FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja sam i više nego optimističan pred početak priprema za proljetnu polusezonu. Samo da mi je još naći onu opkladu sa foruma o tome da će Željo do kraja marta/aprila (?) stići Borca. 
Ma prica se, sve to stoji, dobro je pa se stvorila pozitivna atmosfera oko kluba, polako se vraca i povjerenje u upravu (mada ja licno nikad necu imati 100% povjerenje u Zuju i co.), pozitiva uglavnom zbog ovih potpisivanja glavnih igraca na 2,5 godine, dovodjenja sasvim solidnih pojacanja, prica oko stadiona i slicno. Ali ja bih da se jos vise raje animira, ono sa Zeljo TV je bio pun pogodak, steta je ne nastaviti.
Citam na anamo onom forumu da je Borac poceo pregovore sa Rovcaninom, nesto mi u to tesko povjerovati.
Zagrmice akobogda 26.2. samo valja biti strpljiv.
p.s. A ako sleti jos jedan dobar napadac, odmah nam mogu dati titulu.
Citam na anamo onom forumu da je Borac poceo pregovore sa Rovcaninom, nesto mi u to tesko povjerovati.
Zagrmice akobogda 26.2. samo valja biti strpljiv.
p.s. A ako sleti jos jedan dobar napadac, odmah nam mogu dati titulu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
I sta se desava nazireli se kakav slobodan strijelac
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- spielführer_21
- Kontakt:
Ovo je druga faza stvaranja velikog Želje. Prva je bila postaviti klub na noge, ekonomski ga ojačati, stvoriti pozitivnu atmosferu, itd.. To se uradilo u za kratko vrijeme, a pomoglo je i to da je titula, a samim tim i pare od evrope došla manje-više neočekivano i plus transferi Bekrića i Džeke..
Druga je faza dovesti što više, za naše prilike, kvalitetnih igrača i osigurati ostanak naših izdanaka i potencijalnih "dijamanata"
.. Produženje ugovora sa Šehom, Stanom i Svrakom, te dolazak Stančeskog i Jamaka (a do početka proljetnog dijela će doći još jedan, dvojica- to sam siguran) je pokazatelj da smo ušli u drugu fazu..
Sljedeća faza je filtriranje igračkog kadra i pronalaženje kostura ekipe koja bi mogla napraviti uspjeh u europi, za to će biti potrebna možda samo ova polusezona, a možda i iduća sezona- nije važno..
Jedino me brine što drugi elementi u klubu, recimo marketing, zaostaju za strukom.. Kad sve to dođe na svoje, može se ući i u završnu fazu, a to je stvaranje potpune ekonomske nezavisnosti (čitaj:mlađi igrači potpisuju petogodišnje ugovore, nema briga hoće li neko otići za džaba, vraćen dug itd...) A tad bi se i stadion mogao početi graditi..
Bar ja tako gledam na stvari... Nadam se da ne griješim..
Druga je faza dovesti što više, za naše prilike, kvalitetnih igrača i osigurati ostanak naših izdanaka i potencijalnih "dijamanata"
Sljedeća faza je filtriranje igračkog kadra i pronalaženje kostura ekipe koja bi mogla napraviti uspjeh u europi, za to će biti potrebna možda samo ova polusezona, a možda i iduća sezona- nije važno..
Jedino me brine što drugi elementi u klubu, recimo marketing, zaostaju za strukom.. Kad sve to dođe na svoje, može se ući i u završnu fazu, a to je stvaranje potpune ekonomske nezavisnosti (čitaj:mlađi igrači potpisuju petogodišnje ugovore, nema briga hoće li neko otići za džaba, vraćen dug itd...) A tad bi se i stadion mogao početi graditi..
Bar ja tako gledam na stvari... Nadam se da ne griješim..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
sutra oko 10.00 na s****e.ba,intervju sa Stančeskim!!
