FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta kaže onda Nam , uskoro autobus , prodje 6 Bajrama a autobus ne dodje 

-
- Kontakt:
Ima li ovo, štampanje, kakve veze sa onom aparaturom koja je ukradena?
Evo i oni tebe selame!
Ok i dalje sumnjam, da neko iz uprave štampa. Ko je napravio grešku, neka je ispravi. Ako se ne može ispraviti, bože moj nećeš čovjeka ubiti. Ne vjerujem da niko od forumaša nije na poslu nešto pogriješio.
Tu je doticni i na forumu pise,divim mu se kako stigne sve vijesti na internetu da prokomentarise ispod svake objave komentarise,i sve mu je negativno(nevezano za naš klub).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
3 dana pred tekmu sa publikom na kosevu, rasprava ko stampa karte i jel rijec dobro napisana...daj malo odvadite
Nema.Ovo je drugo nesto skroz.Ono sto je ukradeno je sistem za brojanje i skeniranje karata na samom stadionu.obrijanopile je napisao/la: ↑12 jul 2021, 18:40Ima li ovo, štampanje, kakve veze sa onom aparaturom koja je ukradena?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne bi me cudilo da iduci pon ne bude dresova kako je najavljeno.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Blago vama kad vam ova greška nije nista. To oslikava rad i strucnost ljudi u klubu i zato smo tu gdje jesmo sad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jasminu Mešanoviću u Mađarskoj jedno poluvrijeme bilo dovoljno da izjednači premijerligaški učinak iz Sarajeva
Bosanskohercegovački napadač, Jasmin Mešanović, postigao je dva pogotka za poluvrijeme u duelu njegove Kisvarde i ruskog Rostova.
Kisvarda vodi sa 2:0, a oba pogotka postigao je Jasmin Mešanović kojem je ovo prva prijateljska utakmica koju počinje u dresu mađarskog kluba u kojeg je stigao ovog ljeta iz Sarajeva.
Zanimljivo, Mešanoviću je poluvrijeme bilo dovoljno da izjednači broj golova u Premijer ligi BiH u dresu Sarajeva, gdje je postigao dva gola, a računajući i Kup BiH ukupno tri pogotka za polusezonu.
Za Rostov od početka utakmice igra naš Dennis Hadžikadunić.
Bosanskohercegovački napadač, Jasmin Mešanović, postigao je dva pogotka za poluvrijeme u duelu njegove Kisvarde i ruskog Rostova.
Kisvarda vodi sa 2:0, a oba pogotka postigao je Jasmin Mešanović kojem je ovo prva prijateljska utakmica koju počinje u dresu mađarskog kluba u kojeg je stigao ovog ljeta iz Sarajeva.
Zanimljivo, Mešanoviću je poluvrijeme bilo dovoljno da izjednači broj golova u Premijer ligi BiH u dresu Sarajeva, gdje je postigao dva gola, a računajući i Kup BiH ukupno tri pogotka za polusezonu.
Za Rostov od početka utakmice igra naš Dennis Hadžikadunić.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije, bas, da nije bitno. Bitno je itekako, sitnice čine klub. Mada ima nas i koji pretjrujemo i jedva čekamo da se nesto negativno desi da bi udarili po upravi i negativi. Bitno je da mi, ako Bog da, dobijemu ovu utakmicu, da vratimo samopouzdanje i bar malo napunimo kasu.
Evo i oni tebe selame!
Jednom realu se znalo desit da imaj cheryshev igra utakmicu a imao kartone tj suspenziju i izbace ih iz kupa kralja, a vi od **** slova pravite bauk najveci... Ne branim upravu al pojedini cekaju najmanju sitnicu da dignu prasinu i dajte podrsku momcima a ne samo da negativu prosipateElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 18:56Blago vama kad vam ova greška nije nista. To oslikava rad i strucnost ljudi u klubu i zato smo tu gdje jesmo sad.
- feniksptica
- Kontakt:
Imamo l mozda neke druge boje ove trening opreme da igramo u cet
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ima crna, neka istrce i u potkosuljama samo da dobijemo.feniksptica je napisao/la: ↑12 jul 2021, 19:11Imamo l mozda neke druge boje ove trening opreme da igramo u cet
Evo i oni tebe selame!
Upravo tako cak mislim da je upravi stalo da sto vise navijacima ogadi ovo sve da mogu raditi po svom.Jos vise me razalostilo danas kada sam krenuo da kupim kartu dosta prijatelja sam zvao ali su totalno vise nezainteresivani za ovo sve bar dok se nesto ne promjeni drasticno u klubu.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 18:56Blago vama kad vam ova greška nije nista. To oslikava rad i strucnost ljudi u klubu i zato smo tu gdje jesmo sad.
Ja sam uzeo kartu al nesto sumnjam da ce se prodati sve sto je istampano
A otkud karte u udruženju?Zar neće biti u četvrtak uprava napolje?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro, nije nas nikad ni bilo ovoliko kad su prva pretkola u pitanju. Inače je 6-8K, zavisi.samoSA je napisao/la: ↑12 jul 2021, 19:32Upravo tako cak mislim da je upravi stalo da sto vise navijacima ogadi ovo sve da mogu raditi po svom.Jos vise me razalostilo danas kada sam krenuo da kupim kartu dosta prijatelja sam zvao ali su totalno vise nezainteresivani za ovo sve bar dok se nesto ne promjeni drasticno u klubu.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 18:56Blago vama kad vam ova greška nije nista. To oslikava rad i strucnost ljudi u klubu i zato smo tu gdje jesmo sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ovo su oni koji dolaze samo kada su evropske tekme, derbi i to kada smo sigurni u pobjedu i kada se slavi titula. Takvi nam i ne trebaju.samoSA je napisao/la: ↑12 jul 2021, 19:32Upravo tako cak mislim da je upravi stalo da sto vise navijacima ogadi ovo sve da mogu raditi po svom.Jos vise me razalostilo danas kada sam krenuo da kupim kartu dosta prijatelja sam zvao ali su totalno vise nezainteresivani za ovo sve bar dok se nesto ne promjeni drasticno u klubu.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 18:56Blago vama kad vam ova greška nije nista. To oslikava rad i strucnost ljudi u klubu i zato smo tu gdje jesmo sad.
Ja sam danas molio jarana da mi uzme karu, ne mogu od posla, i svi koji navijaju za Sarajevo idu na utakmicu, cak i nekoliko Zeljovaca.
Pusti navijace, koji dolaze samo kada je dobro. Bio sam na utakmicama kada nas je bilo po 1500 ili 2000...
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hase73, Varijantas8 i 53 gosta.