise kosta.
Ne drzava, ali mozda privatne velike firme zasto ne, ako bi ih reklamirala i ako vise u njoj potencijalNirton je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:58Čisto sumnjam da bi joj Austrija ili neka druga zemlja plaćala treniranje, a da nastavi nastupati za BIH. Ne vidim njihov interes u tome._dreamer_ je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:51Ona da bi napredovala dalje mora traziti ozbiljne sponzore i ici van bih, kakav bazen olimpijski u mostaru, kakvi bakraci, ona ce se nacekati dok se to desi. Hrvatska se namece kao logicna opcija, ne znam gdje ima najblizi olimpijski bazen.
Mozda i Austrija. Za Lanu bi se sigurno dale obezbijediti finansije, no ona sigurno hoce voditi citav tim a to vec vise kosta.
Aha, nismo se razumjeli._dreamer_ je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:10Ne drzava, ali mozda privatne velike firme zasto ne, ako bi ih reklamirala i ako vise u njoj potencijalNirton je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:58Čisto sumnjam da bi joj Austrija ili neka druga zemlja plaćala treniranje, a da nastavi nastupati za BIH. Ne vidim njihov interes u tome._dreamer_ je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:51Ona da bi napredovala dalje mora traziti ozbiljne sponzore i ici van bih, kakav bazen olimpijski u mostaru, kakvi bakraci, ona ce se nacekati dok se to desi. Hrvatska se namece kao logicna opcija, ne znam gdje ima najblizi olimpijski bazen.
Ma jeste sigurno, svjesno je malo usporila na kraju.
Drzava bi trebala snijeti troskove stanovanja, treniranja kako nje tako i trenera. Ili Sarajevo ili BanjaLuka...Ghuraba je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:29Ma jeste sigurno, svjesno je malo usporila na kraju.
Nego, poznavajuci nase politicare, ona bazen u Mostaru nece docekati ni u tridesetoj godini i tome se ne treba nadati. Medjutim, zasto ne bi trenirala na olimpijskom bazenu na Otoci?
Ova djevojcica je sigurno spremna za najvece stvari, ali bojim se da ce je treniranje na duplo manjem bazenu kostati toga.
Moze i u julu.BenjooJutub je napisao/la: ↑11 jul 2021, 22:07Da li imamo šansu za prvu medalju na OI već u avgustu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.