Einigkeit und Recht und Freiheit
Danas nam je nudjen vas Rovcanin,ali nismo zainteresovani.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Peria Stančeski: Stižem u veliki klub
http://img812.imageshack.us/i/dsc0018sa.jpg/
Ješe stiže na grbavicu
http://img199.imageshack.us/i/dsc0015bw.jpg/
http://img812.imageshack.us/i/dsc0018sa.jpg/
Ješe stiže na grbavicu
http://img199.imageshack.us/i/dsc0015bw.jpg/
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
ili mozda nemate novaca da ga platite,tj.njegovu platu
Ako dodje Jese iz Olimpica i jedan dobar napadac Zeljo ce imati za nase uslove vrhunsku ekipu!
izmisljas gluposti ,status rovcanina u zelji jos nije definisan i kao takav rovcanin je pod ugovorom sa zeljom i samo osim vam je mogao ponuditi rovu ,to sto su vasi kontaktirali igraca ako bi dobio slobodne papire da predye to je druga stvarDule 078 je napisao/la:Danas nam je nudjen vas Rovcanin,ali nismo zainteresovani.
Ne izmislja... Razgovori se vode. Damir nije u Amarovim planovima, za Lazara je takodjer stigla ponuda iz inostranstva. Amar je kontaktirao jos 3 veoma zanimljiva igraca ali posto ja ne pisem za domace medije nemam pravo da to objavljujem. Vedranu je ponudjen ugovor na dvije godine koji njemu nije bas odgovarao pa ce pricekati kraj mjeseca da donese odluku.Cuspajz je napisao/la:izmisljas gluposti ,status rovcanina u zelji jos nije definisan i kao takav rovcanin je pod ugovorom sa zeljom i samo osim vam je mogao ponuditi rovu ,to sto su vasi kontaktirali igraca ako bi dobio slobodne papire da predye to je druga stvarDule 078 je napisao/la:Danas nam je nudjen vas Rovcanin,ali nismo zainteresovani.
Ukoliko Vedran i jos jedan napadac se dogovore sa Zeljom mislim da ce Zeljo imati najjaci igracki kadar u zadnjih 5-6 godina.
mozes rec barem pozicije igraca?PL BiH -1 je napisao/la:Ne izmislja... Razgovori se vode. Damir nije u Amarovim planovima, za Lazara je takodjer stigla ponuda iz inostranstva. Amar je kontaktirao jos 3 veoma zanimljiva igraca ali posto ja ne pisem za domace medije nemam pravo da to objavljujem. Vedranu je ponudjen ugovor na dvije godine koji njemu nije bas odgovarao pa ce pricekati kraj mjeseca da donese odluku.Cuspajz je napisao/la:izmisljas gluposti ,status rovcanina u zelji jos nije definisan i kao takav rovcanin je pod ugovorom sa zeljom i samo osim vam je mogao ponuditi rovu ,to sto su vasi kontaktirali igraca ako bi dobio slobodne papire da predye to je druga stvarDule 078 je napisao/la:Danas nam je nudjen vas Rovcanin,ali nismo zainteresovani.
Ukoliko Vedran i jos jedan napadac se dogovore sa Zeljom mislim da ce Zeljo imati najjaci igracki kadar u zadnjih 5-6 godina.
moze i na PP
jedan je napadac sigurno ostala 2 su...
zna li iko hoce li otvoriti jug sutra na prozivici?
EDIT:
- Ja sam fudbaler Željezničara i mislim da me Uprava kluba ne bi pustila prije ljeta. U slučaju da se klubovi dogovore otišao bih na posudbu u Mostar do ljeta i pokušao pomoći Veležu na putu do opstanka, kazao je Rovčanin.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
Jedina pozicija gdje smo realno tankibosnas_ je napisao/la:Ako dodje Jese iz Olimpica i jedan dobar napadac Zeljo ce imati za nase uslove vrhunsku ekipu!
AMAR OSIM!
