Bh. klubovi u Europi - 2021/22

Velež će protiv Elfsborga

Anketa je završila: 12 avg 2021, 01:02.

Proći
88
73%
Ispasti
32
27%

Ukupno glasova: 120

Tristan
Kontakt:

Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22

Post Postao/la Tristan » 14 jul 2021, 00:21

ElCartel11 je napisao/la:
14 jul 2021, 00:06
RedBlue je napisao/la:
14 jul 2021, 00:00
Eto vi postojite, Holiday Inn nacija.
Starija smo nacija od Seerba brate Bosnjaninu pravoslavne vjere.
Postavicu tebe zajedno uz jednog originalnog Srba iz Srbije uocit cemo odmah veliki razliku. On ce biti dosta tamniji tj. ciganski ten,jer su ih Turci karali 500 godina. Ti si tebra brat Bosnjanin, vrati se korjenima nije bitno jesi li musliman, katolik ili pravoslavac.

Ovako nesto?

slika
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 jul 2021, 00:22

Tristan je napisao/la:
14 jul 2021, 00:21
ElCartel11 je napisao/la:
14 jul 2021, 00:06
RedBlue je napisao/la:
14 jul 2021, 00:00
Eto vi postojite, Holiday Inn nacija.
Starija smo nacija od Seerba brate Bosnjaninu pravoslavne vjere.
Postavicu tebe zajedno uz jednog originalnog Srba iz Srbije uocit cemo odmah veliki razliku. On ce biti dosta tamniji tj. ciganski ten,jer su ih Turci karali 500 godina. Ti si tebra brat Bosnjanin, vrati se korjenima nije bitno jesi li musliman, katolik ili pravoslavac.

Ovako nesto?

slika
jel ti ovo babo agmet

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 jul 2021, 00:22

RdS je napisao/la:
14 jul 2021, 00:18
Stvarno bolesni umovi sa obje strane, i administrator to toleriše dok je meni na psovanje Boga izbrisan post kroz desetak minuta. Ko će noćas biti pobjednik u duelu posrbljenih bošnjaka i poturčenih srba ostaje sutra da se vidi. Ugodan boj :D
Čekam oglašavanje Draška i Benjamine, ništa bez njih.

Jedini bolesni umovi koji su ovde su oni koji negiraju genocid i agresiju, te mrze ovu državu. :bih:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 14 jul 2021, 00:23

Sky9 je napisao/la:
13 jul 2021, 23:53
RedBlue je napisao/la:
13 jul 2021, 23:49
90minut je napisao/la:
13 jul 2021, 23:14

Primiste ga tvrdo ko ljiljani kad su tvrdi bili u brezi 94
Ljiljani stari srpski i hriscanski znak, ne znam samo sto ih vi islamisti prisavajte.
Evo, @siskobn, šta kažeš za ovoga što nas zove islamistima?
Iskreno,nemam namjeru drzati cas istorije nekome,htjeli priznati ili ne pun mi je... likova koji sebe nazivaju akademicima i sami pisu istoriju ili klinaca koji sve znaju i izvale takvu glupost,a ne znaju prostoprosirenu sastaviti.Sta reci osim kad se tako nesto izvali nego pametnom dosta.
Ja samo znam da sad ladno Svajcarska kaze ajde da budete nas 4 ti kanton sa istim platama istim uslovima,em sto bi trcali em sto bi ginuli em sto nam ne bi smetao ni krst na zastavi ni polumjesec ama nista.
Ma da mi je jedan penzionisani Major i malo podrske i jedna revolucija od svih naroda da prvo ove sto su pokrali da vrate pa da ulozimo 2 posto u fudbal gdje bi nam bilo😀,a ostalo u proizvodnju skole bolnice,ste vi svjesni da jedina investicija u BIH je kupovina zemlje i prodavanje strancima i zaduzivanje.
Navijajte ljudi za nase.Ma ko da su nasi su

