FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdrav 

-
- Kontakt:
Re: Re: FK Sarajevo
Niko ne kupuje karte ako sve ne prodamo stvarno sramota... klubu trebamo da pomognemo to nam je obaveza !
PS. Jedan covjek po full cijeni moze uzeti koliko hoce karti( da i to razjasnimo)
PS. Jedan covjek po full cijeni moze uzeti koliko hoce karti( da i to razjasnimo)
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Sviđa mi se to, podržavam, iznad prezimena zastava RBiHMiljacka je napisao/la: ↑13 jul 2021, 16:00Ja bih pokusao sa nekim manjim ljiljanom ili malom zastavom RBIH iznad prezimena na dresu.obrijanopile je napisao/la: ↑13 jul 2021, 15:53Da li je vraćen ljiljan na grb, ili je ovo neka stara verzija? I da li ste za to da ljiljan bude na grbu?alacious je napisao/la: ↑13 jul 2021, 15:21
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★
http://timeline.fksarajevo.ba/
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poštovanje momci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imal bujruma
Nove stranice nova nafaka 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Meraba
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Apsolutno za vraćanje starog grba, pored toga što je to hiljadugodišnji simbol jedne nam jedine zemlje i svakoga ko njoj osjeća pripadnost, grb kao grb 10000000 puta ljepše izgleda sa ubačenim elementom iznad teksta plus što je lopta ovako mnogo mnogo ljepša jer ima ove rezove, nije čitav krug bijel. A iovako svi navijači na zastavama koriste stari grb tako da je mišljenje javnosti očigledno.svihsedamsamuraja je napisao/la: ↑13 jul 2021, 16:48Sviđa mi se to, podržavam, iznad prezimena zastava RBiHMiljacka je napisao/la: ↑13 jul 2021, 16:00Ja bih pokusao sa nekim manjim ljiljanom ili malom zastavom RBIH iznad prezimena na dresu.obrijanopile je napisao/la: ↑13 jul 2021, 15:53
Da li je vraćen ljiljan na grb, ili je ovo neka stara verzija? I da li ste za to da ljiljan bude na grbu?
Zadnja izmjena: SarajevoForza, dana/u 13 jul 2021, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
svihsedamsamuraja je napisao/la: ↑13 jul 2021, 16:48Sviđa mi se to, podržavam, iznad prezimena zastava RBiHMiljacka je napisao/la: ↑13 jul 2021, 16:00Ja bih pokusao sa nekim manjim ljiljanom ili malom zastavom RBIH iznad prezimena na dresu.obrijanopile je napisao/la: ↑13 jul 2021, 15:53
Da li je vraćen ljiljan na grb, ili je ovo neka stara verzija? I da li ste za to da ljiljan bude na grbu?

Evo i oni tebe selame!
Sta ovo Bilic baca po fb? Neki novi investitor iz SAD-a?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mahala se tako
Meni rece covjek, vlasnik Los Angeles FC je zainteresovan da udje
E sad, ne znam sta Bilic pise, mozes objaviti ovdje?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Maaa nista spec, drago im sto ce navijaci biti na stadionu i da idu na pobjedu protiv Milsamiajohntravolta123 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 17:07Kaze li sta pametno ?
Koja emisija i u koliko sati
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa Tan je vlasnik tog kluba.
Nije, Tan ima samo 10% udijela, 2020 prodao polovicu da bi se fokusirao na Cardiff.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 13 jul 2021, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić najavio je da će navijači FK Sarajevo uoči evropske utakmice u četvrtak imati 1.500 testova za testiranje na koronavirus.
"Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo je ranije osiguralo 1.300 besplatnih antigenskih testova za prvu međunarodnu utakmicu FK Velež, a također planira osigurati 1.500 testova za testiranje navijača FK Sarajevo, uoči njihove evropske utakmice koja se igra u četvrtak na stadionu Koševo", najavio je danas ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić.
Naglasio je i kako se ovom odlukom željelo podržati održavanje prvih međunarodnih nogometnih susreta naših klubova.
Dodao je i da resorno ministarstvo nikada nije planiralo osigurati ovu vrstu testova za sve međunarodne i druge utakmice, i to na teret Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo.
"Navijači svih naših klubova dužni su, kao i svi građani Kantona Sarajevo, da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, čiji je cilj zaštita od zaraze koronavirusom", istakao je ministar Vranić.
Kako je planirano, testiranja s ovim testovima će se vršiti u četvrtak, 15.07.2021. godine, u periodu od 09:00 do 18:00 sati na drive-in punktu Vrbanja.
Također je kazao kako će troškove svih eventualnih budućih testiranja ove vrste snositi sami organizatori utakmica.
Dakle kad skontas klubovima u Sarajevu ce biti bolje da igraju bez navijaca,jel ono sto ce zaraditi od karata dati ce za testove i jos ce morati doplatiti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma mi smo budale najvece, nesto mi postujemo pravila. Pusti koliko god dodje navijaca, sa kartom, na utakmicu i plati kaznu od 1500 km za nepostovanje mjera. Koga ba vise oni prave budalama, Velezu sve iskesirali nama naplacuj. Fujjmiky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2021, 17:19Ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić najavio je da će navijači FK Sarajevo uoči evropske utakmice u četvrtak imati 1.500 testova za testiranje na koronavirus.
"Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo je ranije osiguralo 1.300 besplatnih antigenskih testova za prvu međunarodnu utakmicu FK Velež, a također planira osigurati 1.500 testova za testiranje navijača FK Sarajevo, uoči njihove evropske utakmice koja se igra u četvrtak na stadionu Koševo", najavio je danas ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić.
Naglasio je i kako se ovom odlukom željelo podržati održavanje prvih međunarodnih nogometnih susreta naših klubova.
Dodao je i da resorno ministarstvo nikada nije planiralo osigurati ovu vrstu testova za sve međunarodne i druge utakmice, i to na teret Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo.
"Navijači svih naših klubova dužni su, kao i svi građani Kantona Sarajevo, da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, čiji je cilj zaštita od zaraze koronavirusom", istakao je ministar Vranić.
Kako je planirano, testiranja s ovim testovima će se vršiti u četvrtak, 15.07.2021. godine, u periodu od 09:00 do 18:00 sati na drive-in punktu Vrbanja.
Također je kazao kako će troškove svih eventualnih budućih testiranja ove vrste snositi sami organizatori utakmica.
Dakle kad skontas klubovima u Sarajevu ce biti bolje da igraju bez navijaca,jel ono sto ce zaraditi od karata dati ce za testove i jos ce morati doplatiti![]()
Jos 1500 testova, pa to ce krkljanac biti....
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 13 jul 2021, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, pjankesarajevo i 39 gostiju.