FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo pravilo za gol u gostima ne odgovara nasim klubovima, ovako mi poginemo u svedskoj, odigramo 2-1 tamo ili 1-1, onda dodjes na kosevo, imas 1:0 ili 0-0 i prolaz u starom slucaju, a u novom igras produzetke i popusis ga radi fizicke spreme, evo Cluj se izvukao radi tog pravila
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma pressica oko utakmice vjerovatno. Fokus bi trebao na tom biti, tako da.PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:48I kad bude ta presica, ja im neću vjerovati da su je održali. Predstaviše mi dresove, kad ono u trening opremi igraju.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:43Jel ono sutra zakazana nekakva pressica?PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:29Mi smo našu šansu propustili kad smo stativu pogodili. Nek igraju ljudi, najzdraviju atmosferu imaju oni i Velež. Ko nam je kriv kad smo ovce. Kakva nam je uprava kriminalna, ne bi me začudilo da izmisle neku novu laž kao da Tan neće da nas uzme. Možda samo i vrijeme kupuju. Ništa ja njima ne vjerujem više.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ja.Koliko su mi života skratili u proljetnom djelu i Borac i njihove sudije, još da su veceras došli na prag grupne faze KL, infarkt bi me strefio.
Mozda je sutra nagradna igra koja je misteriozno nestala nakon derbija. Najjaci marketing u regionu, mozda i sireNisamInSajder je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:52Ma pressica oko utakmice vjerovatno. Fokus bi trebao na tom biti, tako da.PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:48I kad bude ta presica, ja im neću vjerovati da su je održali. Predstaviše mi dresove, kad ono u trening opremi igraju.
NEMA NAZAD
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zar ima marketing kod nas? Pa Osijek izlazi iz pastete, a nasi jedva nesto dnevno objave. Pogotvo ona objava da nema dresova, vec da se igra u trening opremi, auto-gol. Bolje da su presutili, svakako smo jedva dosli i do snimka.holyman je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:56Mozda je sutra nagradna igra koja je misteriozno nestala nakon derbija. Najjaci marketing u regionu, mozda i sireNisamInSajder je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:52Ma pressica oko utakmice vjerovatno. Fokus bi trebao na tom biti, tako da.PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:48
I kad bude ta presica, ja im neću vjerovati da su je održali. Predstaviše mi dresove, kad ono u trening opremi igraju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Do kad se kod nas mogu registrovati igraci za prvu polusezonu?
Da li pri kupovini karte moram ponijeti potvrdu o vakcinaciji, ili se to gleda pri ulasku na stadion?
I mogu li kupiti za više osoba?
I mogu li kupiti za više osoba?
- osvajaci551
- Kontakt:
Kartu kupiš normalno, za ulazak na stadion uz kartu treba potvrda. Možeš uzeti više "običnih" karata, a po članskoj je jedna.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Potvrda pri ulasku, danas se bar moglo kupiti koliko hoćeš.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moraš brate, šta njih boli neka stvar za tim.