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 14 jul 2021, 00:26

siskobn je napisao/la:
13 jul 2021, 23:39
Kao prvo,niste mi jasni.Veselite se ispadanju Borca iako to znaci lose za BH koeficijent jer u narednim godinama svaki bod je bitan da bi ako nista bili nosioci bar u tom orvom kolu ma ko da igra.
Niste lajali kad je taj isti Borac ispao i izbacen a Celik ostao,niste lajali kad je Zrinjski dobio penal u Bijeljini i uzeo titulu,ne lajete kad se cijela godina stima fantasticnoj cetvorci koja sanja da je to ona cetvorka velika iz doba SFRJ.
MA KOJI bH klub da igra ja navinam za njega jer su mi u srcu svi i Srbin sam i time se ponosim.Svako normalan nije lud da navija za RIGU i sl ekipe protiv nasih osim u drzavi BIH.
Kazete da je trebam osjecati kao svojom,da je to drzava zajednicka 3 naroda i onda izjave nacionalizma,po vama ja ne bi trebao moci doci u Sarajevo Zenicu Mostar i onda se cudite zasto vas RS ne gotivi.
Onda ce se naci pametan koji ce mi reci idi onda u srbiju a ja odmah da kazem da sam ovdje zivio prije njega i zivjecu i posle i nisam promjenio vjeru za makarone i povlastice pa mi trebo Tito da me proglasi za nacionalnost.
I NA Kraju danas je Vico u Fudbalu pa vam smeta i niko nije navijao za Borac,sutra neko drugi umjesto njega i niko nece is RS za Sarajevo navijati i tako u krug,a likovi gore smjenjuju se svake godine dogovaraju mlate pare a vi lajete,i mazete argetu
Tako nam.je i u drzavi,da svi izadjemo na ulice ispitamo ko je gdje ukrao umlatimo to pohvatamo i na sred stadiona osudimo,a ovako cim cacnes oni kazu cetnici balije ustase i eto svadjamo se 30 god a ljudi ubise lovu.
Samo kod nas se znaju javne tajne koja je cija firma ko dobija tendere ko je zgradu napravio,ko radi s kim ko koga j...e,ko je oprao lovu,ko je gazda ko je svercovao cigare i nista.Niko nista
KO JE TU LUD??????????
Navijajte konji za nase sa balkana
Kakve si sve gluposti napisao sada. Izrevoltiiran, ljut, šta si već.
Prodali vjeru za makarone? Šta ti o vjerama znaš? Svako ima pravo na svoju vjeru. Budi budista ako hoćeš, ko ti brani. Ne budi primitivac.
Pričaš da ne bi smio posjetiti Sarajevo, Mostar, Zenicu... pola raje sa Pala, Istočnog Sarajeva, Rogatice... rade u Sarajevu. Dobre poslove imaju. O sačuvanim pravoslavnim i katoličkim crkvama u ratu i ne treba trošiti riječi. Nema Džamije da je niste zapalili. Mi smo sačuvali sarajevske crkve i ponosni smo na to. Svijedoče kameni dokazi, a ne mitovi ljudi iz tvog naroda.
Napredovala nam je liga dok nije došao Vico koji je na oči svih nas naštimao par utakmica i koji na svom FB profilu piše prije desetak godina_ "titula nam ne treba jer Bosna nije naša država." Njega da podržavam? Da podržimo to da nam se unaprijed zna ko je šampion i da nas sakate sudije gdje god igramo. Kako Sarajevo, tako i Željezničar, Velež, Zrinjski... Spominješ i penal u Bijeljini, pa da te pitam. Kako je taj isti oštečeni Željezničar došao uopšte u situaciju da se bori za titulu? Šest ili sedam sudija suspendovano jer su sudili u njihovu korist. Nema kluba da nije oštečen u svijetu, a ne ovdje. Ovo što je Vico uradio od lige prošle godine je za zatvora. Ko je uopšte Vico i kakve on veze sa fudbalom ima? Naš predsednik saveza treba da su Sergej Barbarez, Marko Topić, Emir Spahić ili neki drugi koji su branili boje reprezentacije naše zemlje. Zar ne? NE Begić, NE Vico i ostala bagra.
Kada ste toliko dobri, zašto ne ugostite našu reprezentaciju u kojoj ima hvala Bogu igrača svih nacionalnosti, koji su najbolji koje imamo.
Za tvoju informaciju, ne znam koliko znaš, ali moje Sarajevo gdje sam rođen i gdje je moj otac i njegov otac rođeni, ljudi još nazivaju Evropski Jerusalem. Imaš jednog Novaka koji malo malo pa se pojavi na Baščaršiji. Glumaca iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore koliko hoćeš.
I ti kažeš nas ne gotive iz RS-a, pa šta nas imaš gotiviti kad si primitivac i odbačen si od strane nas, pa sad kao stvaraš neki mit da si ti nama okrenuo leđa. Ala Nele Karajlić.
Veliko je Sarajevo drug moj i za tebe i za mene. Pružit će ruku svakome i oprostiti svakome i progutati svašta. Veliko je Sarajevo gdje su nastajale sve moguče fore, bendovi, brendovi i šta sve ne. Veliki su i ostali gradovi ove naše zemlje, ali mi smo ta pogan koja sve to kvari i urušava ugled tih gradova.
Kada ustanete himnoj Bosne i Hercegovine i podržite NAŠE sportiste, možete očekivati da navijamo za neki klub iz Republike Srpske u Euro takmičenjima.
Do tada pozdrav iz Olimpiskog Sarajeva, Zenice zmajevog gnijezda i Mostara koji je obnovio srušeni most da bi spajao narode.
Zadnja izmjena: PeakyBlinders, dana/u 14 jul 2021, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
ORIGINAL 1987