-
REANIMATOR
- Kontakt:
Ne izmislja... Razgovori se vode. Damir nije u Amarovim planovima, za Lazara je takodjer stigla ponuda iz inostranstva. Amar je kontaktirao jos 3 veoma zanimljiva igraca ali posto ja ne pisem za domace medije nemam pravo da to objavljujem. Vedranu je ponudjen ugovor na dvije godine koji njemu nije bas odgovarao pa ce pricekati kraj mjeseca da donese odluku.
Ukoliko Vedran i jos jedan napadac se dogovore sa Zeljom mislim da ce Zeljo imati najjaci igracki kadar u zadnjih 5-6 godina.[/quote]
dobar post,vidim da si upućen.upravu si 100%,pogotovo za te igrače,ponudjeno im je, čeka se odgovor NJIHOVIH MENADŽERA!oni su načelno pristali
Ukoliko Vedran i jos jedan napadac se dogovore sa Zeljom mislim da ce Zeljo imati najjaci igracki kadar u zadnjih 5-6 godina.[/quote]
dobar post,vidim da si upućen.upravu si 100%,pogotovo za te igrače,ponudjeno im je, čeka se odgovor NJIHOVIH MENADŽERA!oni su načelno pristali
Einigkeit und Recht und Freiheit
$ $ Čukarica & % $ " StanceskiREANIMATOR je napisao/la:$ сте " $ ? "?" -,$па "!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kao sto dodje i Culum.pile87 je napisao/la:$ $ Čukarica & % $ " StanceskiREANIMATOR je napisao/la:$ сте " $ ? "?" -,$па "!
Nego zar on nije dosao iz Daeuga?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne znam nisam imao priliku jesti cevape u Banjaluci. Samo cinjenica je da ni Sarajevski cevap nije vise kao sto je bio. Kazu nekad se fasirano meso drzalo u kanti sa vodom i bijelim lukom da bi se dobila ta neka aroma ali hajd ga znaj? Uglavnom ZELJO JE BETON I TO ARMIRANI BETON!FIFA/UEFA je napisao/la:e tu banja luka dere sarajevozeljocity je napisao/la:Meni jedini poznati rivalitet izmedzu Banjaluke i Sarajeva je onaj oko cevapa![]()
to jest nabija gol razliku![]()
oj sad sam ogladnio
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Da potvrdim ovu informaciju za Lazu. Jedini igrac Zelje koji ima otvorenu ponudu iz inostranstva ali ga Amar ne pusta. Moguce su samo dvije opcije, ili je ponuda finansijski slaba za Zelju ili se Lazo nalazi skoro pa u svim Amarovim planovima za nastavak sezone tako da nema sanse da ga pusti.PL BiH -1 je napisao/la:Ne izmislja... Razgovori se vode. Damir nije u Amarovim planovima, za Lazara je takodjer stigla ponuda iz inostranstva. Amar je kontaktirao jos 3 veoma zanimljiva igraca ali posto ja ne pisem za domace medije nemam pravo da to objavljujem. Vedranu je ponudjen ugovor na dvije godine koji njemu nije bas odgovarao pa ce pricekati kraj mjeseca da donese odluku.Cuspajz je napisao/la:izmisljas gluposti ,status rovcanina u zelji jos nije definisan i kao takav rovcanin je pod ugovorom sa zeljom i samo osim vam je mogao ponuditi rovu ,to sto su vasi kontaktirali igraca ako bi dobio slobodne papire da predye to je druga stvarDule 078 je napisao/la:Danas nam je nudjen vas Rovcanin,ali nismo zainteresovani.
Culum je dosao iz smedereva a lazo se vratio na pola godine u cuku pa onda ovamo...Devil je napisao/la:Kao sto dodje i Culum.pile87 je napisao/la:$ $ Čukarica & % $ " StanceskiREANIMATOR je napisao/la:$ сте " $ ? "?" -,$па "!
![]()
Nego zar on nije dosao iz Daeuga?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 22 gosta.