Žorž je isto imao fantastično prvenstvo i tekmu, za mene Chiesa zbog clutch faktora.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
ma prije će Hrvati dobiti Srbe u košarci, Hajduk biti prvak i neko od klubova iz Ex-Yu osvojiti neki trofej u Eurokupovima nego što će Englezići dobiti nekog u polufinalu i finalu na penale i osvojiti EP/SP
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rashford puca penale u Unitedu, on je ovo morao zabiti zmireci.MysticAladin je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:04Staviti toliki pritisak na tako mlade igrače nije moglo rezultirati ničim boljim. On uvodi dva igrača sa po 20-21 godinu da samo pucaju penale u finalu evropskog prvenstva. Pa koji je to pritisak na njima, normalno je da momci ne izdrže. Još šlag sa Sakom koji je i mlađi od njih. Nikako mi ne ide u glavu, još ne mogu da vjerujem da je ovo uradio.
Isto, na drugoj strani Belotti. Ja se sjećam bar 3 penala koja je zabio pod oblake i znao sam da će promašit... Istina, nisam očekivao promašaj od Jorginha, a jesam od Maguire-a.![]()
Zasluženo Azzuri. Forza Italiaaa
Za Sancha ne znam puca li u Dortmundu, ako nije onda istina, tu ide Garethu krivica
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav psihološki masterclass Sautgeja
It all went south

It all went south

Twitter veceras pada od rasistickih uvreda na racun njih trojice.AlanSmith14 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:00Kako je on dosao do toga da penale pucaju npr Maguire i Saka? Strasno ...
Unistio je karijere trojici mladih momaka veceras Southgate.
Saka, Rash i Sancho ... neka vrijedjanje pocne
Drago mi je zbog Italijana, brane nacionalni dres i grb sa najvise strasti, zasluzili su ovaj Euro. Unitedovac sam ali za Engleze me boli qrac, samo da pozdravim klocinu Southgatea koji nam je syebao oba startna krila psihicki na duzi vremenski period.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Al' koliko mi je smiješan ovaj Pickford.. Prava ona mala pickica, prznica odvratna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sjor Southgate, pisaj neznalice

Majku yebo jel uhvatio loptu odmah gleda da sere nekome iz odbrane. Seljober sa dna kace.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:07Al' koliko mi je smiješan ovaj Pickford.. Prava ona mala pickica, prznica odvratna.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
veseli se Talijanski rode, Talijanski rode zbog slobode! 

I ljudi su mislili da će ovi precjenjeni incesti osvojiti.
Jedino mi je Sake žao, kao izbornik koji je promašio penal prije 25 godina i opet dati dečku od 19 godina da izvodi petu seriju je neviđena glupost.

Jedino mi je Sake žao, kao izbornik koji je promašio penal prije 25 godina i opet dati dečku od 19 godina da izvodi petu seriju je neviđena glupost.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
A brate nije ih ubacio da jurišaju na Normandiju i da ginuMysticAladin je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:04Staviti toliki pritisak na tako mlade igrače nije moglo rezultirati ničim boljim. On uvodi dva igrača sa po 20-21 godinu da samo pucaju penale u finalu evropskog prvenstva. Pa koji je to pritisak na njima, normalno je da momci ne izdrže. Još šlag sa Sakom koji je i mlađi od njih. Nikako mi ne ide u glavu, još ne mogu da vjerujem da je ovo uradio.

Trema i nervoza može spucati i iskusne igrace pa da promaše, nije to neka zakonitost.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ko je kriv ostatku Evrope sto ne znaju napraviti i prodati svoj produkt, to sto su antitalenti za marketing samo sebe mogu kriviti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:06Engleska osim što je zemlja u kojoj je ova igra nastala, ničim više nema da se ponosi. Daleko im je reprezentacija od najvećih, Italije, Njemačke, Brazila, Argentine, Španije...
A najveći klub iz Engleske ima 8 međunarodnih trofeja. Samo jak marketing i navikavanje.
Ameri od bejzbola naprave ozbiljan biznis, a ovima das Barcu i oni je dovedu na rub bankrota ili Inter u Italiji
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Kae Engleska favorit

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Moderator
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Spinazolla sa štakama

ne sikirajte se, kaze baho engleska ide dalje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.