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 jul 2021, 00:27

Amar Begic! Nastavi li ovako bice omiljen kao Ziljkic.
Momak je razvalio a bonus je.
Na golu momak od 19 godina.
Bice zanimljivo u ligi. :kafa:

Ako je Linfild slican onom amaterskom Kolerajnu, trece pretkolo nam se smijesi. :kafa:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 14 jul 2021, 00:30

E jeste ga nadrobili. :kafa:

Pitari jos jednom pokazali svoje pravo sovinisticko lice
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 14 jul 2021, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jul 2021, 00:30

siskobn je napisao/la:

Onda ce se naci pametan koji ce mi reci idi onda u srbiju a ja odmah da kazem da sam ovdje zivio prije njega i zivjecu i posle i nisam promjenio vjeru za makarone i povlastice pa mi trebo Tito da me proglasi za nacionalnost.
Sa ovim se odao da je zadojeni nacionalist i vjerski fanatik.

jbg, izletilo i jace od njega :mrgreen:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 jul 2021, 00:31

Zapamtite ovi poput siskabn su najgori profil osoba oni koji su ti do rata bili kumovi, a tokom rata te zatvorio u salu i slicno bacao bombe i kalašom rokao.

Identicno sad vidite od njega taj cetnicki krvavi pir i tacno znaš kakav profil osobe se krije iza.ž

Apelujem na vas da ne vjerujete niti jednom srbinu i da se spremate na neizbježan scenario hrvata je ostalo 150 hiljada srbi se iseljavaju, a oružje bolje nego ikada.
Fabrike punom parom rade.

Spremno samo.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 jul 2021, 00:35

