Za mene lično:
1. GSP
2. Silva
3. Jones
4. BJ Penn
5. Khabib
Što se legendi tiče : Dan Henderson, Frankie Edgar, Werdum, Bisping, Belfort, Chuck Lidell, Aldo
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jones mora biti broj 1.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:57Zanima me vaša lista GOAT-ova, da vidimo to znanje o mma![]()
Za mene lično:
1. GSP
2. Silva
3. Jones
4. BJ Penn
5. Khabib
Što se legendi tiče : Dan Henderson, Frankie Edgar, Werdum, Bisping, Belfort, Chuck Lidell, Aldo
Dobri stari ChuckDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:57Zanima me vaša lista GOAT-ova, da vidimo to znanje o mma![]()
Za mene lično:
1. GSP
2. Silva
3. Jones
4. BJ Penn
5. Khabib
Prva zvijezda UFC-a, mnogo prije MAc-a.Apolon je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:06Dobri stari ChuckDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 jul 2021, 21:57Zanima me vaša lista GOAT-ova, da vidimo to znanje o mma![]()
Za mene lično:
1. GSP
2. Silva
3. Jones
4. BJ Penn
5. Khabib
Što se legendi tiče : Dan Henderson, Frankie Edgar, Werdum, Bisping, Belfort, Chuck Lidell, Aldo![]()
Kad se samo sjetim kako je Titu premlatioIceman
![]()
Ona je otprilike bila zavrsena nakon onog meca sa Elkinsom, kada mu je covjek ustao nakon haman pa 12minuta batina i u 3 sec ga poslao u drugu dimenziju. Sve poslije toga je bilo lose, cak i one dvije pobjede su bile nista specijalno. Zadnja 3 poraza su unistile i ono malo psihe sto je ostalo nakon Elkinsa.
U prvom meču je Mcgregor dobio prvu rundu to je istina, ali ovaj isključivo zna da se bori na distanci zato ju je i uzeo.90minut je napisao/la: ↑13 jul 2021, 16:19Nebojsa
Porije bolji borac?? Pa u prvoj borbi ga je iritantni irac unistio u prvoj rundi toliko da mi ga je bilo zao.dva srecna udarca u drugoj su preokrenuli mec. I sada osim u parteru do pteloma noge Porije nije bio dominantan.
Procitam komentar na sportklubu i onda meni recite da sam fanboy.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.