Kao prvo,niste mi jasni.Veselite se ispadanju Borca iako to znaci lose za BH koeficijent jer u narednim godinama svaki bod je bitan da bi ako nista bili nosioci bar u tom orvom kolu ma ko da igra.
Niste lajali kad je taj isti Borac ispao i izbacen a Celik ostao,niste lajali kad je Zrinjski dobio penal u Bijeljini i uzeo titulu,ne lajete kad se cijela godina stima fantasticnoj cetvorci koja sanja da je to ona cetvorka velika iz doba SFRJ.
MA KOJI bH klub da igra ja navinam za njega jer su mi u srcu svi i Srbin sam i time se ponosim.Svako normalan nije lud da navija za RIGU i sl ekipe protiv nasih osim u drzavi BIH.
Kazete da je trebam osjecati kao svojom,da je to drzava zajednicka 3 naroda i onda izjave nacionalizma,po vama ja ne bi trebao moci doci u Sarajevo Zenicu Mostar i onda se cudite zasto vas RS ne gotivi.
Onda ce se naci pametan koji ce mi reci idi onda u srbiju a ja odmah da kazem da sam ovdje zivio prije njega i zivjecu i posle i nisam promjenio vjeru za makarone i povlastice pa mi trebo Tito da me proglasi za nacionalnost.
I NA Kraju danas je Vico u Fudbalu pa vam smeta i niko nije navijao za Borac,sutra neko drugi umjesto njega i niko nece is RS za Sarajevo navijati i tako u krug,a likovi gore smjenjuju se svake godine dogovaraju mlate pare a vi lajete,i mazete argetu
Tako nam.je i u drzavi,da svi izadjemo na ulice ispitamo ko je gdje ukrao umlatimo to pohvatamo i na sred stadiona osudimo,a ovako cim cacnes oni kazu cetnici balije ustase i eto svadjamo se 30 god a ljudi ubise lovu.
Samo kod nas se znaju javne tajne koja je cija firma ko dobija tendere ko je zgradu napravio,ko radi s kim ko koga j...e,ko je oprao lovu,ko je gazda ko je svercovao cigare i nista.Niko nista
KO JE TU LUD??????????
Navijajte konji za nase sa balkana