PeakyBlinders je napisao/la:
14 jul 2021, 00:26
siskobn je napisao/la:
Kao prvo,niste mi jasni.Veselite se ispadanju Borca iako to znaci lose za BH koeficijent jer u narednim godinama svaki bod je bitan da bi ako nista bili nosioci bar u tom orvom kolu ma ko da igra.
Niste lajali kad je taj isti Borac ispao i izbacen a Celik ostao,niste lajali kad je Zrinjski dobio penal u Bijeljini i uzeo titulu,ne lajete kad se cijela godina stima fantasticnoj cetvorci koja sanja da je to ona cetvorka velika iz doba SFRJ.
MA KOJI bH klub da igra ja navinam za njega jer su mi u srcu svi i Srbin sam i time se ponosim.Svako normalan nije lud da navija za RIGU i sl ekipe protiv nasih osim u drzavi BIH.
Kazete da je trebam osjecati kao svojom,da je to drzava zajednicka 3 naroda i onda izjave nacionalizma,po vama ja ne bi trebao moci doci u Sarajevo Zenicu Mostar i onda se cudite zasto vas RS ne gotivi.
I NA Kraju danas je Vico u Fudbalu pa vam smeta i niko nije navijao za Borac,sutra neko drugi umjesto njega i niko nece is RS za Sarajevo navijati i tako u krug,a likovi gore smjenjuju se svake godine dogovaraju mlate pare a vi lajete,i mazete argetu
Tako nam.je i u drzavi,da svi izadjemo na ulice ispitamo ko je gdje ukrao umlatimo to pohvatamo i na sred stadiona osudimo,a ovako cim cacnes oni kazu cetnici balije ustase i eto svadjamo se 30 god a ljudi ubise lovu.
Samo kod nas se znaju javne tajne koja je cija firma ko dobija tendere ko je zgradu napravio,ko radi s kim ko koga j...e,ko je oprao lovu,ko je gazda ko je svercovao cigare i nista.Niko nista
KO JE TU LUD??????????
Navijajte konji za nase sa balkana
Kakve si sve gluposti napisao sada. Izrevoltiiran, ljut, šta si već.
Prodali vjeru za makarone? Šta ti o vjerama znaš? Svako ima pravo na svoju vjeru. Budi budista ako hoćeš, ko ti brani. Ne budi primitivac.
Pričaš da ne bi smio posjetiti Sarajevo, Mostar, Zenicu... pola raje sa Pala, Istočnog Sarajeva, Rogatice... rade u Sarajevu. Dobre poslove imaju. O sačuvanim pravoslavnim i katoličkim crkvama u ratu i ne treba trošiti riječi. Nema Džamije da je niste zapalili. Mi smo sačuvali sarajevske crkve i ponosni smo na to. Svijedoče kameni dokazi, a ne mitovi ljudi iz tvog naroda.
Napredovala nam je liga dok nije došao Vico koji je na oči svih nas naštimao par utakmica i koji na svom FB profilu piše prije desetak godina_ "titula nam ne treba jer Bosna nije naša država." Njega da podržavam? Da podržimo to da nam se unaprijed zna ko je šampion i da nas sakate sudije gdje god igramo. Kako Sarajevo, tako i Željezničar, Velež, Zrinjski... Spominješ i penal u Bijeljini, pa da te pitam. Kako je taj isti oštečeni Željezničar došao uopšte u situaciju da se bori za titulu? Šest ili sedam sudija suspendovano jer su sudili u njihovu korist. Nema kluba da nije oštečen u svijetu, a ne ovdje. Ovo što je Vico uradio od lige prošle godine je za zatvora. Ko je uopšte Vico i kakve on veze sa fudbalom ima? Naš predsednik saveza treba da su Sergej Barbarez, Marko Topić, Emir Spahić ili neki drugi koji su branili boje reprezentacije naše zemlje. Zar ne? NE Begić, NE Vico i ostala bagra.
Kada ste toliko dobri, zašto ne ugostite našu reprezentaciju u kojoj ima hvala Bogu igrača svih nacionalnosti, koji su najbolji koje imamo.
Za tvoju informaciju, ne znam koliko znaš, ali moje Sarajevo gdje sam rođen i gdje je moj otac i njegov otac rođeni, ljudi još nazivaju Evropski Jerusalem. Imaš jednog Novaka koji malo malo pa se pojavi na Baščaršiji. Glumaca iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore koliko hoćeš.
I ti kažeš nas ne gotive iz RS-a, pa šta nas imaš gotiviti kad si primitivac i odbačen si od strane nas, pa sad kao stvaraš neki mit da si ti nama okrenuo leđa. Ala Nele Karajlić.
Veliko je Sarajevo drug moj i za tebe i za mene. Pružit će ruku svakome i oprostiti svakome i progutati svašta. Veliko je Sarajevo gdje su nastajale sve moguče fore, bendovi, brendovi i šta sve ne. Veliki su i ostali gradovi ove naše zemlje, ali mi smo ta pogan koja sve to kvari i urušava ugled tih gradova.
Kada ustanete himnoj Bosne i Hercegovine i podržite NAŠE sportiste, možete očekivati da navijamo za neki klub iz Republike Srpske u Euro takmičenjima.
Do tada pozdrav iz Olimpiskog Sarajeva, Zenice zmajevog gnijezda i Mostara koji je obnovio srušeni most da bi spajao narode.
Kaže nema namjeru držati čas Istorije a onda par redova ispod, vjera za večeru, Tito dao nacionalnost... :damn:
Kad smo kod vjere, saznali smo upravo da su makarone bile za večeru :urnebes:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jul 2021, 00:42

