FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj Cluja dan te yebo
Ako prođu ovo odoše u grupe, Lincoln s Gibraltara u drugom kolu jbt.
Šta smo mi propustili, nikad im halalit neću, nikad.
Šta smo mi propustili, nikad im halalit neću, nikad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pogodiše ovi sa Begićem iz Mladosti. Momak se ustali u prvih 11.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dokaz i vecerasnja utakmica da su ljudi igrali bolji fudbal od nas i na osnovu same igre zasluzeno uzeli titulu,sto smo najbolje mogli vidjeti i na Koševu u medjusobnom a i u finalu kupa kad su sa drugim timom bili bare/bare.Oni veceras ako prodju imaju PO Konferencijske lige u najmanju ruku 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma oni ako uspiju ovo proći imaju grupnu fazu, ne vidim kojom magijom će ispasti od Lincolnamiky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:46Dokaz i vecerasnja utakmica da su ljudi igrali bolji fudbal od nas i na osnovu same igre zasluzeno uzeli titulu,sto smo najbolje mogli vidjeti i na Koševu u medjusobnom a i u finalu kupa kad su sa drugim timom bili bare/bare.Oni veceras ako prodju imaju PO Konferencijske lige u najmanju ruku![]()
Pyro is not a crime !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mnogi su igrali bolje od nas to tabela pokazuje ali su im sudije omogućile da stignu 13 bodova tako što su nas sudije klale a njih kad god stane, sudije poguraju.miky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:46Dokaz i vecerasnja utakmica da su ljudi igrali bolji fudbal od nas i na osnovu same igre zasluzeno uzeli titulu,sto smo najbolje mogli vidjeti i na Koševu u medjusobnom a i u finalu kupa kad su sa drugim timom bili bare/bare.Oni veceras ako prodju imaju PO Konferencijske lige u najmanju ruku![]()
Da je pošteno bilo, džaba što su bolji dosta bili, u ovoj ligi nas ne bi stigli zbog velike zalihe.
FK Sarajevo
Pridruzujem se cestitkama.Historicar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:51O Uefinim parama, da ne govorimo.Hadžija i Sabrina, jeb.em vam sve mrtvo i živo u familiji što imate.miky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:46Dokaz i vecerasnja utakmica da su ljudi igrali bolji fudbal od nas i na osnovu same igre zasluzeno uzeli titulu,sto smo najbolje mogli vidjeti i na Koševu u medjusobnom a i u finalu kupa kad su sa drugim timom bili bare/bare.Oni veceras ako prodju imaju PO Konferencijske lige u najmanju ruku![]()
Cisto da znate, ovaj cluj je jaci od seltika protiv kojeg smo mi igrali.
NEMA NAZAD
Joj nemojte tu temu opet otvarati otici ce sve u vraga.
- osvajaci551
- Kontakt:
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Ne lupetaj glupostiholyman je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:52Pridruzujem se cestitkama.Historicar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:51O Uefinim parama, da ne govorimo.Hadžija i Sabrina, jeb.em vam sve mrtvo i živo u familiji što imate.miky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:46Dokaz i vecerasnja utakmica da su ljudi igrali bolji fudbal od nas i na osnovu same igre zasluzeno uzeli titulu,sto smo najbolje mogli vidjeti i na Koševu u medjusobnom a i u finalu kupa kad su sa drugim timom bili bare/bare.Oni veceras ako prodju imaju PO Konferencijske lige u najmanju ruku![]()
Cisto da znate, ovaj cluj je jaci od seltika protiv kojeg smo mi igrali.
-
- Kontakt:
Dakle, prolaze Lincoln i ispadnu u trecem pretkolu Lige prvaka, nositelji su u play - offu za grupnu fazu Konferencijske lige 

-
- Kontakt:
Ja stvarno ne vidim razlog da se ovde pise o Borcu, imate temo o evropskim utakmicama i tamo pišite.
Evo i oni tebe selame!
Zip smile army, cluj je jaci od seltika protiv kojeg smo mi igrali, sta ti nije jasno? Pa ubili su ih cak i u medjusobnom duelu prosle/pretprosle godine. Samo forumska brigada je misljenja da je mrtvi seltik barselona, zato i jesmo tu gdje smo.
NEMA NAZAD
Ne, ako prođu Lincoln imaju playoff EL kao nosioci, i grupe konferencijske osiguraneHistoricar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:57Dakle, prolaze Lincoln i ispadnu u trecem pretkolu Lige prvaka, nositelji su u play - offu za grupnu fazu Konferencijske lige![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nema veze, njima grupna faza konferencije (ako prodju), a nama kup BiH. Svakome ponesto.Historicar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:57Dakle, prolaze Lincoln i ispadnu u trecem pretkolu Lige prvaka, nositelji su u play - offu za grupnu fazu Konferencijske lige![]()
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Moraitis je bio slobodan igrac, u danu kada smo mi potpisali invalida Cmiljanića.
- osvajaci551
- Kontakt:
Mislim da ovo nije tema za drqanje na Borac
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!