Možeš kupiti koliko hoćeš ulaznica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iz Ministarstva zdravstva KS pojasnili ko se od navijača FK Sarajevo ne treba testirati
Broj testiranja navijača za utakmicu Sarajeva povećali smo na 1.500, što bi odgovarala planiranom broju 9.300 gledalaca
Zbog brojnih nedoumica oko testiranja navijača Sarajeva pred evropsku utakmicu koja je na rasporedu u četvrtak, oglasili su se iz Ministarstva zdravstva KS.
Pojašnjavaju da je za potrebe održavanja utakmice koju je igrao Velež na Grbavici obavljeno testiranje navijača brzim antigenskim testovima u broju od 1.300 testiranih na 8.000 navijača.
- Tom kalkulacijom smo broj testiranja navijača za utakmicu Sarajeva povećali na 1.500, što bi odgovarala planiranom broju 9.300 gledalaca. Naglašavamo da se testirati ne trebaju:
⁃ oni koji se preležali SaRS CoVID-19 u zadnjih 6 mjeseci
⁃ Oni koji vakcinisani prvom dozom u zadnjih 14 dana
⁃ Oni koji vakcinisani i revakcinisani
⁃ Oni koji imaju negativan PCR test ne stariji od 72 sata
⁃ Mlađi od 18 godina
Navode da se svi posjetioci na stadionu "Asim Ferhatović", prije, i tokom utakmice moraju pridržavati svih važećih epidemioloških mjera, od koji je propisna fizička distanca najvažnija.
Broj testiranja navijača za utakmicu Sarajeva povećali smo na 1.500, što bi odgovarala planiranom broju 9.300 gledalaca
Zbog brojnih nedoumica oko testiranja navijača Sarajeva pred evropsku utakmicu koja je na rasporedu u četvrtak, oglasili su se iz Ministarstva zdravstva KS.
Pojašnjavaju da je za potrebe održavanja utakmice koju je igrao Velež na Grbavici obavljeno testiranje navijača brzim antigenskim testovima u broju od 1.300 testiranih na 8.000 navijača.
- Tom kalkulacijom smo broj testiranja navijača za utakmicu Sarajeva povećali na 1.500, što bi odgovarala planiranom broju 9.300 gledalaca. Naglašavamo da se testirati ne trebaju:
⁃ Mlađi od 18 godina
Navode da se svi posjetioci na stadionu "Asim Ferhatović", prije, i tokom utakmice moraju pridržavati svih važećih epidemioloških mjera, od koji je propisna fizička distanca najvažnija.
U novi boj ...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Holyman i Historicar obavezno na audiciju da se prijave. Napravite momci neku fb stranicu, nadyebali bi Sabita iz Tarčina.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mjesta/objekti za koje vam nije potreban PCR/antigenski test:
Natrpani zagušljivi GRAS-ov tramvaj
Taxi vozilo
Generalno, vozila gradskog saobraćaja
Kafane u zatvorenom, tipa Bosne
Restorani u zatvorenom prostoru
Kafići, slastičarne, nargilhane u zatvorenom
Kino dvorane u zatvorenom
Pozorišta u zatvorenom
Supermarketi, prodavnice, granapi u zatvorenom
Brijačnice, frizerski saloni, teretane, kladionice i ostali objekti ugostiteljsko-uslužne djelatnosti u zatvorenom
Mjesta/objekti za koje vam je potreban negativan PCR/antigenski test:
Fudbalski stadion na otvorenom, sa ograničenim kapacitetom na 25%
Vlada Kantona Sarajevo , aferim eksperti
Semir Zilić

Mjesta/objekti za koje vam je potreban negativan PCR/antigenski test:
Vlada Kantona Sarajevo , aferim eksperti
Semir Zilić
ORIGINAL 1987
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel ovo Vranić želi da nam kaže da su prilikom vakcinisanja i hospitalizacije oboljelih pitali ko navija za Sarajevo?hz033 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:16Iz Ministarstva zdravstva KS pojasnili ko se od navijača FK Sarajevo ne treba testirati
⁃ Mlađi od 18 godina

Ima li gdje formula za tu kalkulaciju, kako su došli do cifre od 1500

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Meni drug preležo covid i nigdje nema nikakav dokaz da je preležo. Kad je odležo 12 dana zvao, zvao, zvao i niko se nije javljao. Odusto lik. Kako će on dokazat da je preležo?
ORIGINAL 1987
Seroloskim testiranjem !PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:21Meni drug preležo covid i nigdje nema nikakav dokaz da je preležo. Kad je odležo 12 dana zvao, zvao, zvao i niko se nije javljao. Odusto lik. Kako će on dokazat da je preležo?
U novi boj ...
Hahahahahahahahah koji debiliSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:20Jel ovo Vranić želi da nam kaže da su prilikom vakcinisanja i hospitalizacije oboljelih pitali ko navija za Sarajevo?hz033 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:16Iz Ministarstva zdravstva KS pojasnili ko se od navijača FK Sarajevo ne treba testirati
⁃ Mlađi od 18 godina
Navode da se svi posjetioci na stadionu "Asim Ferhatović", prije, i tokom utakmice moraju pridržavati svih važećih epidemioloških mjera, od koji je propisna fizička distanca najvažnija.![]()
Ima li gdje formula za tu kalkulaciju, kako su došli do cifre od 1500![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo vazi i za ligaske utakmice?hz033 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:16Iz Ministarstva zdravstva KS pojasnili ko se od navijača FK Sarajevo ne treba testirati
⁃ Mlađi od 18 godina
Ps, ovo je smiješno, nisu normalni
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, Maestro^^, muhamedhulk, Vanja8 i 38 gostiju.