MaroonBjelave je napisao/la:
14 jul 2021, 00:35

Kaže nema namjeru držati čas Istorije a onda par redova ispod, vjera za večeru, Tito dao nacionalnost... :damn:
Hoce covjek da kaže kako su srbi oduvijek bili hrišćani, da nikad nisu bili pagani i nisu prodavali veru svojih pradedova za doručak :lol: da je Isus Srbin iz srca šumadije, da je hodao po Moravi i tako te guslarske price :mrgreen:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 jul 2021, 00:43

Tekashi je napisao/la:
14 jul 2021, 00:33
:rol:

slika
U Konjic, u Evropu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 jul 2021, 00:44

Čestitke sportskim prijateljima iz Rumunija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 14 jul 2021, 00:45

Od ove idiotske nacionalno-vjersko-šovinističe priče me više nasekiralo to što je onaj jubito napisao da su hercegovci rumeni u obrazima. Bosanac da to napiše hercegovcima. Pa to nema veze s mozgom, nema ni stida, ni srama.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 jul 2021, 00:46

:beba:
let3 je napisao/la:
14 jul 2021, 00:42
MaroonBjelave je napisao/la:
14 jul 2021, 00:35

Hoce covjek da kaže kako su srbi oduvijek bili hrišćani, da nikad nisu bili pagani i nisu prodavali veru svojih pradedova za doručak :lol: da je Isus Srbin iz srca šumadije, da je hodao po Moravi i tako te guslarske price :mrgreen:
Otprilike, kao što će nam se "objasniti" da prvi ljudi na zemlji nisu bili Adem i Hava ili ti Adam i Eva, već Milivoje i Živadinka.

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 14 jul 2021, 00:49

Blago vama samo naprijed,
Dok vas sve citam sve sam ubjedjeniji da ce Vica,vicica,vicentija,kradja,rotacija uzimanja love mazanja narodu ociju biti dugoooooooo i dugovjecno i sretno im,preslikali nasu politiku a vi klinci i dalje molite od tate za kafu,i onda kad moras dici kredit da ti neko zaposli dijete ili da radi u buregdzinici za 300 km sjeti se svojih postova da podrzavas ovakvo stanje😀 i ne buni se nego nastavi biti u oboru ko ovca

ISKRENO MI NE ZASLUZUJEMO BOLJE😀😀😀😀😀

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 14 jul 2021, 00:51

90minut je napisao/la:
14 jul 2021, 00:31
Zapamtite ovi poput siskabn su najgori profil osoba oni koji su ti do rata bili kumovi, a tokom rata te zatvorio u salu i slicno bacao bombe i kalašom rokao.

Identicno sad vidite od njega taj cetnicki krvavi pir i tacno znaš kakav profil osobe se krije iza.ž

Apelujem na vas da ne vjerujete niti jednom srbinu i da se spremate na neizbježan scenario hrvata je ostalo 150 hiljada srbi se iseljavaju, a oružje bolje nego ikada.
Fabrike punom parom rade.

Spremno samo.

Sta reci osim u kuci ti rat bio😀

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 14 jul 2021, 00:52

Evo opet smo " mi " zapamtite iza ovog " lica " se krije ovo

slika

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 jul 2021, 00:54

@90minut brat opet u akciji :rol: :rol: :rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Napapijri, Orjuna i 10 gostiju.