Šta ćemo sa Dancimaosvajaci551 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:01Ja mislio ti postavio engleske zastave dolje, kad nigdje nijedne![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta ćemo sa Dancimaosvajaci551 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:01Ja mislio ti postavio engleske zastave dolje, kad nigdje nijedne![]()
Nez kako su stampali,koliko po tribini ali da sam na njihovom mjestu ja bi:
BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:22Za samo 3 sata već je kupljeno preko 𝟓𝟎𝟎 ulaznica za utakmicu protiv Milsamija.#NewEra #BordoPorodica
Kupi i ti svoju kartu i ne propusti doći na Koševo prvi put nakon više od 16 mjeseci!
Danas su u Bordo FAN SHOP u prodaji karte za članove za tribine Istok i Zapad, a od 16 sati u UNFKS - "Horde zla" možete kupiti ulaznice za sjevernu tribinu.
![]()
Sjever 1200NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:07Nez kako su stampali,koliko po tribini ali da sam na njihovom mjestu ja bi:
Dostupno 9500
Istok-4000
Zapad-3000
Sjever-2500
Fkt i ja se pitam ko ce na jug,pa stvarno prije bi kuci gledao utakmicu
Mislim da je najvise ulaznica stampano za zapad
Za jug najmanje 1000%
Za istok mislim da je sigurno stampano vise od sjevera
Leauguesonpenn je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:36BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:22Za samo 3 sata već je kupljeno preko 𝟓𝟎𝟎 ulaznica za utakmicu protiv Milsamija.#NewEra #BordoPorodica
Kupi i ti svoju kartu i ne propusti doći na Koševo prvi put nakon više od 16 mjeseci!
Danas su u Bordo FAN SHOP u prodaji karte za članove za tribine Istok i Zapad, a od 16 sati u UNFKS - "Horde zla" možete kupiti ulaznice za sjevernu tribinu.
![]()
15.00h
Hahah nemoj to ni u šali
Ovo ne treba etiketirati upravi, ovo je greška onoga ko štampa karte i radi dizajn iste.
Bolje i on nego Cmiljanić.
Pa mi stampamo karte od prosle sezone,znaci naša je greska.obrijanopile je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:50Ovo ne treba etiketirati upravi, ovo je greška onoga ko štampa karte i radi dizajn iste.
Malo pretjerujemo... Ovo može biti i dobar znak![]()
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, nedimmmm1337, Serha i 43 gosta.