Peče, boli
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma svaka cast velezu, da ga hoce slijediti i ostali klubovi. Ovo je postao toliki cirkus da samo lopovima odgovara ovakva situacija.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zrinja ok ovo sto dosad gledam iako je ovo realno drugi sastav Hajduka. Da sam na mjestu Jakirovica ili uprave, doveo bih jos 7 golmana da imam na lageru. Valjda bi od 10 golmana jedan bar bio dobar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tko im fali,komentator rece 2 ili 3 igraca iz prve postave?tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:46Zrinja ok ovo sto dosad gledam iako je ovo realno drugi sastav Hajduka. Da sam na mjestu Jakirovica ili uprave, doveo bih jos 7 golmana da imam na lageru. Valjda bi od 10 golmana jedan bar bio dobar
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kalinic, Biuk, Livaja, Elez, Colina, novi mađar, cak i Sahiti..mislim da su svi oni planirani za prvih 11, mozda se varamAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:53Tko im fali,komentator rece 2 ili 3 igraca iz prve postave?tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:46Zrinja ok ovo sto dosad gledam iako je ovo realno drugi sastav Hajduka. Da sam na mjestu Jakirovica ili uprave, doveo bih jos 7 golmana da imam na lageru. Valjda bi od 10 golmana jedan bar bio dobar
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jesu svi su oni projektovani za najboljih 11 Hajduka, a evo upravo u drugom poluvremenu svi igraju. U prvom je bio miks neki.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:06Kalinic, Biuk, Livaja, Elez, Colina, novi mađar, cak i Sahiti..mislim da su svi oni planirani za prvih 11, mozda se varamAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:53Tko im fali,komentator rece 2 ili 3 igraca iz prve postave?tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:46Zrinja ok ovo sto dosad gledam iako je ovo realno drugi sastav Hajduka. Da sam na mjestu Jakirovica ili uprave, doveo bih jos 7 golmana da imam na lageru. Valjda bi od 10 golmana jedan bar bio dobar
Zrinjski dobar, bit ce jako tesko nadigrati Zrinjski, sjajan posao odradio Jakirovic. Tanki su na bekovskim pozicijama, mogao bi Coko profitirati, ostale pozicije sasvim dovoljno za sami vrh tabele.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je ovo..gdje se izgubilo rijec prijateljska u ovoj utakmici..ubise ih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Zrinjski je jak na desnom beku gdje igra Ćorluka. Odradio je odličan posao kod oba gola.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:16Jesu svi su oni projektovani za najboljih 11 Hajduka, a evo upravo u drugom poluvremenu svi igraju. U prvom je bio miks neki.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:06Kalinic, Biuk, Livaja, Elez, Colina, novi mađar, cak i Sahiti..mislim da su svi oni planirani za prvih 11, mozda se varamAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:53
Tko im fali,komentator rece 2 ili 3 igraca iz prve postave?
Zrinjski dobar, bit ce jako tesko nadigrati Zrinjski, sjajan posao odradio Jakirovic. Tanki su na bekovskim pozicijama, mogao bi Coko profitirati, ostale pozicije sasvim dovoljno za sami vrh tabele.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jeste Corluka jak, ali nemas njegove zamjene, i jos lijevi bek je Bekic, tako da Coko bi mogao vrlo lako upasti na poziciju lijevog beka, pogotovo zbog pravila oko U21 igraca.ASD je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:17Zrinjski je jak na desnom beku gdje igra Ćorluka. Odradio je odličan posao kod oba gola.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:16Jesu svi su oni projektovani za najboljih 11 Hajduka, a evo upravo u drugom poluvremenu svi igraju. U prvom je bio miks neki.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:06
Kalinic, Biuk, Livaja, Elez, Colina, novi mađar, cak i Sahiti..mislim da su svi oni planirani za prvih 11, mozda se varam
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Al lik u drugom uveo prvu kad je ocekivo da ce Zrinja rezerve jos im reko da se naloze. I opet nista ne mogu mesari.
Nece ovaj Svedjanin dugo.
Nece ovaj Svedjanin dugo.
- feniksptica
- Kontakt:
MA pregrubo je ovo i da je finale neko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakva nemoć Hajduka, šta je ovo
-
- Kontakt:
sa prvim kadrom Europa je sigurna, ali neće biti bolji od četvrtog mjesta, a i imaće problema protiv onih Kazahstanaca
Ruganje s drugom postavom, na Hajdukovu prvu. Pivaj.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ovaj Hajduk je bas dotakao dno kad ga nasi klubovi nabijaju 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kako rekoh, potpuno očekivano.
Hajduk je najsmiješniji klub na svijetu.
Čestitke komšijama na pobjedi. Doduše čestitao bih i da je domaćin pobijedio, win-win situacija.
Hajduk je najsmiješniji klub na svijetu.
Čestitke komšijama na pobjedi. Doduše čestitao bih i da je domaćin pobijedio, win-win situacija.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Shategabri, Suki46, tutankamon1905 i 37 gostiju.