heheh hajdeDAVID VILLA 7' je napisao/la:hajde revans za onaj porazrobovi88 je napisao/la:IMAL KO BOLJI ??? NEK SE JAVI !!!
EU 1
sportsport.ba
pass : ss.ba
ULAZI CEKAM !
Moderator/ica: Padovan
heheh hajdeDAVID VILLA 7' je napisao/la:hajde revans za onaj porazrobovi88 je napisao/la:IMAL KO BOLJI ??? NEK SE JAVI !!!
Nema terobovi88 je napisao/la:heheh hajdeDAVID VILLA 7' je napisao/la:hajde revans za onaj porazrobovi88 je napisao/la:IMAL KO BOLJI ??? NEK SE JAVI !!!
EU 1
sportsport.ba
pass : ss.ba
ULAZI CEKAM !
Unforgotten je napisao/la:eu 2
ss.ba
ss.ba
Ajde neko 1 v 1
haha ne valja ti to nerviranje nista, dok ne pocnes uzivat u igri nema napredka. Podsjecas me na mog brata, lik se ne zna opustiti dok igra, po cijelo vrijeme mu ne valja konekcija, sreca, lag i sta sve ne.DaRtAnJaN je napisao/la:joj randoma i meleka, ime mu sreca prezime melek, ovo nisam vidio u zivotu, nista cijeli mec i zabija ga iz kornera 1:1, i onda mu moj igrac doda (pod lagom) u 16 m i zakuco samo loptu, ovo jos nisam vidiolik stalno obilazi oko ćabe, baca hljeb u najcistiji potok na svijetu, stalno daje sadaku, tespiha jednom rukom dokle igra, idi Allahati budi imam u Meki nemoj igrat pes
eto ti iznad uletirandom1921 je napisao/la:haha ne valja ti to nerviranje nista, dok ne pocnes uzivat u igri nema napredka. Podsjecas me na mog brata, lik se ne zna opustiti dok igra, po cijelo vrijeme mu ne valja konekcija, sreca, lag i sta sve ne.DaRtAnJaN je napisao/la:joj randoma i meleka, ime mu sreca prezime melek, ovo nisam vidio u zivotu, nista cijeli mec i zabija ga iz kornera 1:1, i onda mu moj igrac doda (pod lagom) u 16 m i zakuco samo loptu, ovo jos nisam vidiolik stalno obilazi oko ćabe, baca hljeb u najcistiji potok na svijetu, stalno daje sadaku, tespiha jednom rukom dokle igra, idi Allahati budi imam u Meki nemoj igrat pes
Unforgotten je primjer fer igraca, svaka mu cast. Samo preporuka da ne uklizava previse, to ga ubi u odbrani![]()
Ajd ako je neko za tekmu nek se javi
ae frajeru vidio bi tebe da igras na netu ciji je server preopterecen i cija je brzina 1024 mbpsrandom1921 je napisao/la:haha ne valja ti to nerviranje nista, dok ne pocnes uzivat u igri nema napredka. Podsjecas me na mog brata, lik se ne zna opustiti dok igra, po cijelo vrijeme mu ne valja konekcija, sreca, lag i sta sve ne.DaRtAnJaN je napisao/la:joj randoma i meleka, ime mu sreca prezime melek, ovo nisam vidio u zivotu, nista cijeli mec i zabija ga iz kornera 1:1, i onda mu moj igrac doda (pod lagom) u 16 m i zakuco samo loptu, ovo jos nisam vidiolik stalno obilazi oko ćabe, baca hljeb u najcistiji potok na svijetu, stalno daje sadaku, tespiha jednom rukom dokle igra, idi Allahati budi imam u Meki nemoj igrat pes
Unforgotten je primjer fer igraca, svaka mu cast. Samo preporuka da ne uklizava previse, to ga ubi u odbrani![]()
Ovo ide pravo u potpis.random1921 je napisao/la:haha ne valja ti to nerviranje nista, dok ne pocnes uzivat u igri nema napredka. Podsjecas me na mog brata, lik se ne zna opustiti dok igra, po cijelo vrijeme mu ne valja konekcija, sreca, lag i sta sve ne.DaRtAnJaN je napisao/la:joj randoma i meleka, ime mu sreca prezime melek, ovo nisam vidio u zivotu, nista cijeli mec i zabija ga iz kornera 1:1, i onda mu moj igrac doda (pod lagom) u 16 m i zakuco samo loptu, ovo jos nisam vidiolik stalno obilazi oko ćabe, baca hljeb u najcistiji potok na svijetu, stalno daje sadaku, tespiha jednom rukom dokle igra, idi Allahati budi imam u Meki nemoj igrat pes
senade ocemo jednu probnu ?senad_flamin je napisao/la:Ako se ti momci ne jave i sl. kolo mislim da bi te klubove trebalo dodjeliti ovima koji igraju pes a nisu u ligi
DAVID VILLA
GIGS
ima ih uglavnom 4-5
Analiticar=Ahmo je napisao/la:senade ocemo jednu probnu ?senad_flamin je napisao/la:Ako se ti momci ne jave i sl. kolo mislim da bi te klubove trebalo dodjeliti ovima koji igraju pes a nisu u ligi
DAVID VILLA
GIGS
ima ih uglavnom 4-5
Znaci 9:30 probna pa ide pravasenad_flamin je napisao/la:Analiticar=Ahmo je napisao/la:senade ocemo jednu probnu ?senad_flamin je napisao/la:Ako se ti momci ne jave i sl. kolo mislim da bi te klubove trebalo dodjeliti ovima koji igraju pes a nisu u ligi
DAVID VILLA
GIGS
ima ih uglavnom 4-5
joj Ahmo druze nisam nesto raspolozen veceras evo sad imao utakmicu na FIDU...
sutra druze eto kako smo se dogovorili u 9:30 proba i odma posle ide ligaska i sretno![]()
Donnie Darko je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.